Hledám nadšence do létání a natáčení nejlépe z Prahy a okolí, kteří stejně jako já jsou na volné noze, nejsou vázání pevnou pracovní dobou a měli by chuť i čas vyrazit občas dle dohody za létáním a natáčením zajímavých přírodních a historických památek.
Např. dnes je zde (v Praze - nevím, jak jinde) jeden z posledních hezkých dnů, takže odsouvám práci na večer a do noci, balím Phantoma a jedu ven... Přidá se někdo na budoucí akce? Ve více lidech je více srandy nehledě na možnou výměnu zkušeností.
O víkendech mám kolem sebe přítelkyni, moje i její děti a věnuji se převážně jim.
Díky za případné reakce.
Z.
Ptáci na volné noze aneb nejen prací živ je člověk...
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Ptáci na volné noze aneb nejen prací živ je člověk...
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator
-
Libor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ptáci na volné noze aneb nejen prací živ je člověk...
A ukážeš nám něco ze své tvorby?
Sice nevím, jaký to má smysl - točím si pro sebe a pro radost, ne pro prezentaci jinde, ale klidně Ti to pošlu do PZ, pokud máš zájem.
Co s tím má společného zájem najít někoho, kdo si rád během všedního dne vyrazí někam zalétat a případně pokecat?
Z.
Co s tím má společného zájem najít někoho, kdo si rád během všedního dne vyrazí někam zalétat a případně pokecat?
Z.
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator
-
Libor
- Kontaktovat uživatele:
No tak ukázal bys případným zájemcům, co je šálek Tvé kávy.