Náhradní díly MVVS

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
peta1

Náhradní díly MVVS

#1 Příspěvek od peta1 »

Jak sháníte součástky na motory MVVS? Psal jsem jim s dotazem na díly na motor 3,5 a zatím žádná reakce. Zejména mne zajímalo, zda opravdu musím platit 150-160 Kč poštovné + 50 Kč balné, když požaduji těsnění pod výfuk a páčku šoupátka v souhrnu sotva za pár desetikorun. To mi nepřijde z mé strany jako dobrý obchod...
Lark

Re: Náhradní díly MVVS

#2 Příspěvek od Lark »

U drobností je to vždycky problém, že poštovné a balné několikanásobně převyšuje cenu a nejen u MVVS. Zkus někoho z místa, aby to vyzvednul osobně a poslal dopisem?
peta1

#3 Příspěvek od peta1 »

Samozřejmě nechci, aby mi MVVS dotovalo dopravu a počítám s tím, že převýší cenu tak malých součástek. Ale aby to bylo 200 Kč? Kde to jsme? Za méně si pošlu snad i zásilky z holandského skladu HC nebo rakouského Lindingera...
Lark

#4 Příspěvek od Lark »

Ta cena je opravdu hrozná a od firem u nás mívám poštovné 80 - 90 Kč, ale je fakt že už jsem delší dobu nic neobjednával.
Carl

#5 Příspěvek od Carl »

Ahoj,
s dílama od MVVS je to trágedie, piš dál, ja jsem čekal asi půl roku a nic, pak jsem dal čínskej motor a díly mam za dva tři dny. Na tu mvvs to pak ojednával kolega, někdy v lednu - no přišlo to před týdnem asi po pěti ugovacích emailech. MVVS nebrat, servis a díly jsou za ty prachy trága.
wisky

#6 Příspěvek od wisky »

Možná trochu OT, ale posílali jste někdo z vás poslední dobou něco poštou?? Já jsem posílal regulátor v krabičce jako cenné psaní do 50g s dobírkou a zaplatil jsem za to u přepážky 190 Kč. V tu chvíli na mě šly mrákoty.
No a k MVVS kdeže jsou zlaté časy pana Obrovského........
DAF
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od DAF »

Asi by to chtělo drapnút betálného borca ze štatlu, aby tam skočil, koupil těsnění s páčkou a poslal ti to poštou v obálce za známku. Faktem je, že tím, že přestali tyhle malé kubatury vyrábět, zmizely z pultů prodejen i ND.
Hitec Aurora 9X
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Celeron »

wisky píše:No a k MVVS kdeže jsou zlaté časy pana Obrovského........

Jojo, kolik pak už Míšovi je? 75-80? Je ještě v cajku?
Jirka
Rocky_MK
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Rocky_MK »

V MVVS jsem jednou byl osobně už ani nevím pro co (ale taky nějaká drobnost) a bylo to úplně zoufalé. Než si ničit nervy a ztrácet desítky minut, než se dozvoníš, najdeš to a než ti borec přinese objednávku (která byla předem zaplacená a o které tvrdil, že je nachystaná k odběru), to už bych snad raději obětoval to poštovné a balné...
„Pilot nesmí být tuctový šofér, ale dokonalý pán svého stroje!“ A.I.Pokryškin
DAF
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od DAF »

Jen poznámku, těsnění pod výfuky si dělám sám z desek sešitů. Páčka bude na domácí výrobu asi horší. Nejde to někde dohledat na netu jinde?
Hitec Aurora 9X
kocispavel
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od kocispavel »

Rocky_MK píše:V MVVS jsem jednou byl osobně už ani nevím pro co (ale taky nějaká drobnost) a bylo to úplně zoufalé. Než si ničit nervy a ztrácet desítky minut, než se dozvoníš, najdeš to a než ti borec přinese objednávku (která byla předem zaplacená a o které tvrdil, že je nachystaná k odběru), to už bych snad raději obětoval to poštovné a balné...

Ahoj, je to jak píše můj synek. Tragedie. To byl jeden z hlavních důvodů, proč jsem motory MVVS prodal (měl jsem pár mrňousů).
Místo toho, aby jako výrobci reagovali ihned, tak netečnost, bordeel a nezájem. Asi mají dost jiných kšeftů. Ale toto se stalo již před několika lety. A jak vidím, ani náznak zlepšení.
P
Mirek D

#12 Příspěvek od Mirek D »

V cajku je, často se účastní jako divák soutěží v kategoriích jemu blízkých.

Celeron píše:
Jojo, kolik pak už Míšovi je? 75-80? Je ještě v cajku?
Jirka
vlečná Bellanca Decathlon (65 ccm) a pár historiků, převážně se spalováky... . Jo, a taky C/L..!
peta1

#13 Příspěvek od peta1 »

Takže pánové, zatím to vypadá na mou hlubokou a upřímnou omluvu firmě MVVS! Dnes jsem dostal mail, že pokud je můj dotaz možno chápat jako objednávku, tak mi vystaví fakturu a po zaplacení zašlou zboží dopisem. Tak uvidíme. Podle všeho se tam konečně někdo chytil za hlavu a pochopil, že bez spokojených zákazníků se byznys dělat nedá. Zejména, pokud už těží jen z nostalgie pár nadšenců...
peta1

#14 Příspěvek od peta1 »

Takže ve finále komunikace nečekaně bleskurychlá, pan Kryl nejspíš čte místní forum :-) Cena 110 Kč za dopravu sice pořád není žádný zázrak (zejména když cena zboží činí jen 42 Kč), ale už je akceptovatelná. Jsem rád, že je komunikace MVVS na dobré cestě a věřím, že to tak i zůstane. Za mne tedy celkem spokojenost...
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“