Zdravim panove, poradil by nekdo?
Potrebuju naohybat plech, problem v solidu je, ze pokud dam pri R3 a T=3mm jakykoliv uhel mensi nez 45° tak proste nejde rozvin. 45°+ jde vsechno, zkraceni ohybu mam 5,1 nechapu, kde je zakopany pes...
vyzkousel jsem plech 100x100 ohyb a proste to nerozbali...
SOLIDWORKS rozvinuty tvar
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
SOLIDWORKS rozvinuty tvar
Taranis X9D+
Re: SOLIDWORKS rozvinuty tvar
Pošli mi ten part na L.E.O.N@QUICK.CZ + případně nějaký náčrt toho dílu jak by měl ve výsledku vypadat a zkusím se na to mrknout.
Jestli můžeš, hoď to sem, taky se na to kdyžtak mrknu..
- kocispavel
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
plech 3, rádius 3,2, k-faktor 0,333
úhel 30 st. v pohodě. Děláš to jako plechový díl? Pomocí skic nebo lemů?
Pavel
plech 3, rádius 3,2, k-faktor 0,333
úhel 30 st. v pohodě. Děláš to jako plechový díl? Pomocí skic nebo lemů?
Pavel
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
Nakonec jsem to vyresil tim K-faktorem. 0,326
Problem je v tom, pokud pouziji tabulku ohybu, je schopno to nejakym zpusobem ohnout skoro vsechny uhly, pokud ale pouziju zkraceni ohybu a napisu tam pevne cislo, je schopne to pocitat maximalne do 45°. Dik moc
Problem je v tom, pokud pouziji tabulku ohybu, je schopno to nejakym zpusobem ohnout skoro vsechny uhly, pokud ale pouziju zkraceni ohybu a napisu tam pevne cislo, je schopne to pocitat maximalne do 45°. Dik moc
Taranis X9D+