Koax pro výrobu antény 2,4 GHz
- spawn78
- Kontaktovat uživatele:
Koax pro výrobu antény 2,4 GHz
Dobrý den, nenašel by se někdo komu se doma válí "zásoba" kvalitního koaxiálního kabelu pro výrobu 2,4GHz antény? Samo za peníze.
Na koptéře při karambolu s kolegou mi usekl jednu z antén na Rsat 2Ex. Do JETI jsem psal, zatím bez odezvy.
Klidně nasměrovat na nějaký eshop.
Moc děkuji za radu či pomoc PV.
Na koptéře při karambolu s kolegou mi usekl jednu z antén na Rsat 2Ex. Do JETI jsem psal, zatím bez odezvy.
Klidně nasměrovat na nějaký eshop.
Moc děkuji za radu či pomoc PV.
Re: Koax pro výrobu antény 2,4 GHz
Mám dobré zkušenosti s p. Janem Urbánkem ( RCstudio ).
Hezký článek na toto téma je v RCrevue 2010/7 (ing.černý). Na anténu doporučuje třeba kabel RG178/U.
- spawn78
- Kontaktovat uživatele:
Super děkuji za upřesnění-nasměrování, bohužel koax co doporučuje pan Černý jsem našel jen v cívce po 100m 
Zkusím ještě RCStudio.
Zkusím ještě RCStudio.
spawn78 píše:Dobrý den, nenašel by se někdo komu se doma válí "zásoba" kvalitního koaxiálního kabelu pro výrobu 2,4GHz antény? Samo za peníze.
Do JETI jsem psal, zatím bez odezvy.
Zavolejte jim telefonem, je to jistější. Vždycky mi vyšli vstříc.
A čínský anténky s nakrimpovanym konektůrkem za cenu 10ks asi za 5 dolarů nestačí?
Zkus najít nějaké vrakoviště starých notebooků. Skoro každém displeji jsou dnes uloženy antény Wi-Fi s docela dlouhým kabely, které jsou zakončené U.FL koncovkami.
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich
- spawn78
- Kontaktovat uživatele:
Všem děkuji za pomoc.
Už jsem objednal u emotors náhradní antény do FRSKY za 25 kus - stejná cena jako v Číně a ve středu je mám.
Už jsem objednal u emotors náhradní antény do FRSKY za 25 kus - stejná cena jako v Číně a ve středu je mám.
-
antifasatan
rx-302 náhradní anténa
Zdravím, neví někdo kde bych mohl sehnat náhradní anténu na tenhle příjmač?
Re: rx-302 náhradní anténa
antifasatan píše:Zdravím, neví někdo kde bych mohl sehnat náhradní anténu na tenhle příjmač?
To vypadá jako normální anténa.Otázka je, jestli je s nacvakavacím konektorem nebo připájená.
Pokud nacvakávací, tak příspěvky výše.
-
antifasatan
Připájená je právě. Našel jsem http://www.pkmodelar.cz/prijimace-prisl ... ut-1hi7247 a http://www.pkmodelar.cz/prijimace-prisl ... ec-1hi7245 , šlo by to z toho udělat nebo je to něco úplně jinýho?
To není koaxiál, ale jednoduchý izolovaný drát (licna). Kup si náhradní dlouhou anténu na 2,4GHz, třeba u RCstudio má myslím až 400mm dlouhé.
-
antifasatan
jako něco takovýho https://rcstudio.cz/cs/anteny/43-antena ... 600mm.html a z toho to udělat?
Jistě. To je ono.