V MVVS je akce vše za 50% !
- Hanyk
- Kontaktovat uživatele:
V MVVS je akce vše za 50% !
v provozu-Miles Magister 3,2 m,ZDZ50ng, Ka6e 4200mm, Avia BH3 2700mm +Aurora9,Tandem x20
Re: V MVVS je akce vše za 50% !
No jo za polovinu...Ale je to pouze předobjednávka. A platba předem.
-
Michal Matějka
- Kontaktovat uživatele:
tom.es píše:No jo za polovinu...Ale je to pouze předobjednávka. A platba předem.
a to je nějaký problém?
To je terno ta cena a asi bez výfuku, objednávky se jen pohrnou.
Mno...připadá mě to jako akce na záchranu firmy.Tedy hop nebo trop.Přeju jim ať se to povede.
Já jim to taky přeji.
No ale co když "trop"?
Koupíš motor, i když se slevou, ale nebude pro něj ani servis, ani náhradní díly. 
Stejně masivní výprodej byl cca před 5 lety a týkal se žhavíků. Bohužel to byla předzvĕst toho, že tam žhavíky končí.
Dnes na nĕ už nelze koupit nic krom výfuků.
Motory kategorie .40 se expresnĕ vyprodali a když jsem tam volal a ptal se zda ještě budou, bylo mi řečeno, že se potřebovali zbavit odlitků, ale zda objddnají nové - to mi říct nevĕdĕl, nebo nechtĕl.
Mnĕ se líbí ty třicítky/čtyřicítky, protože mají sání klikou, ne membránou. Ocelová kalená vložka válce s litinovým kroužkem navíc dává šanci generálky svépomocí na rozdíl od vyššich s Al válcem a povrchem Nikasil, kde je nutna výmĕna válce. I když zas ty nikasilové výbrusy jsou témĕř vĕčné pokud se správnĕ mažou a nespapají nĕco nestravitelného.
No ale co když "trop"?
Stejně masivní výprodej byl cca před 5 lety a týkal se žhavíků. Bohužel to byla předzvĕst toho, že tam žhavíky končí.
Mnĕ se líbí ty třicítky/čtyřicítky, protože mají sání klikou, ne membránou. Ocelová kalená vložka válce s litinovým kroužkem navíc dává šanci generálky svépomocí na rozdíl od vyššich s Al válcem a povrchem Nikasil, kde je nutna výmĕna válce. I když zas ty nikasilové výbrusy jsou témĕř vĕčné pokud se správnĕ mažou a nespapají nĕco nestravitelného.
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
VTjr píše:Já jim to taky přeji.![]()
No ale co když "trop"?Koupíš motor, i když se slevou, ale nebude pro něj ani servis, ani náhradní díly.
V najhorsom pripade zaplatis za nic lebo ti motor ani nepride
Neviem ci by som to riskoval , predobjednavky platene predom su v principe dost riskantne... zaplatis a termin dodania neisty, ak to vobec poslu...
A v tomto pripade zvlast , spalovaky pomaly koncia , a s nimi aj firmy. Mozno to nebude hned, ale je to otazka casu
Radiomaster TX16s / FrSky Horus X12s / Spektrum Dx8 G2 + pár lietadielok....
Miro_V píše:
V najhorsom pripade zaplatis za nic lebo ti motor ani nepride
Neviem ci by som to riskoval , predobjednavky platene predom su v principe dost riskantne... zaplatis a termin dodania neisty, ak to vobec poslu...
A v tomto pripade zvlast , spalovaky pomaly koncia , a s nimi aj firmy. Mozno to nebude hned, ale je to otazka casu
Já bych zase tak skeptický nebyl.......ale možná máš pravdu......ale pouze s dodáním.....
S tím zbytkem tvé odpovědi nesouhlasím vůbec.......nevím proč by měly spalováky a firmy je vyrábějící končit........myslím že tento druh pohonu je v modelech polomaket a maket nenahraditelný.......ale je to jen můj názor a doufám že mě tu nebude nikdo pranýřovat a zůstane to tady pouze jen diskuze k tématu MVVS 50% dolů.....
Do budoucna je základem mít slušný sortiment na modely do 250 gramů ...
jinak včera jsem se koukal na MVVS oběžky a jsou vyprodány
jinak včera jsem se koukal na MVVS oběžky a jsou vyprodány
No já se spíš obávám, že modelářství jako takové pomalu končí a s ním i spalováky (a nejen ty). To neustálé utahování legislativního obojku a postupné vyklízení nízkého vzdušného prostoru pro komerční drony určitĕ nové, nadšené, mladé modeláře nepřinese. 
Fida píše:S tím zbytkem tvé odpovědi nesouhlasím vůbec.......nevím proč by měly spalováky a firmy je vyrábějící končit........myslím že tento druh pohonu je v modelech polomaket a maket nenahraditelný.......ale je to jen můj názor a doufám že mě tu nebude nikdo pranýřovat a zůstane to tady pouze jen diskuze k tématu MVVS 50% dolů.....
Jinak, já s tím nesouhlasím taky. Malé kubatury sice už asi fakt končí, ale ty velké, na které se MVVS už víc než 10 let přeorientovalo, tak brzo ne. Minimálnĕ dnes to ještĕ není na pořadu dne.
Budoucnost MVVS je tady. https://www.mvvs.cz/cs/UAV-motory
Modeláři to je minulost a současnost.
Kořeny současné produkce jsou zde. https://www.msrengines.com/vyvoj.htm
Pokud by to někoho zajímalo, tak akce se slevou platila jenom přes víkend, ode dneška už motor za levno nekoupíte.
blembondo píše:Budoucnost MVVS je tady. https://www.mvvs.cz/cs/UAV-motory
No, jsem si říkal, že modelářské motory, boxerové 4-válce o objemu 190 cm3, to si já takový model jaksi ani nedovedu představit.
Třeba můj kamarád Jožo Maťaťa před léty postavil a dodnes občas provozuje dvouplocha Tiger Moth s rozpětím 4,66m a pohání ho "jen" 100 kubíkovým motorem s reduktorem 1:2. Přitom se ani nevešel do limitu 25kg a musel si na něj vybavit extra papíry. Jasně, není to 3D akrobat ale jen obří maketa, nicméně je to dvouplošník v měřítku 1:1,92. No je to prostě obluda, která by jistě unesla i menšího/lehčího člověka, třeba dítĕ (ale tam by pochopitelně musel být už silnější motor).
Tak,, v neděli jsem si v Akci 50% objednal a zaplatil na jejich eschopu motor.
Dodnes jsem nedostal žádnou zpětnou vazbu o stavu mé objednávky.
Že by byli zahlceni velkým zájmem a nestíhají?
Každý eshop přece automaticky generuje nějakou odpověď.
Dodnes jsem nedostal žádnou zpětnou vazbu o stavu mé objednávky.
Že by byli zahlceni velkým zájmem a nestíhají?
Každý eshop přece automaticky generuje nějakou odpověď.