Nejde se přihlásit do fóra s Operou

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Zpráva
Autor
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

Nejde se přihlásit do fóra s Operou

#1 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Ahojte. Mám problém. Bežím na linuxu a používám Operu 9.25. Používám automatické přihlašování. Teď mi to z ničeho nic už týden nejde. Normálně napíšu jméno a heslo, dám přihlásit. Normálně mě to kopne na obsah fóra, jenže nejsem přihlášenej. Vždycky to fungovalo a teď najednou nic.

Nemá někdo podobný problém s Operou?

V Konqueroru a Firefoxu to jede.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
AAddaamm
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde se přihlásit do fóra s Operou

#2 Příspěvek od AAddaamm »

Billy Bob Bean píše:Ahojte. Mám problém. Bežím na linuxu a používám Operu 9.25. Používám automatické přihlašování. Teď mi to z ničeho nic už týden nejde. Normálně napíšu jméno a heslo, dám přihlásit. Normálně mě to kopne na obsah fóra, jenže nejsem přihlášenej. Vždycky to fungovalo a teď najednou nic.

Nemá někdo podobný problém s Operou?

V Konqueroru a Firefoxu to jede.

Mám uplně stejný problém !!! Bohužel se musím přihlašovat v IE.
KATANA X Lite
DIABLOTIN ( 15 ccm )
Sprint
ZooMBI
...
Kopec77
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Kopec77 »

Mě to jde v Opeře doma , ale v práci ne. Stejná verze Opery...nechápu.
http://rc.nareks.cz
Speedy
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Speedy »

Už se to tu řešilo. Opera to má nedořešený. Mě přihlašování v Opeře náhodně jednou za čas funguje a většinou ne. Takže jediný řešení je jiný prohlížeč.
Curtiss
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Curtiss »

No nevím, používám Operu (9.2) už cca 2 roky a od počátku registrace na veškerých fórech mi automatické přihlašování jede bez jediného problému - i zde :) Prohlížečem to určitě nebude 8)
kottel
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od kottel »

Ja mam Ubuntu 7.10 prohlizec mam Firefox a vsechno pohoda ale s Operou uz sem mnel taky zkusenosti -převážně špatné...takze ja bych zkusil jiný prohlížeč...
Death
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Death »

Hmm, netuším čím by to mohlo být stejně jako ty, já používám Mozillu Firefox, a je to OK... žádnej problém... prohlížeč používám už přes dva roky... :wink: jinak zkus nějakej update.... možná pomůže...
Adam 400 epp - sm CF2822
Yak-54 - halolet, sm microtex HCS 60/2-rozstřelen, čeká na stavbu nového Yaka nebo jiného éra...
F3K Vertex - od Leoše Svobody
PicooZ - ten se snad ani počítat nedá ;-)
PeePoTN
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od PeePoTN »

mne to tiez robilo problemi.ak mas vypnute cookies a ukladanie historie atd tak ti to neuklada a robi to potom problemi.zapni si to dufam ze ti to pojde alebo ak nepojde tak ti zostava explorer 8)
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Billy Bob Bean »

PeePoTN píše:mne to tiez robilo problemi.ak mas vypnute cookies a ukladanie historie atd tak ti to neuklada a robi to potom problemi.zapni si to dufam ze ti to pojde alebo ak nepojde tak ti zostava explorer 8)
Explorer je hloupý vtip. To není prohlížeč, to je brána do světa virů a jeho vedlejší funkce je prohlížení stránek.

Mě to docela štve. Celou dobu to funguje a z ničeho nic to prostě nejde. Půl roku v pohodě a teď to nejde. Nastavení jsem neměnil. Mě Opera maximálně vyhovuje až teda na to, že tam jaxi nejde toto fórum.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Brabouk
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Brabouk »

Curtiss píše:No nevím, používám Operu (9.2) už cca 2 roky a od počátku registrace na veškerých fórech mi automatické přihlašování jede bez jediného problému - i zde :) Prohlížečem to určitě nebude 8)

Taky úplně bez problému. :wink:
AAddaamm
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od AAddaamm »

Tak už jsem to vyřešil - stačí aktualizovat operu na nejnovější verzi a jede !!! :D 8)
KATANA X Lite
DIABLOTIN ( 15 ccm )
Sprint
ZooMBI
...
Curtiss
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Curtiss »

AAddaamm píše:Tak už jsem to vyřešil - stačí aktualizovat operu na nejnovější verzi a jede !!! :D 8)

Je to možná vyřešení problému, ale příčina byla určitě někde jinde :wink: Jedu na Operu 9.2, zatím jsem ignoroval všechny nabídky aktualizací na novější verze a automatické přihlašování mi jede od prvního zaregistrování 8) Viděl bych to spíš v nevhodném nastavení. Ale pokud to funguje, tak proč ne :wink:
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Billy Bob Bean »

AAddaamm píše:Tak už jsem to vyřešil - stačí aktualizovat operu na nejnovější verzi a jede !!! :D 8)
To jsi teda šťastný člověk. Mě to stále nejede. Zkusím stáhnout 9.50b a uvidím.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
georg
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od georg »

Mě to chodí takle už roky :). Verze 9.24, přihlašování pomocí hůlky chodí na 1. :)
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
pilothanter
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od pilothanter »

Mne to behá perfektne s operou 9.25 ale pod Win, Linux je pre programátorov nie pre uživateľov.
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“