Nejlepší set Heli el.

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
Adam70

Nejlepší set Heli el.

#1 Příspěvek od Adam70 »

Bojím se něco jako je vrtulník sestavovat,nastavovat,vybírat vhodnej TX(mám ECLIPSE 7 na letadla na heli je" prej " blbej),gyro a bůch ví co ještě.
Našel jsem si Walkera 60B,ale pak jsem zjistil,že je dost poruchová
http://www.vltava2000.cz/heli-shop/good ... ELI-HM60-B
Doporučte mi prosím Heli "set" kdyby bylo něco jako T-REX 450 ,ale v setu
Prodává ještě někdo jiný Walkera 60B
cenově tak do 15 000Kč

Měl jsem dva dvourotoráky a tak chci zkusit něco lepšího
zelda

#2 Příspěvek od zelda »

cus, recenzi walkery najdes na www.rcserver.cz , jinak behem pristiho tydne dostanu na test vrtulnik WASP (prodava www.kdosihrajenezlobi.cz za cenu neco malo po 5 tisic, ma rizeny kolektiv, HL gyro, zadni vrtulku pohanenou reminekm) tak pokud nespechas tak behem pristiho tydne bych mel mit prvni dojmy..
Adam70

#3 Příspěvek od Adam70 »

Ahoj Zeldo,
dík za typ naWASP 3
Koukám ,že máš Walkera 60B ,jaká je podle tebe,přečetl jsem toho spoustu,naštudoval zprava do leva.
Podle mě aniž bych jí měl v ruce ,konstrukce okopčenej T-REX tak trochu
elektronika bohužel na nic,serva a regulátor hned zahodit jinak se mi ta 60
hrozně moc líbí,je tak poruchová,že ji přestali prodávat tam kde jsem si ji chtěl objednat,škoda
zelda

#4 Příspěvek od zelda »

cau, hele proc serva vyhodit??serva jsou uplne v klidu, sice zhorel regl, ale ten mi vymenili v zaruce..gyro je taky dobre, na normalni litani bohate staci, jinak mechanika je okopirovany raptor, takze tak no..jestli si slysel o vrtulniku Venom ( v USA dost proflakle a pouzivane) tak to je walkera, akorat s jinou kabinou, ale mechanika a elektronika jsou stejne..jinak me dojmy sis mohl precist v recenzi na rcserveru, tu sem psal ja:) takze tak no..
Adam70

#5 Příspěvek od Adam70 »

Četl a moc mě natchla,pak jsem zavolal prodejci a chtěl si ji objednat a ten mi šetrně zdělil,že 60ku přestali prodávat,je na ně moc reklamací a pořád něco měněj tak jsem na rozpacích.
Kde si ji kupoval prosím-adam70@seznam.cz
Adam70

#6 Příspěvek od Adam70 »

Tak jsem začal študovat ten vrtulníček WASP
našel jsem WASP v3 PRO 6ch RTF Bushless version rc helicopter
WASP v3 4ch RTF Brushed version rc helicopter

Ještě jednou děkuji za typ,jdu dumat
XB8R
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od XB8R »

zelda píše:cau, hele proc serva vyhodit??serva jsou uplne v klidu, sice zhorel regl, ale ten mi vymenili v zaruce..gyro je taky dobre, na normalni litani bohate staci, jinak mechanika je okopirovany raptor, takze tak no..jestli si slysel o vrtulniku Venom ( v USA dost proflakle a pouzivane) tak to je walkera, akorat s jinou kabinou, ale mechanika a elektronika jsou stejne..jinak me dojmy sis mohl precist v recenzi na rcserveru, tu sem psal ja:) takze tak no..
A co je okopírovanej Raptor? Jestli myslíš tu Walkeru, tak to ani omylem! Řekl bych, že Walkera je celkem dost špatná hračka.
jakub_czakovice
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od jakub_czakovice »

