Výstava modelářských motorů ve Vlašimi
Výstava modelářských motorů ve Vlašimi
Výstava modelářských motorů
Kdy: 14.10.2023 od 9:30
Kde: Vlašim, restaurace Na Vorlině
[album]7331[/album]
Kdy: 14.10.2023 od 9:30
Kde: Vlašim, restaurace Na Vorlině
[album]7331[/album]
Re: Výstava modelářských motorů ve Vlašimi
Kdo to organizuje? Loni jsem byl na takové výstavě v Benešově i připadala mi spíš jako burza. Nic ve zlém, ale tahat se někam téměř 400km a nakonec být na akci jiného charakteru, než jsem očekával, to mi štačilo jednou, opakovat to nemusím. 
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
- Bayeux
- Kontaktovat uživatele:
Organizátor je stejný (viz pozvánka - Petr Mareš), forma bude též stejná...
Jen místo je jiné, a počet vystavovatelů a účastníků je vždy otazník (leč stoly se zamlouvají i dopředu) - stejně jako prostor k akci určený.
Rozhodně přeju akci hodně zdaru, do Prahy i Benešova jsem rád jezdíval, vystavovat - setkávat se se stejně postiženými nebo poznávat další - i něco nakoupit.
Bohužel letos se termín sešel s jinou akcí, která je pro mne vrcholem a i závěrem sezony - Vosy na Vysočině, KHMM viz https://www.khmm.cz/2023/10/04/vosy-na-vysocine-2023/.
Takže mne to mrzí, ale nebylo nad čím váhat... Bayeux
Jen místo je jiné, a počet vystavovatelů a účastníků je vždy otazník (leč stoly se zamlouvají i dopředu) - stejně jako prostor k akci určený.
Rozhodně přeju akci hodně zdaru, do Prahy i Benešova jsem rád jezdíval, vystavovat - setkávat se se stejně postiženými nebo poznávat další - i něco nakoupit.
Bohužel letos se termín sešel s jinou akcí, která je pro mne vrcholem a i závěrem sezony - Vosy na Vysočině, KHMM viz https://www.khmm.cz/2023/10/04/vosy-na-vysocine-2023/.
Takže mne to mrzí, ale nebylo nad čím váhat... Bayeux
EXminimaketář & El & CO2 maniac dezertující ke kořenům - KHMM.cz; Hitec FLASHman 4 až 8, HTS
Svým přispěvkem jsem nechtěl poškodit, nebo snížit význam akce. Prostě jsem jen vyjádřil svůj pocit, že nesplnila mé očekávání, které asi byly příliš velké. Ono taky v časovém intervalu púl dne asi nic lepšiho zorganizovat nelze. A kdybych neměřil autem 2x400km aje třeba jen 100, tak bych to taky vnímal jinak. 
- Bayeux
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, chápu a bylo mi jasné, že zrovna Ty by jsi "neškodil"
jen a jen v dobrém...
Mno, opravdu to tam vždy rychle uteklo a když se sešlo hodně motorů a přátel, byla potíž stihnout popovídat se všemi a o všem, ale tak už to vždy a všude bývá...
Dalším bonusem akce jsem vždy shledal to, že jsem díky tomu poznal lidi (a jejich tváře), které jinak znám jen podle jména z inzercí nebo nicků na Aukru či diskusích.
Ale je pravdou, že kvůli 2-3 hodinkám tomu vymezit celý den a jednu nádrž PHM v autě je na zváženou, Prahu i Benešov proto raději vlakem + spojit s něčím na odpoledne (odpolední program - třeba rodinný, to se pak už nějaké 3 hodinky v hospodě neřešily, výměnou za dobrý oběd dětem
).
Nevím, jak bych letos dal nové místo setkání (Vlašim), ale jak už jsem napsal - řešit to (bohužel) nemusím... Bayeux
Mno, opravdu to tam vždy rychle uteklo a když se sešlo hodně motorů a přátel, byla potíž stihnout popovídat se všemi a o všem, ale tak už to vždy a všude bývá...
Dalším bonusem akce jsem vždy shledal to, že jsem díky tomu poznal lidi (a jejich tváře), které jinak znám jen podle jména z inzercí nebo nicků na Aukru či diskusích.
Ale je pravdou, že kvůli 2-3 hodinkám tomu vymezit celý den a jednu nádrž PHM v autě je na zváženou, Prahu i Benešov proto raději vlakem + spojit s něčím na odpoledne (odpolední program - třeba rodinný, to se pak už nějaké 3 hodinky v hospodě neřešily, výměnou za dobrý oběd dětem
Nevím, jak bych letos dal nové místo setkání (Vlašim), ale jak už jsem napsal - řešit to (bohužel) nemusím... Bayeux
EXminimaketář & El & CO2 maniac dezertující ke kořenům - KHMM.cz; Hitec FLASHman 4 až 8, HTS
Za mne stejně, největší význam mělo poznat ty lidi osobně.
Naštěstí na tu dlouhou cestu jsme se spojili a o náklady podělili 3, ale ten procestovaný čas a únava - to byl záhul skoro jako kdybych jel na dovolenou do Chorvatska. Jak stárnu, tak poslední dobou mi už štreky delší než 600km nedělají dobře, mám strach abych neusnul. Takže příště, pokud bude nějaké, zvolím asi taky cestu vlakem. Jen na Vlašim a nakonec i na Benešov je lepší spojení autem po D1 než vlakem s několika přestupy.
Naštěstí na tu dlouhou cestu jsme se spojili a o náklady podělili 3, ale ten procestovaný čas a únava - to byl záhul skoro jako kdybych jel na dovolenou do Chorvatska. Jak stárnu, tak poslední dobou mi už štreky delší než 600km nedělají dobře, mám strach abych neusnul. Takže příště, pokud bude nějaké, zvolím asi taky cestu vlakem. Jen na Vlašim a nakonec i na Benešov je lepší spojení autem po D1 než vlakem s několika přestupy.
Je škoda že je ta akce takhle ještě relativně v sezóně...Na dřívější akce do Benešova jsme jezdili rádi...Škoda že tahle hospodská akce není v zimě...Máme i s kolegou spoustu motorů k vystavení ale bohužel...Ale kryje se to s posledními akcemi na letišti...
historickemodely.cz
Historie modelářství
Historie modelářství
- Bayeux
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak, byl někdo na výstavě?
Reportík, fotky, postřehy, komentáře... šupšup, díky
Bayeux
PS: na vosách bylo skvěle, viz report na klubovém webu
Reportík, fotky, postřehy, komentáře... šupšup, díky
PS: na vosách bylo skvěle, viz report na klubovém webu
Dík za odkaz na ten hodnotný článek.
Podle fotek a textu, to ve mně vzbudilo dojem, i když jsem tam letos nebyl, že Vlašim 2023 byl asi lepší než Benešov 2022.
Podle fotek a textu, to ve mně vzbudilo dojem, i když jsem tam letos nebyl, že Vlašim 2023 byl asi lepší než Benešov 2022.
Hmmm, muselo to být pěkné pokoukání. Zahlédl jsem tam tam jméno pana Petra Chvátala, od kterého jsem před delší dobou zakoupil nějaké motory TONO, určitě dvě desítky a myslím i tři a půli. Mně to nevycházelo termínově.
Hitec Aurora 9X