Tohle chci domu
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Tohle chci domu
Dneska jsem byl ve firme se strojovym parkem nabitym jen tou nej nej technologii. Tohle me dostalo. Frezovali neco ze dreva.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Re: Tohle chci domu
Krásný stroj. Jak to, že nemá odsavač těch třísek?
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
https://hackaday.io/project/12989-thor
Vypada to velmi podobne a uzvedne 750g. Takze nejakou lehkou frezku na drevo (treba Dremel s flexi nahonem) by to mozna dalo
Na hlinik a tvrde drevo by to nebylo ale na styropor a mozna balzu by to stacilo.
Vypada to velmi podobne a uzvedne 750g. Takze nejakou lehkou frezku na drevo (treba Dremel s flexi nahonem) by to mozna dalo
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
@pkotatko Ty hraješ stolní tenis?
The Duel: Timo Boll vs. KUKA Robot
1. Ma Long (CHN), ... 10. Timo Boll (GER) - Rankings (February 2017)
Ma Long vs Timo Boll | Men's Single | WC2017
KUKA RobotRefine Results
The Duel: Timo Boll vs. KUKA Robot
1. Ma Long (CHN), ... 10. Timo Boll (GER) - Rankings (February 2017)
Ma Long vs Timo Boll | Men's Single | WC2017
KUKA RobotRefine Results
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
To je nespravedlivý, člověk nemá tak dlouhý ruce.
Jirka
Jirka
pěkný pětiosák až zavřou VW tak jich bude naprodej

Škoda auto jich má taky pěknou armádu 
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
Mám jich na starost 30
, občas programování, ale převážně na servis.. Jinak to video kde hraje na skleničky nebo hraje stolní tenis je fake
.. Když jsem byl na školení v Kuka centru v Praze Zdibech kde mají centrálu, tak nám to video školitel ukazoval, ale pak nám oznámil že to bylo kompletně nahrané a je to jen promo video
. U nás mají zajímavou prácičku, spolupracují s AI vision od Panasonicu a je co celkem zajímavé pokoukání
, bohužel detaily jsou tajné.
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
Ve Škodovce, ve svařovně je to taky pěkný koncert na koukání při svařování karosérií. Až bude "Den otevřených dveří" v MB doporučuji návštěvu. Paráda je i linka postupových lisů na kastle. 
Máme svářecí roboty 9x Yaskawu a 2x Cloos (veeelmi staré), dvě dost vzdálené generace ale legrace s těmi staršími je slušná, docela úspěšně imitují Parkinsona 
jyrry.webnode.cz
Není to jen špatným technickým stavem, nebo naprogramováním? Nic o tom nevím, to by spíš posoudil Arcicorsa, ale co si pamatuju chodil jsem ty KUKA očumovat už někdy před 25 lety a nic takového si nepamatuju. Při polohování perfektně dobrzdily na správnou pozici.
Jojo, a) je spravne. Veleni se divi ze po 25 rocich to chce nejake naklady na generalky 
jyrry.webnode.cz
@jyrry Ten třaslavý(Parkinson) pohyb ramene, je tedy jen ESTETICKOU záležitostí? Nebo má i jiné důsledeky?
Cukrovat s tím půjde. Stříkat lak asi těžko.
Cukrovat s tím půjde. Stříkat lak asi těžko.
Lark píše:Ve Škodovce, ve svařovně je to taky pěkný koncert na koukání při svařování karosérií. Až bude "Den otevřených dveří" v MB doporučuji návštěvu. Paráda je i linka postupových lisů na kastle.
To už jsem viděl v Hyundai před lety. Ve škodovce nás tehdy nikam nechtěli pustit, kromě školicího střediska, kde na dotaz jak vybavení sedí na reálné potřeby provozu sdělili, že by rádi, kdyby to tak v provozu někde měli..
No tak hlavně že už ve škodovce ty Korejce dohnali...