ovladače simulátoru na XP profesional
ovladače simulátoru na XP profesional
teď koukám na nějaké simulátory, resp. ovladaće ale u všech je napsáno že nejsou pro windows XP profesional, měl bych zajem o ty nové 6-ti kanálové s USB koncovkou, ke kterým nemusí být redukce na USB, prodává je pelikán,
zkoušel někdo tyhle ovladače na windows XP prof.?
zkoušel někdo tyhle ovladače na windows XP prof.?
Space scooter
Safari cr (easy copter v6 od scorpia)
mini-z Overland
mini buggy 1:16 na spalovak
X-twin Acrobat, X-twin sport
Safari cr (easy copter v6 od scorpia)
mini-z Overland
mini buggy 1:16 na spalovak
X-twin Acrobat, X-twin sport
Podle mě je blbost, aby to chodilo v XP-Home a v XP-Pro ne (jak je napsáno v popisu u Pelikána). Maximálně může být problém ve starších verzích Win2000/Win98 kde nejsou pro USB ovladače správné drivery.
Mám předchozí verzi USB SIMTransmitteru (4ch) a bez problémů chodí jak v Home tak v Pro verzi XP.
Mám předchozí verzi USB SIMTransmitteru (4ch) a bez problémů chodí jak v Home tak v Pro verzi XP.
Naposledy upravil(a) kroxigor dne sob 29.12.2007 21:50, celkem upraveno 1 x.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
už si nepamatuju co u toho bylo za popis, ale chová se to jako normální joystick 4 osy takže to XP bez problémů bere.
V oblasti herních ovladačů jsou XP-Home i XP-Pro totožné nevidím důvod proč by to nemělo chodit.
Co se týká FMS tak ten funguje v XP-Pro naprosto bez problémů, ač v popisu u Pelikána je psáno že ne.
V oblasti herních ovladačů jsou XP-Home i XP-Pro totožné nevidím důvod proč by to nemělo chodit.
Co se týká FMS tak ten funguje v XP-Pro naprosto bez problémů, ač v popisu u Pelikána je psáno že ne.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
-
woro
- Kontaktovat uživatele:
Používám normální vysílač připojený audio kabelem do vstupu mikrofonu - mám nainstalovaný SmartPropo, verzi pro FMS (na rozdíl od "čisté" verze startuje spolu s FMS ale nefunguje s ničím jiným), a nemám žádný problém - mám ale WinXP Pro SP2.
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
WinXP-P
Zdravim, tak jsem dneska přivezl Simtransmitter 6 USB a na XP-Profesional mi nefunguje (ani na notebooku, kde je taky XP-P). Windows jej najdou, nainstaluji ovladač HUD ( PPM ), ale nereaguje to na žádný ovladač.
Zítra zkusím v práci na XP-Home
a uvidíme.
Mam do usb RC Flight Simulator XP prof. sp2
Grafiku ati 2600 xt
vyskušal som snáď všetky nastavenia grafiky a vidim len jedno kridlo
program je FMS 2,0 alpha 8,5
nestretol sa s tým niekto ?
Na synovom PC ati radeon 1600 pro to šlape
takto to vyzerá http://www.f1x.szm.sk/sim.jpg
Grafiku ati 2600 xt
vyskušal som snáď všetky nastavenia grafiky a vidim len jedno kridlo
program je FMS 2,0 alpha 8,5