Power catamaran 3d tisk resin
Power catamaran 3d tisk resin
Ahoj ac nejsem zastancem 3d tisku a pouzivam ho jen okrajove na dekly a drzacky, tak bych chtel predstavit micro project rychlo lodi, delka trupu cca 495mm ze tri dilcu, baterky lipo 2x 3s 850mAh paralelne, motor KV1400 334w, vaha lodi do 700g, s lodkama nemam zkusenosti a je to komplet stavba od nuly, tak me prosim poradte nebo aspon drzte palce, PS: trup je okopirovan dle realne predlohy
- jirkacbx
- Kontaktovat uživatele:
Re: Power catamaran 3d tisk resin
Větší aku tam nedostaneš?
850ky docela málo,z mýho pohledu.
850ky docela málo,z mýho pohledu.
1700mAh neni zadna slava uznavam, ale je to zbytkovej projekt, proste sem tam dal co sem nasel a hlavne uz ted je to docela tezke, tak uvidime
Vypadá zajímavě, jsem zvědav jak se celek povede. Pokud se mohu zeptat - jaký resin je na ní použitý?
to jsem zvedavy co ten resin vydrzi. ja z nej delam jen staticke modely, je to hodne krehky. ten drzak kormidla nebude mit velkou zivotnost si myslim. ale jenstli to je nejaky lepsi resin tak treba to bude OK. sem zvedavy a drzim palce
HPI E-Firestorm Flux , Hotwing 1000 Evo
3D tiskárna Rebel 2, Photon Mono X
3D tiskárna Rebel 2, Photon Mono X
https://www.3dfoxshop.cz/jayo-water-was ... -seda-1kg/" onclick="window.open(this.href);return false; ahoj pouzivam tento je to docela krapak tak uvidime, do spice sem radsi fouknul montazni penu, drzaku kormidla fandim
https://youtu.be/6PXl-NP9YVM?feature=shared" onclick="window.open(this.href);return false;
Omlouvam se za nekvalitu videa, byl jsem sam a jeste na rybnicku ktery nejen ze zarost ale mel o metr niz hladinu, takze nebyl prostor byla to takova louze, za me lod maze pekne chce to jiny typ vrtule takovej ten rychlo dvoujlistej sroub, tak ho nakreslim vytisknu a kdyz by se osvedcil tak bych ho asi nechal udelat z duralu...
Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz
Omlouvam se za nekvalitu videa, byl jsem sam a jeste na rybnicku ktery nejen ze zarost ale mel o metr niz hladinu, takze nebyl prostor byla to takova louze, za me lod maze pekne chce to jiny typ vrtule takovej ten rychlo dvoujlistej sroub, tak ho nakreslim vytisknu a kdyz by se osvedcil tak bych ho asi nechal udelat z duralu...
- jirkacbx
- Kontaktovat uživatele:
Jezdí to pěkně
Skáče každá lodička i pomalejší,když se dostaneš za limit danej trupem.
Jak mi bylo nedávno vysvětlováno.
Skáče každá lodička i pomalejší,když se dostaneš za limit danej trupem.
Jak mi bylo nedávno vysvětlováno.
Nešlo by proti skákání dát do vody nějaké aktivně řízené "něco"? Případně do vzduchu nějaké přítlačné křídlo?
Nebo pasivně změnou těžiště?
Nebo pasivně změnou těžiště?
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
https://youtu.be/JNezga6h8Ys?feature=shared" onclick="window.open(this.href);return false;
Ahoj dal sem teziste vic dopredu a sroub vic dozadu a uz je to znatelne lepsi
Ahoj dal sem teziste vic dopredu a sroub vic dozadu a uz je to znatelne lepsi