Jsme strašího data, tak se ptám, mám video z digiťáku Canon ve formátu .MOV, které přehrávám Quick Time Playerem. Je možné to převést do něčeho, co by zobrazil MS Media Player, jako např. AVI?
Vím, není to modelářský SW ale většina z nás si své miláčky natáčí, že?
Letu zdar!
Převod videa z MOV na AVI
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Ja som to vyriešil za použitia PocketDivXEncoderu, odkaz tu:
http://www.pocketdivxencoder.net/index.php?lang=EN
Je to jednoduchý prográmek s dobrým graf. rozhraním, kde je všetko jasne vysvetlené a ani začiatočník nebude mať s ovládaním problém. Dá sa nastaviť kvalita výstupu, príp. aj zmena rozmeru, atď.
Ja som pomocou tohto programu prekonvertoval videá, ktoré mám u seba na webe, napr. z 300MB na nejakých 15MB.
http://www.pocketdivxencoder.net/index.php?lang=EN
Je to jednoduchý prográmek s dobrým graf. rozhraním, kde je všetko jasne vysvetlené a ani začiatočník nebude mať s ovládaním problém. Dá sa nastaviť kvalita výstupu, príp. aj zmena rozmeru, atď.
Ja som pomocou tohto programu prekonvertoval videá, ktoré mám u seba na webe, napr. z 300MB na nejakých 15MB.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Re: Převod videa z MOV na AVI
PeZet píše:Jsme strašího data, tak se ptám, mám video z digiťáku Canon ve formátu .MOV, které přehrávám Quick Time Playerem. Je možné to převést do něčeho, co by zobrazil MS Media Player, jako např. AVI?
Vím, není to modelářský SW ale většina z nás si své miláčky natáčí, že?
Letu zdar!
Zkus RAD video. Uplne v pohode. Posletti to na E-mail.
Díky všem. Kromě posledního RAD video jsem vyzkoušel všechno a bez valného úspěchu.
1. MOV2AVI sebou řízne po 5% převodu,
2. PockedDivXEncoder vytvoří avi ale v MS Media Playeru jde je zvuk a Vlastnosti souboru říkají, že tam žádné video není,
3. VirtuaDub sebou řízne při zadání vstupního souboru.
Další produkty přijímám na adrese inzerat@napismi.cz
Letu zdar, software obzvlášť!
1. MOV2AVI sebou řízne po 5% převodu,
2. PockedDivXEncoder vytvoří avi ale v MS Media Playeru jde je zvuk a Vlastnosti souboru říkají, že tam žádné video není,
3. VirtuaDub sebou řízne při zadání vstupního souboru.
Další produkty přijímám na adrese inzerat@napismi.cz
Letu zdar, software obzvlášť!