Hi voltage serva

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Odpovědět
Zpráva
Autor
kocispavel
Kontaktovat uživatele:

Hi voltage serva

#1 Příspěvek od kocispavel »

Ahojte,

do hornoplošníku 2 metry rozpětí a benzín. motor ( menší miss Morava ) bych použil tyto serva D625MW rychlé a silné digi servo (10kg) https://eshop.reichard.cz/servo-d625mw.html. Jsou jako náhrada serv HS-5625MG a HS-5665MH.
Použít ty nové - Hi voltage nebo nebo "klasiku"? A co to obnáší v napájení palubní soustavy?
díky za rady
Pavel
hates

Re: Hi voltage serva

#2 Příspěvek od hates »

Ja je pouzivam na akrobatovy 2,2m na kridelkach a mam je i na motor a sytic. Nemuzu si zatim stezovat. Pouze jedno servo mi odeslo na elektroniku, ale nastesti na zemi.

Libi se mi ze po zapnuti neskoci plnou rychlosti do neutralu ale pomalu tam dojedou. Jsou na 2S Lipo. Pokud odelas kompletni palubu na 2SLipo tak to budes mit jednodussi.
Lark

#3 Příspěvek od Lark »

To záleží na tom, jestli ostatní elektronika (hlavně přijímač), snesou to napětí. Pokud ne, musel b si pro Rx přidat stabilizátor a serva napájet odděleně. V Čmeldovi 2200mm mám 7 ks HS-5665MH a pro napájení mám 2x 2S LiFe a rozvodnou desku, aby proudy serv nešly přes přijímač a napájení přijímače mám oddělené jen diodou s kondíkem.
Helikotel

#4 Příspěvek od Helikotel »

bohužel tyto serva jsem měl v 1800 mm spalováku a po 3 měsících se 2 porouchala jedno mrtvej motor druhé vada potenciometru :( napájeno napřímo na 2S
Goblin 500 sport Spirit , Goblin 380 Spirit , Jeti DS-14 , iCharger308DUO
kocispavel
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od kocispavel »

Tak mám dilemno - jestli jít do těch nových D625MW nebo volit "klasiku "HS-5665MH 7,4V" - viz kolega LARK
Lark

#6 Příspěvek od Lark »

Rozhodnutí je samozřejmě jen na tobě, protože s těmi D625MW nemám žádnou zkušenost. Já jsem ty HS5665MH použil na doporučení zkušenějších kolegů už před 4 roky, kteří na nich měli nalétáno dost hodin. Na druhou stranu se poslední dobou objevily stížnosti na některá serva Hitec, že už to není co to bývalo.
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“