Radiomaster boxer 4in1
Radiomaster boxer 4in1
Ahoj, koupil jsem si tento model kvůli koptéře BetaFPV meteor 65 HD - FRSKY LBT EU. Nemá někdo zkušenost s párováním LBT EU? Nenašel jsem ani podrobnější návod k vysílači.
Re: Radiomaster boxer 4in1
Dostat přijímač do stavu "páruju se", v rádiu vybrat interní modul MULTI, protokol FrSkyX2 (pravděpodobně), sub protokol LBT(EU), vybrat oblíbené číslo modelu a klikem na [Bnd] spárovat.
Pokud nefunguje FrSkyX2, tak bych zkusil ještě FrSky X, zbytek stejně.
Pokud nefunguje FrSkyX2, tak bych zkusil ještě FrSky X, zbytek stejně.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
-
Petr Budai
Mám RadioMaster Zorro 4-in-1 2.4GHz a pro přijímače FlySky FS2A jsem si musel aktualizovat FW.
Flysky neni Frsky. A prubezny upgrade firmware multimoduju je rozumny
Jinak plati co napsal Prikrylm, jeste snazsi je podivat se v BetaFlight konfiguratoru ktery z Frsky protokolu je nastaven (FrskyX, FrskyX2, Frsky D). Obcas byvaly u techto integrovanytch SPI prijimacu problemy s D16 protokolem (FrskyX/X2) takze pokud staci 8 kanalu a neni potreba model match, tak klidne i stary protokol D8
Jinak plati co napsal Prikrylm, jeste snazsi je podivat se v BetaFlight konfiguratoru ktery z Frsky protokolu je nastaven (FrskyX, FrskyX2, Frsky D). Obcas byvaly u techto integrovanytch SPI prijimacu problemy s D16 protokolem (FrskyX/X2) takze pokud staci 8 kanalu a neni potreba model match, tak klidne i stary protokol D8
Hacker Rapier; MPX FC,EG,ES; Phoenix 2k; RCF SBach 342XL
mikroheli a hromada kopter
FrSky Horus X10s
mikroheli a hromada kopter
FrSky Horus X10s
- Toman
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
Přemýšlím o koupi Radiomasteru Boxer.
U Hořejšího maji, s modulem CC2500.
Zajímá mě, zda dokáže spolupracovat s níže uvedenými přijímači.
Díky moc!
Přemýšlím o koupi Radiomasteru Boxer.
U Hořejšího maji, s modulem CC2500.
Zajímá mě, zda dokáže spolupracovat s níže uvedenými přijímači.
Díky moc!
CC2500 umí všechny D8 a D16 FrSky. Takže jo. Spoustu mám vyzkoušeno a toho konkrétního Boxera vlastním.
- Toman
- Kontaktovat uživatele:
A ty RX6,R, X8R a G-RX8?
Pod EU LBT?
A bude fungovat to Vario v přijímači?
A jake zkušenosti s Boxerem?
Pod EU LBT?
A bude fungovat to Vario v přijímači?
A jake zkušenosti s Boxerem?
CC2500 umí opravdu všechny pre ACCESS FrSky protokoly V, D8, X ve verzi 1 i 2, FCC i LBT. Tedy pokud se do přijímačů nahraje ACCST firmware, bude s Boxerem fungovat.
Boxer jako takový mi přijde jako (řekněme) menší, sympatické, mě do ruky padnoucí rádio. Displej není největší, ale mrňavý (ala Pocket) taky není, ČB, tedy na slunci bezproblémově čitelný.
Žádné boční slidery, ale počty ostatních ovládacích prvků na spoustu modelů stačí. Zadní std JR šachta dovoluje obejít omezení "pouze" CC2500 (či ELRS - tuším, že "plané 4in1" se do Boxerů nedává) a rádio se pak dá použít třeba i na FlySky a j. Sympatický přepravní boxík, obrovský prostor pro baterie (případně nějaké "emergency tools"), vzhledem k displeji, co prakticky "nežere" výdrž i na std 2x18650 opravdu dostatečná. V rádiu mám přímo od RM 5000 mAh LiIon dvojčlánkový pack z 21700.
Jede na EdgeTX, takže z tohoto pohledu žádné omezení, tedy krom mentálního*.
Za mě ideálně si zkusit osahat.
---
* jako, že někdo se s tím EdgeTX moc nesžívá, ale "mocný" opravdu je (ten EdgeTX).
Boxer jako takový mi přijde jako (řekněme) menší, sympatické, mě do ruky padnoucí rádio. Displej není největší, ale mrňavý (ala Pocket) taky není, ČB, tedy na slunci bezproblémově čitelný.