Jestli máš cenový limit 15 000 tak za ty peníze seženeš špičkovou mini elektroheli jako například Thunder Tiger Mini Titan a do cenového limitu se vejdeš komplet se vším včetně pořádného Gyra typu Futaba GY 401 pořádných serv a 3 článku A 123. Tohle bude pořádný vrtulník za slušné peníze na kterém se dá solidně naučit lítat a ve své třídě je relativně bez kompromisů. Doporučuji mrknout na http://www.heliservis.eu
když jsem hrával minigolf měli jsme heslo: "tak ať to padá" :-)
petrcorrado
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od petrcorrado »

no ten MT nezkompletuje za 15000,- pred pul rokem jsem o nem premyslel a pocitali jsme to u Pecky a ze vsim vsudy cca 22000,- nejak jsem se s tim smiril ale pak jsem nasel walkeru se vsim za 9000,- nevedel jsem jestli me to bude bavit tak zkouska za devet je lepsi nez za dvacetdva, lita dobre a kvalita je holt za devet, no... tak uz vedle stoji t rex 450se v krasnem provedeni a novej devitikanal pcm/ppm s funkcema ktery ani nikdy nepouziju, jj toto pokracovani je v kompletu asi za 40 a to je prave ono, neverending story a vir v penezence... :-)
therccustomjets.cz
customwings.cz
petrcorrado
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od petrcorrado »

a jeste neco, je tam i pochopeni rad "zdzd" ...... preci jenom plati, ze nejdrazsi jsou zkusenosti, coz v tomhle oboru opravdu siroky zaber jest.....
therccustomjets.cz
customwings.cz
jakub_czakovice
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od jakub_czakovice »

petrcorrado píše:no ten MT nezkompletuje za 15000,- pred pul rokem jsem o nem premyslel a pocitali jsme to u Pecky a ze vsim vsudy cca 22000,- nejak jsem se s tim smiril ale pak jsem nasel walkeru se vsim za 9000,- nevedel jsem jestli me to bude bavit tak zkouska za devet je lepsi nez za dvacetdva, lita dobre a kvalita je holt za devet, no... tak uz vedle stoji t rex 450se v krasnem provedeni a novej devitikanal pcm/ppm s funkcema ktery ani nikdy nepouziju, jj toto pokracovani je v kompletu asi za 40 a to je prave ono, neverending story a vir v penezence... :-)

Ale ale.. psal že TX má, tak počítám že má i nabíječ na lipo (typicky u heli hyperion 3S 2200) nebo A123.

Pak už potřebuje jen:
Drak (mechanika) motor a regl 5500,-
Gyro GY 401 3750,-
Serva (např Krtek s klidem používá GWS nebo HD1581)tj 4x 460 a 550 futaba vrtulka tedy 1930
Baterky hyperion nebo 3S A123 1700 Kč
Přijímač schulze (eclipsa nemá pcm) 1900,-

Tj 14780 Kč a to jsem zaokrouhloval spíš lehce nahoru(zbyde rezerva na prodlužováky krystaly konektory)...nejsou v tom žádné ošmelené komponenty, přijímač nejlepší ve své velikostní třídě, špica gyro použitené do budoucna. A tuším že pokud by to vzal z heliservisu komplet tak by obdržel seřízení zdarma nebo nějakou lehkou slevičku.

Troufnu si tvrdit že cena 22k kč byla zlodějská i před půl rokem :-)
když jsem hrával minigolf měli jsme heslo: "tak ať to padá" :-)
Adam70

#12 Příspěvek od Adam70 »

Ahoj všem
Mam spousty modelářskejch hračiček,modelařim-auta,loděle,tadla,rakety a všechno co se hejbe na dálku.
Chci zkusit vrtulník,né za 30 000 tis,ale taky je mi jasný,že pico z není to pravé.
Měl jsem G 47 a jeden 3ch vrt. od číňana jo a ten pico z do prácena stůl.
Bojím se toho nastavování,prostě to dát celé dohromady proto chci SET
vrtulník komplet osazen-mot.reg.serva gyro,rx+slušnej "tx"
chci aby to zkompletoval někdo za mě pro to trvám na tom SETU
možná je to blbost,ale pro mě asi nejschůdnější cesta jak udělat další krok ve vrtulnících

zatím pokukuji po Walkera 60B
WASP 3
helifish

#13 Příspěvek od helifish »

