Simulátor na acro

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jano101

Simulátor na acro

#1 Příspěvek od jano101 »

chcel by som sa opýtať či viete poradiť nejaké simulátory na FPV acro coptery - len tak pre zábavku

keď som asi 10rokov dozadu "modelárčil" tak som mal aj USB ovládač a sem tam som si polietal na
AeroFly Professional Deluxe alebo na Phoenix_rc

priznám sa že ani neviem čo je k mání dnes aké simulátory ale aby mi to fungovalo na môj ovládač
SIMtransmitter 6

ilustračný obrázok
https://www.kralovstvo-hraciek.sk/image/cache/catalog/feed/thcache_23579FS-SM600-1000x1000.jpg
začiatočník
prikrylm

Re: poradíte simulátor na acro

#2 Příspěvek od prikrylm »

Já jako FPV nepolíbený jsem se taky po něčem poohlížel a zkusil jsem DRL ze steamu za necelých 10 EUR. Z FPV pohledu a ze zkušeností se "std" RC lítáním, se mi jeví chování (fyziky) rozumné, takže DRL můžu doporučit.

Funguje s libovolným USB "joystickem", tedy i s tím vyobrazeným rádiem.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
jano101

#3 Příspěvek od jano101 »

koľkátka je zdarma ? aby som porovnal stým čo mám
začiatočník
prikrylm

#4 Příspěvek od prikrylm »

Nevím, co máš, PhoenixRC se na FPV prakticky nehodí, je tam jen taková "dodělávka", Aerofly neznám.
DRL proti Phoenixu je nesrovnatelný. DRL je na FPV dělaný.

Nějaké free verze FPV simů jsem zkoušel, z tohoto poheldu se mi DRL líbí. Do dražších simů jsem investovat nechtěl a je možné, že je něco lepšího jak DRL - vybíral jsem podle asi dvou "top 10 FPV simulators", tak nějak za rozumnou cenu. Která verze je zdarma, netuším.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
jano101

#5 Příspěvek od jano101 »

to že sa PhoenixRC na FPV nehodí mi je jasne ja som len preto udával aké mám aby sa dali použiť na ten lacný ovládač USB

pamätám si aká to bola v minulosti obštrukcia :D - je to logicke keď je niečo zadara ak chceš aby to behalo tak...:D
začiatočník
Ing.Robinsson

#6 Příspěvek od Ing.Robinsson »

lift off nebyl špatný, ale je to placené. Zas tam je celkem dobrý multiplayer tak je to celkem sranda s ostatními
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“