Žádné boční slidery, ale počty ostatních ovládacích prvků na spoustu modelů stačí. Zadní std JR šachta dovoluje obejít omezení "pouze" CC2500 (či ELRS - tuším, že "plané 4in1" se do Boxerů nedává) a rádio se pak dá použít třeba i na FlySky a j. Sympatický přepravní boxík, obrovský prostor pro baterie (případně nějaké "emergency tools"), vzhledem k displeji, co prakticky "nežere" výdrž i na std 2x18650 opravdu dostatečná. V rádiu mám přímo od RM 5000 mAh LiIon dvojčlánkový pack z 21700.
Jede na EdgeTX, takže z tohoto pohledu žádné omezení, tedy krom mentálního*.
Za mě ideálně si zkusit osahat.
---
* jako, že někdo se s tím EdgeTX moc nesžívá, ale "mocný" opravdu je (ten EdgeTX).
- Toman
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za odpověď.
Snažím se tomuto všemu kolem Open TX a Edge TX přijít na kloub, ale vůbec mi to nejde
Nebráním se tomu, jen je to na mě jaksi moc složité, na to moje rekreační plácání se...
Jakým způsobem mam aktualizovat přijímače? Jde to i přes en vysílač?
Boxer se mi právě velikostně docela zamlouvá. Mám obavy, že mala 12tka by uz bylo zase moc malo
displej a ovládací prvky mi přijdou v pohodě a dostatečne 
A děkuji za recenzičku
A to vario z Frsky přijímače by to mělo zpracovat a předávat?
Snažím se tomuto všemu kolem Open TX a Edge TX přijít na kloub, ale vůbec mi to nejde
Nebráním se tomu, jen je to na mě jaksi moc složité, na to moje rekreační plácání se...
Jakým způsobem mam aktualizovat přijímače? Jde to i přes en vysílač?
Boxer se mi právě velikostně docela zamlouvá. Mám obavy, že mala 12tka by uz bylo zase moc malo
A děkuji za recenzičku
A to vario z Frsky přijímače by to mělo zpracovat a předávat?
EdgeTX umí být i jednoduchý. Jinak viz např. pepinovo zdařilé vkročení do světa EdgeTX. (bacha, je to trochu delší
)
Aktualizace přijímačů (FrSky?) přes RM - kdysi se u FrSky Taranisů používaly na zpřístupnění s.portu piny v JR šachtě, ale jestli stejná "finta" funguje i v RM nevím, nezkoušel jsem. Pokud ne, tak nejspíš FrSky přijímače z RM updatovat nepůjdou. Ale v této chvíli je FW ACCST "stabilizovaný" a pokud už v těch Rx není, tak se jistě najde někdo v okolí, kdo má nějaké to FrSky rádio, přes které update funguje.
Vario (telemetrické údaje) z FrSky Rx Boxer "umí".
Aktualizace přijímačů (FrSky?) přes RM - kdysi se u FrSky Taranisů používaly na zpřístupnění s.portu piny v JR šachtě, ale jestli stejná "finta" funguje i v RM nevím, nezkoušel jsem. Pokud ne, tak nejspíš FrSky přijímače z RM updatovat nepůjdou. Ale v této chvíli je FW ACCST "stabilizovaný" a pokud už v těch Rx není, tak se jistě najde někdo v okolí, kdo má nějaké to FrSky rádio, přes které update funguje.
Vario (telemetrické údaje) z FrSky Rx Boxer "umí".
- Toman
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za odkaz, mrknu na to.
Ja si teda moc cestu nenasel, za ty roky co mam OpenTX.
Ale je to tim, ze se venuji malo a nenastavuji nový model často, je to peklicko:)
Snad to tedy pujde a když ne, musel bych nekoho vyhledat
Výborně, ze umi
Ja si teda moc cestu nenasel, za ty roky co mam OpenTX.
Ale je to tim, ze se venuji malo a nenastavuji nový model často, je to peklicko:)
Snad to tedy pujde a když ne, musel bych nekoho vyhledat
Výborně, ze umi
Chápu jyrry, že "z dálky" to složitý možná vypadá. Jsem si ale naprosto jistej, že kdybychom si spolu sedli na cca 1 hod. a v Companionu probrali OTX/ETX, budeš umět samostatně nastavit na co si vzpomeneš a bez manuálu. Pro člověka kterej zvládl alespoň Basic (a to ty určitě jsi) je to fakt triviální. A kdyby ses pohyboval v létě kolem Žďáru n. S., rád ti to na zahradě, pod pergolou, u kávy dokážu.
(Jenomže potom ti to nedá a budeš si to muset pořídit taky.)
Neee, to jsem myslel na to nekonečný vlákno, však jsem nahlížel a podle něj bych se tomu OTX vyhnul
P.S. Učili mě Fortran, pak sám jsem provozoval "strojařsky" Basic, v posledí době ujíždím na Arduinu
jyrry.webnode.cz
Z vláken na rcmanii jsem měl úplně stejnej pocit, ale jen do doby než jsem to dostal do rukou.jyrry píše: pon 31.03.2025 11:48...na to nekonečný vlákno, však jsem nahlížel a podle něj bych se tomu OTX vyhnul.