No neda mi to a taky prispeji :) DF60 jsem si koupil jako prvni heli tak zvane "na zkousku". Po prvnim opojeni najednou zacinam zjistovat, hmmm kenktor napajeni z baterie se hreje --- no bodet konektor je pouze na 5 A behem letu tece podstatne vic - vymenit, regulator zda se ze funguje "a hle nejde programovat no neva ale proc pisou spickovy", po prvnich padech (z vysky cca 20 cm ohnuty hlavni ram vrtulniku coz znamena hridel neni kolmo a prestavovat tahla na swashplane a nove nastaveni hlavy (pro zacatecnika ktery se uci jen z netu docela orisek). Jinak dodavka dilu tak cca 6 tydnu ( za to nemuze dovozce ale vyrobce). Takze kdyz to shrnu ted vedle holcicky :D (df60) stoji novy trex450s (tlustoch) :D kvalitni gyro(ltg2100t) kvalitni serva(futaba) a dx7 mi prinese jezisek :D. Jinak behem stavby rexe vam dojdou dalsi veci jako ze imbus sroub na trexovi je taky trosku nekde jinde nez krizecek na df60 ktery hned strhnete, ram heli trex cca 1.3 mm, df60 0.5mm ruzna zajistovatka pro udrzeni kolmosto ramu atd. Ale nechci byt vuci df60 tak negativni, byla preci jen prvni :D a jak znamo chlapi na prvni se nikdy nezapomina :D , mooooc jsem se na ni naucil :D a nyni je ve stavu kdy jsem i preze vsechno na ni nezanevrel a co slo jsem vymenil za dily z rexe, dostala nova serva sg90, rotorove listy 315mm rex, servo vrtulky na ocasni trubku. Chtel bych aby ty "moudra" pomohli tem co si chteji koupit "set litajici z krabice" vzdy ten vyrobce neco musi osidit aby se dostal na cenu za kterou se to prodava. Ve finale to co osidi vy musite nahradit kvalitnimy dïly a set vyjde na pekny "balik". Jinak heli za 15000 neni zas tak neresitelny, pokud mas vysilacku,(ja nemel nic :D ) tak se do toho s rexem nebo z minititanem opravdu vejdes !!!!!!! Jak ti napsal jakub_czakovice mrkni na heliservis.eu a na trexe horejsi a nebo helimania. Jinak trex cca 6500 kc, gyro cca 3400 kc, sada serv cca 2000 + prijimac cca 2000kc . Sestaveni heli je opravdu pohodovka , a ja jsem si to moooc uzival a jinak krtek ti to za uplatu rad nastavi.
Adam70

#14 Příspěvek od Adam70 »

Děkuji,každej názoz nebo rada mi pomůže se rozkoukat
Tak pokud se rozhodnu něco si složit jak moc je použitelnej ten muj TX ECLIPSE 7 co jsem četl tak je nic moc na heli
Já si ho pořizoval na éra no
Jdu kouknout na Trex 450
cap232

heli T-rex - jde to i levněji

#15 Příspěvek od cap232 »

Koukni sem :
http://flying-hobby.com/catalog/product ... ts_id=1941

Sice je to poštou trochu štreka, ale máš to v "setu" , který obsahuje velice kvalitní komponenty za rozumnou cenu .. ten levnější set bych nebral...
Já osobně jsem koupil bazarovku T-rex 450 s s tuningem desky cykliky, kamenem hlavy a výbavou včetně RX a listů MS za 10 000 a jsem s ním velice spokojený... ( regl akku i motor origo, GY401 a 4x HS 65 MG, RX REX 7 MPD :-) )
Letu zdar !
Naposledy upravil(a) cap232 dne sob 17.11.2007 12:35, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“