Dotaz ohledně nastavení padáku v radiu

Měkká křídla nad hlavou, RC i volné. Vrchlíky, krosny i tříkolky. Rozumy, tipy a všemožné triky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pepinozbrna
Kontaktovat uživatele:

Dotaz ohledně nastavení padáku v radiu

#1 Příspěvek od pepinozbrna »

Pánové nechci plevelit existující vlákna proto se ptám takhle na solo a doufám že to pak půjde smazat.

Konečně jsem se u té krosny dopracoval k tomu abych ji nastavil v radiu.
Chci se zeptat jak to dát do radia mám Taranis.

Odhaduji jako samokřídlo ale nejsem si jistý proto ten dotaz díky za odpověď.
Nahoru to půjde ... dolů musí.
Zenair

Re: Dotaz ohledně nastavení padáku v radiu

#2 Příspěvek od Zenair »

Pošli mi do SZ mail, pošlu ti .otx soubor s nastavením.
bahora

#3 Příspěvek od bahora »

Smažte vlákno a pošlete si SZ, to popírá existenci tohot fóra, nikdo se nic nedozví i kdyby ho to zajímalo a sdílení zkušeností/znalostí tím pádem nula ....

Mne by to například taky zajímalo.
Zenair

#4 Příspěvek od Zenair »

Tak v tomhle máš pravdu. Nicméně dopsání dost velkého a otravného dokumentu na zítřejší ráno do práce mělo prostě přednost a mail zabere minimum času narozdíl od psaní sem.

Ale samotného mě zajímá, co by šlo udělat lépe, když jsem si nastavení minulý týden jen tak z hlavy vcelku narychlo nacvakal do rádia. A teď už to sem mohu v klidu dát. To podstatné - křidélka ovládají vždy jednu brzdu a výškovka funguje jen ve své dolní polovině rozsahu (od neutrálu dolů) a stahuje obě brzdy stejně.
Je to jednoduché a tak je to snad v pohodě srozumitelné.
Přílohy
Para4.JPG
Para3.JPG
Para2.JPG
Para1.JPG
Jaroslav54

#5 Příspěvek od Jaroslav54 »

Přešel jsem na na Spektrum a nemohu přijít na to jak nastavit na radiu můj paraglide. Budu řídit směrově pravou pákou jako křidélky přes Vkabel, ale nemůžu nastavit pro levou páku společný pohyb nanoru a dolů. Kdyby byl někdo ochotný pomoc. Děkuji. Jaroslav
Miro_V

#6 Příspěvek od Miro_V »

Jaroslav54 píše:Přešel jsem na na Spektrum a nemohu přijít na to jak nastavit na radiu můj paraglide. Budu řídit směrově pravou pákou jako křidélky přes Vkabel, ale nemůžu nastavit pro levou páku společný pohyb nanoru a dolů. Kdyby byl někdo ochotný pomoc. Děkuji. Jaroslav

Musis to lepsie popisat , chces to riadit lavou pakou dolava-doprava alebo hore-dolu ? Aky mas mod ? Chces aby ti to hybalo na kridle servom hore-dolu alebo tam mas dve serva ? Chces to mat na jednom kanale alebo na dvoch ?

Vo vseobecnosti - ak potrebujes napr. pakou plynu riadit napr.kanal Ele(vyskovka) na prijimaci , je moznost premapovat kanaly cez SYSTEM SETUP>CHannel assign -nalavo je vystup na prijimac,napravo je vstup z paky z akej chces (ma 2 obrazovky za sebou cez NEXT), a pripadne si pomozes mixermi ked premapovanie kanalov nestaci.
Pripadne otocenie smeru vychylky cez SERVO SETUP - hore napravo je tlacitko kde sa prepinaju obrazovky TRAVEL,SUBTRIM a REVERSE , tam sa da otocit smer vychylky.

Uplne presne ti asi neporadim, uz Spektrum nepouzivam ale snad ti to pomoze...pobav sa a mozno na to prides ...
Radiomaster TX16s / FrSky Horus X12s / Spektrum Dx8 G2 + pár lietadielok....
BoŠ

#7 Příspěvek od BoŠ »

Jaroslav54 píše:Přešel jsem na na Spektrum a nemohu přijít na to jak nastavit na radiu můj paraglide. Budu řídit směrově pravou pákou jako křidélky přes Vkabel, ale nemůžu nastavit pro levou páku společný pohyb nanoru a dolů. Kdyby byl někdo ochotný pomoc. Děkuji. Jaroslav
V kabel asi nebude to správné řešení
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, Extra 102",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570
Odpovědět

Zpět na „Paragliding“