Ahoj (Dobrý den),
po delší době se vracím k modelaření a stavba padla na MIG-3 , rozpětí 204cm. Jde o stavbu na delší dobu cca 2roky (hlavní koníček je kolo).
Chtěl bych udělat i kokpit a zde nastává otázka. Jak upravit trup (pod kabinou vychází příčka na servo).
Děkuji předem za info, jak to předělat.
Pokud bude i nějaké další zlepšení nebo připomínky budu rád.
Díky
Pepa
MIG-3
- Liška Pepa
Re: MIG-3
První odpověď smazal admin...
Takže znovu a lépe. Obdivuji vaši odvahu začít po návratu k modelařině zrovna s tímto strojem. Na můj vkus je použito příliš mnoho a hodně tlustého dřeva. 2m stíhačky potřebují udržet rozumné plošné zatížení. Jinak bývají starty a hlavně přistání velké dobrodružství. Podle dotazu usuzuji na vaše nevelké zkušenosti. Doporučil bych vám před pokusem o vzlet s Migem dostatečně potrénovat s nějakým menším strojem s ostruhovým podvozkem starty a přistání. Je potřeba dostat do krve práci se směrovkou.
Warbirdům zdar!
Takže znovu a lépe. Obdivuji vaši odvahu začít po návratu k modelařině zrovna s tímto strojem. Na můj vkus je použito příliš mnoho a hodně tlustého dřeva. 2m stíhačky potřebují udržet rozumné plošné zatížení. Jinak bývají starty a hlavně přistání velké dobrodružství. Podle dotazu usuzuji na vaše nevelké zkušenosti. Doporučil bych vám před pokusem o vzlet s Migem dostatečně potrénovat s nějakým menším strojem s ostruhovým podvozkem starty a přistání. Je potřeba dostat do krve práci se směrovkou.
Warbirdům zdar!
- Liška Pepa
Re: MIG-3
Díky za odpověd.
Přepážky dělám podle plánu z 3mm překližky a motorová je z 8mm.
Psal jsem o stavbě na delší dobu a proto zatím létám na simulátoru a na jaře budu trénovat venku ( pokud zima dovolí, tak i přes zimu).
Menší předchůdce se choval pěkně.
Přepážky dělám podle plánu z 3mm překližky a motorová je z 8mm.
Psal jsem o stavbě na delší dobu a proto zatím létám na simulátoru a na jaře budu trénovat venku ( pokud zima dovolí, tak i přes zimu).
Menší předchůdce se choval pěkně.