Precision aerobatics
Precision aerobatics
Dobrý večer,
rád bych se zeptal zda někdo z Vás nenakupuje v obchodě nastik.pl. Měl bych zájem o modely od fimy precision aerobatics (měl jsem Katanu MX, teď létám Banditu a líbí se mi XR 52 ). Pokud by někdo z Vás objednával z tohoto obchodu, popř. přímo nakupoval rád bych se připojil. Oba předchozí modely jsem koupil již létané na modelbazaru a rád bych si konečně pořídil zcela nový stroj. velmi děkuji za Vaše případné odpovědi.
rád bych se zeptal zda někdo z Vás nenakupuje v obchodě nastik.pl. Měl bych zájem o modely od fimy precision aerobatics (měl jsem Katanu MX, teď létám Banditu a líbí se mi XR 52 ). Pokud by někdo z Vás objednával z tohoto obchodu, popř. přímo nakupoval rád bych se připojil. Oba předchozí modely jsem koupil již létané na modelbazaru a rád bych si konečně pořídil zcela nový stroj. velmi děkuji za Vaše případné odpovědi.
Re: Precision aerobatics
zdravím v obchodě nastik.pl jsem nedávno nakupoval vrtule.peníze lze poslat na účet.Pan Stoklasa ochotný,perfektní komunikace nutno zjistit zda je zboží skladem.Komunikace v angličtině v pohodě.Myslím,že to zvládnete sám pošta express GLS 18 zlotých
Dobrý večer,
děkuji za odpověď, a je možné objednat z obchodu a platit dobírkou při převzetí zboží??
děkuji za odpověď, a je možné objednat z obchodu a platit dobírkou při převzetí zboží??
dobrý večer to nemám tušení,posílal jsem peníze na účet.Přišlo to českou poštou tak jestli to od nich někdo doveze na hranice a pak to jde čp nemám tušení.Zkuste napsat email určitě odpoví,co jsem koukal XR nemá skladem mají to značené BRAK-není skladem
Ahoj. Kdyz jsem kupoval ADXL, tak z Nemecka http://braeckman.de/. Dopravu jsem mel zdarma. V objednavce mi poslal spatne vortex generatory, coz jsem zjistil az za nekolik mesicu, kdy jsem se dostal ke stavbe a s reklamaci nebyl problem. Poslal jsem mu je zpet a on poslal spravne. O nastik.pl jsem v te dobe nevedel.
Ty ceny uvedené u zboží jsou konečné?
Třeba motory Roto tam vycházejí o dost levněji jako u nás.. 
Dobrý den,
tak to je nemilá zpráva, že BRAK znamená vyprodáno to zužuje výběr na obchod http://www.braeckman.de
tak to je nemilá zpráva, že BRAK znamená vyprodáno to zužuje výběr na obchod http://www.braeckman.de
ceny jsou konečné dnešní kurz cca 6,20 za zlotý + poplatek bance za převod měny a nebo možná platba přes pay pal ,má tam na výběr obojí.Myslím,že modely před vánoci určitě naskladní.Napište email a budete moudřejší a nebo braekmann
Ahoj. Před pár dny jsem tam byl osobně. Pán je moc milý a rozhodně se nebojím příště poslat peníze na účet.. Ptal jsem se ho i na dobírku a říkal mi, že jezdí v podstatě ob den na českou poštu vyzvedávat věci od Pelikána. Jen prý neví jak dobírka funguje a bude to muset zjistit
Každopádně doporučuji mu zavolat a domluvit se..
Náhrada za pohon od PA
Dobrý den,
mohli by mi zdejší otřelí piloti poradit adekvátní ekvivalent motoru jako náhradu za Thrust 45 ??? děkuji
VZ
mohli by mi zdejší otřelí piloti poradit adekvátní ekvivalent motoru jako náhradu za Thrust 45 ??? děkuji
VZ
- sampoalphascan
Re: motor thrust 45
Co třeba nějaký leopatd z řady 42, pokud se ti vejde. Já leopardem nahrazoval thrust 50 a spokojenost maximální, ale dával jsem řadu 50.