Ahoj, delší dobu jsem tu nebyl, tak omluvte třeba zbytečný dotaz. Kamarád pořídil CNC mašinu, nabídl mi za menší poplatek jej využívat ve volném čase.
Měl by někdo zájem o kompletní set hydrauliky, popřípadě komponentů na přání ? Koukal jsem, že se dá koupit např. Rozvaděč za 100€ dvojcinny. Cena by byla nižší cca 60-70€ s tím, ze by se dali spojovat do sérií.
Ma o takové věci dneska ještě někdo zájem ? Nebo uz je doba tak daleko, ze tohle zvladnou modeláři doma ?
Ptam se proto, ze před dvěma lety jsem tu nabízel 3D tisk včetně zpracování výkresu třeba podle fotek, nebo zadaných rozměrů a načrtů. A uskutečnili se asi jen dva tisky.
Děkuji.
Hydraulika
- HavelAircraft
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hydraulika
obecně nepředpokládám že by do modelu někdo výrazně dával hydrauliku. dneska všechno utáhnou serva nebo elektrické podvozky.
hydraulické systémy jsou pro běžné modely dost velká složitost. a v podstatě se dneska nepoužívají ani v malých letounech.
hydraulické systémy jsou pro běžné modely dost velká složitost. a v podstatě se dneska nepoužívají ani v malých letounech.
www.havelaircraft.cz
info@havelaircraft.cz
Facebook- Havelaircraft
info@havelaircraft.cz
Facebook- Havelaircraft
Re: Hydraulika
Predpokladam ze kolega na eroplany ani nepomyslel. Zato v modelech stavebnich stroju bych to videl jako lahudku 
jyrry.webnode.cz