Simulátor Phoenix

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Petr Horáček

Simulátor Phoenix

#1 Příspěvek od Petr Horáček »

Ahoj. Mám dotaz k simulátoru Phoenix. Hláška Váš vysílač nebyl rozpoznán. Mám Futabu 7 CP. Kabely (USB a redukce) originální od simulátoru, redukce hranatý konektor Futaba. Stále se mi objevuje že rádio není rozpoznáno. Pokud máte někdo zkušenost prosím o pomoc. Díky
Petr
koko
Kontaktovat uživatele:

Re: Simulátor Phoenix

#2 Příspěvek od koko »

LMK Říčany
RadioMaster TX16S MkII ELRS
Graupner MZ12 PRO
VTjr

#3 Příspěvek od VTjr »

A zkoušel jsi kalibraci? :roll:
Ono zas tolik nezáleží na přesném rozpoznání konkrétní značky vysílače. Pokud to v kalibraci reaguje na pohyb kniplů, tak stačí jí projít a vytvořit si vlastní profil vysílače, který si pak můžeš uložit a nazvat třeba MojeFutaba7CP.
Ale ten kabel musí taky rozeznat samotný Windows, tam bych asi začal.

Jinak, zde je výživné vlákno o tomto simulátoru viewtopic.php?f=17&t=6953 Tak zkus hledat tam, třeba odpověď najdeš. :wink:

Edit: Vidím, že koko mě s tím odkazem předběhl. :mrgreen:
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
Petr Horáček

#4 Příspěvek od Petr Horáček »

Nevím, jestli se mi podařilo odeslat odpověď,tak raději ještě jednou.... Díky za reakci. Chci jen dodat, že sem měl půjčený rádio od setového modelu heli ESKY Hunter a i když se musela často kalibrace opakovat, tak to fungovalo. U mojí Futaby je ale stále okno s hláškou že není vysílač připojen - rozpoznán. Tím pádem nereagují ani páčky na sloupce u kalibrace. Mám Windows 10 a moc se v tom nevyznám. Jsem už starší kluk....
Petr
zdzd

#5 Příspěvek od zdzd »

Petr Horáček píše:Nevím, jestli se mi podařilo odeslat odpověď,tak raději ještě jednou.... Díky za reakci. Chci jen dodat, že sem měl půjčený rádio od setového modelu heli ESKY Hunter a i když se musela často kalibrace opakovat, tak to fungovalo. U mojí Futaby je ale stále okno s hláškou že není vysílač připojen - rozpoznán. Tím pádem nereagují ani páčky na sloupce u kalibrace. Mám Windows 10 a moc se v tom nevyznám. Jsem už starší kluk....

Nevím jak u sedmičky, ale hledej přepnutí do PPM výstupu. Jinak je na tom hranatém konektoru něco jiného. Bývá to jako TRAINER MODE.
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“