Nainstaloval jsem tento regl v senzorovem provedeni a mam problem.
Pri male rychlosti temer nulove regulator neda vykon, jen ma malou snahu popojet a nic .
Typicky prelezani kamenu, potrebuji kolem naject na sutr a regl neprida.
Do vykonu vleze az kousicek popojede.
Myslim, ze je problem v nevhodnosti tohoto reglu na expedice, nebot ma v menu polozku: "punch level", ktera zabranuje okamzitemu najeti plneho vykonu.
A pokud k najeti vykonu nedojde(nebot napr prekazka), tak zustane v tom omezeni vykonu stale.
Motor je tez Hobbywing, predchoz regl taktez Hobbywing chodil dobre, ale neumel reverz, takze jsem musel stale couvat(nebot reverzovat sensorovy stridak, nejak moc nejde:-)))
Ma nekdo tento regl, aby poreferoval jak se chova jemu??
dik
regulator Hobbywing max 10 80A vhodnost pro expedici?
regulator Hobbywing max 10 80A vhodnost pro expedici?
Pletuchy
s Horusem
s Horusem
Re: regulator Hobbywing max 10 80A vhodnost pro expedici?
proč by nešel stříďák reverzovat? jde úplně normálně
měl bys nastudovat návod k reglu
měl bys nastudovat návod k reglu
Jak jsem psal, je senzorovy, nejde reverzovat prehozenim "faze"
Pletuchy
s Horusem
s Horusem
jezdím auta už dost dlouho abych věděl co a jak a neradil bludy
senzor nemá nic společného s přefázováním, jen dělá lepší řízení sledu podávání si fází - jednoduše řečeno
hobbywingy mám xr10pro, xr8sct i xr8pro a u všech není problém s prehozenim fází
senzor nemá nic společného s přefázováním, jen dělá lepší řízení sledu podávání si fází - jednoduše řečeno
hobbywingy mám xr10pro, xr8sct i xr8pro a u všech není problém s prehozenim fází
jo a taky ses nezmínil s jakým motorem to máš
myslím si že tento typ reglu pro expedici nemusí být vhodný pokud v programovacím menu není možnost zvolit profil crawler
myslím si že tento typ reglu pro expedici nemusí být vhodný pokud v programovacím menu není možnost zvolit profil crawler
Nějak tomu nerozumím. Jediné co mne napadá, je v režimu couvání jiný průběh závislosti rychlosti na výchylce kniplu. Povětšinou max. výchylce kniplu směrem vzad odpovídá o něco nižší max. rychlost, než je tomu při jízdě vpřed. Pokud se mi hlavě vybavuje něco se souvislosti s plynulým záběrem od malých otáček, tak to byl jeden z důvodů setrvání u DC motorů.nemox píše: Motor je tez Hobbywing, predchoz regl taktez Hobbywing chodil dobre, ale neumel reverz, takze jsem musel stale couvat (nebot reverzovat sensorovy stridak, nejak moc nejde
Edit02 @nemox Psal jsi: "je senzorový". Senzory (jistého typu) v tří fázových BLDC motorech tam jsou pro možnost snadnějšího rozběhu. (Lze vynechat "rozběh" přes pokus omyl/OK.) Je to motor kdy rotor uvnitř (In Runer), nebo s rotačním pláštěm (Out Runner)?
Naposledy upravil(a) guchar dne stř 18.01.2023 13:39, celkem upraveno 1 x.
to nemox - jak jsi dopadl s nastavením?
Reverzovani senzoroveho motoru opravdu nejde, jedine ze by regulator byl tak inteligentni, ze by podle posloupnosti prichazejicich pulzu z halovejch senzoru usoudil smer, jinak coud.
Regulator opravdu neni vhodny, ma natvrdo zapnut slow rozjezd a pokud v teto dobe je ve velkem zatizeni, tak proste neprida.
Stary regulator zadne z techto ficur nemel, tak behal jak mel, jen ten reverz.
Ohledne toho reverzu jsem i experimentoval s prehazovanim poradi halovych sond, bez uspechu, bud regulator vubec netocil, nebo thane(vse s extremnim narustem proudu)..
Asi pujdu do Fussionu od Hobbywingu a toto prodam.
dikes vsem
Regulator opravdu neni vhodny, ma natvrdo zapnut slow rozjezd a pokud v teto dobe je ve velkem zatizeni, tak proste neprida.
Stary regulator zadne z techto ficur nemel, tak behal jak mel, jen ten reverz.
Ohledne toho reverzu jsem i experimentoval s prehazovanim poradi halovych sond, bez uspechu, bud regulator vubec netocil, nebo thane(vse s extremnim narustem proudu)..
Asi pujdu do Fussionu od Hobbywingu a toto prodam.
dikes vsem
Pletuchy
s Horusem
s Horusem
Co tohle? HOBBYWING AXE PRO System for Rock Crawler, Combo:nemox píše:...Asi pujdu do Fussionu od Hobbywingu a toto prodam...
Systém FOC AX 540L R2, ESC AX FOC ESC, Motor: Bezkomutátorový motor AX 540, 1400kv, 2100kv 2800kv
Systém FOC AX 550 R2, AX FOC ESC, Bezkomutátorový motor AX 550, 3300 kv
https://www.hobbywingdirect.com/collections/hobbywing-axe-pro-system-for-rock-crawler