Zdarky všem.
Tak jsem ve sklepě hledal přípravek na broušení řetězu pily. Nenašel jsem... Ale zato jsem našel škatuli,o níž jsem myslel,že zmizela v propadlišti dějin. A v ní krom MK-17,torza Modela CO2 a MVVS 2,5 TRS bylo i tohle-viz příloha. Nevíte někdo o jaký motor může jít? obsah typuju na cca 2 - 2,5 ccm
Identifikace starého detoňáku
Identifikace starého detoňáku
FunCub,Solius,Texas-"Rudý skřet", Middle Stick, Admirál II... + Graupner Mx-20 Hott
Re: Identifikace starého detoňáku
Zdravím,
podle fotek bych řekl, že je to nejaký motor z dílny pana Stejskala z Prahy firma Mikro možná 1,5 nebo 2,5 ccm, typické bylo uchycení hlavy válce dvěma šrouby většinou se dávaly 3 nebo 4, MVVS jich dával dokonce šest, ale ta košatá hlava válce mě mate. Většinou dělal pan Stejskal hlavy válců rovné. Ale kdož ví
Někdo jiný to možná rozsekne lépe
podle fotek bych řekl, že je to nejaký motor z dílny pana Stejskala z Prahy firma Mikro možná 1,5 nebo 2,5 ccm, typické bylo uchycení hlavy válce dvěma šrouby většinou se dávaly 3 nebo 4, MVVS jich dával dokonce šest, ale ta košatá hlava válce mě mate. Většinou dělal pan Stejskal hlavy válců rovné. Ale kdož ví
- Bayeux
- Kontaktovat uživatele:
Re: Identifikace starého detoňáku
sozda píše:Zdravím,
podle fotek bych řekl, že je to nejaký motor z dílny pana Stejskala z Prahy firma Mikro...
Dedukce kolegy je nejspíš správná, ale taky mi moc nesedí až příliš "sofistikovaná" a hezky řečeno "košatá" hlava, nicméně odlitek karteru atd. je identický s MIKRO 2,5 a 3,5, co mám. Kdyby se už nikdo nehlásil s řešením - optám se rád svých velezkušených kolegů, za mě špiček v tomto rybníčku...
Mno a jestli se našla i TRS - je to hezký úlovek, o ty bejvá rvačka
EXminimaketář & El & CO2 maniac dezertující ke kořenům - KHMM.cz; Hitec FLASHman 4 až 8, HTS