cim zacit?
cim zacit?
Poradte. Som zaciatocnik a uvazujem o kupy nejakeho setu.Jake su vase nazory na tieto modely:EASYSTAR , WILD HAWK, Firebird Freedom.
Re: cim zacit?
ma555 píše:Poradte. Som zaciatocnik a uvazujem o kupy nejakeho setu.Jake su vase nazory na tieto modely:EASYSTAR , WILD HAWK, Firebird Freedom.
Firebird má výhodu v ceně i v 'inteligentní elektronice' která dokáže začátečníkovi pomoci - respektive mu některé věci ani nedovolí, Easystar má zase výhodu ve větší naději na přežití velké havárie. Na naučení myslím není ani jedno špatná volba.
Zdar všichni řešim ten stejnej problém tak nechci zakládat novej topic. Jelikož nemám moc peněz tak sem uvažoval o tříkanalovim wild hawkovi, nebo by byl lepší 4? Pak se chci ještě zeptat jestli nekdo modelaří blízko Spořilova, Záběhlic Budějovický bebo nějak tak, že by mi poradil. Ted nějak nemám možnost dostat se na Točnou. Předem dík 
lflute píše:Zdar všichni řešim ten stejnej problém tak nechci zakládat novej topic. Jelikož nemám moc peněz tak sem uvažoval o tříkanalovim wild hawkovi, nebo by byl lepší 4? Pak se chci ještě zeptat jestli nekdo modelaří blízko Spořilova, Záběhlic Budějovický bebo nějak tak, že by mi poradil. Ted nějak nemám možnost dostat se na Točnou. Předem dík
Pokud jde hodně o peníze tak Firebird Phantom koupíš za něco přes dva tisíce včetně elektroniky. Létat by to mělo dobře, ale sám s tím osobní zkušenost nemám.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Kovboj píše:Pokud jde hodně o peníze tak Firebird Phantom koupíš za něco přes dva tisíce včetně elektroniky. Létat by to mělo dobře, ale sám s tím osobní zkušenost nemám.
Jasne, prece na to nebudes nadavat, kdyz to prodavas ve vlastnim e-shopu, to je logicky
Ja to videl 2x v akci (nevim jestli presne tenhle typ, ale byl to urcite Firebird, s motejlem vzadu a tlacnou vrtuli) a nelitalo to vubec, total tragedie, jeste mnohem horsi nez Skylady
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Ahoj. Jsem tu nový, takže se omlouvám za případné chyby z neznalosti.
Chtěl bych jenom reagovat na tu první otázku: S čím začínat.
V životě jsem se modelařině nevěnoval, ale vždycky jsem chtěl zkusit s modelem létat. Tak jsem si koupil Wild Hawka a začal. Proštudoval jsem na netu všechny možné diskuse a odkazy a podle toho letadlo hned na začátku upravil. První létání byl sice porod, ale po slepení jsem na to šel znovu. Zase trochu polepil a napotřetí už jsem vydržel celou dobu ve vzduch bez jediného pádu.
Nechci radit co a proč koupit (a rozhodně se nechci nazývat modelářem), ale chtěl bych říct, že když koupíš Wildu, určitě si pěkně zalítáš a potom můžeš přemýšlet co a jak dál. Neměl jsem s ním jedinej problém. Vše funguje tak jak má.
Jen jednu radu bych si dovolil a to začínat ve vysoké trávě. To asi zachrání opravdu hodně.
Chtěl bych jenom reagovat na tu první otázku: S čím začínat.
V životě jsem se modelařině nevěnoval, ale vždycky jsem chtěl zkusit s modelem létat. Tak jsem si koupil Wild Hawka a začal. Proštudoval jsem na netu všechny možné diskuse a odkazy a podle toho letadlo hned na začátku upravil. První létání byl sice porod, ale po slepení jsem na to šel znovu. Zase trochu polepil a napotřetí už jsem vydržel celou dobu ve vzduch bez jediného pádu.
Nechci radit co a proč koupit (a rozhodně se nechci nazývat modelářem), ale chtěl bych říct, že když koupíš Wildu, určitě si pěkně zalítáš a potom můžeš přemýšlet co a jak dál. Neměl jsem s ním jedinej problém. Vše funguje tak jak má.
Jen jednu radu bych si dovolil a to začínat ve vysoké trávě. To asi zachrání opravdu hodně.