Ahoj,
pořídil jsem trup na 700 heli, je v tom 600 mechanika + dlouhá trubka a kardan. Trup je na 700mm listy, které bych tam rád dal, už jsem tuto přestavbu i realizoval na jiném kuse a v maketě to fungovalo naprosto bez problémů, jen rozdíl je v tom, že tehdy to bylo bezpádlo a tady je pádlová mechanika. Varianta přechodu na bezpádlo tu je, ale znamenalo by to nové serva (stávající jsou pomalé), novou hlavu (DFCčko) nebo ji předělat (mám možnosti obrábění) a nějakou bezpádlovou jednotku.
Než se do toho pustím, je schopná pádlová 600 mechanika fungovat s 700 listy? nebo délka a rozměry pádel nebudou na delší listy dostačovat? Otáčkově bych se rád pohyboval někde kolem 1300-1500 (600 jsem spolehlivě lítal na 1600RPM, 700 na 1000RPM).
T-Rex 600 => 700
Re: T-Rex 600 => 700
Ahoj, ad FB: obecně bych řekl, že ano, ale nezkoušel jsem => šel bych spíše cestou FBL (paliže nejde o zachování maketového vzhledu) - hlava Logo, LA, či kopie Loga z Ali - poskládat to lze "libovolně"- viz Logo 600 UL (hlava LA700 plus vyzkoušeny držáky listů z Loga 550/600/690 a funguje ok). Namáhání při těch otáčkách bude cca poloviční proti nominálu T600. Hřídel průměru 10 má LA700, Logo 600SE s listy 690 (tam je dokonce dutá) a otáčky tam jsou cca 2000 max.
U serv makety by pomalejší serva úplně nemusela vadit - jak moc jsou pomalá - více než 0,2 s/60st při 6V? Jsou aspoň silná?
Deska cykliky jde použít? Možná pár fotek by pomohlo
Ps předpokládám, že jde o ten stroj z MB z HK
.
U serv makety by pomalejší serva úplně nemusela vadit - jak moc jsou pomalá - více než 0,2 s/60st při 6V? Jsou aspoň silná?
Deska cykliky jde použít? Možná pár fotek by pomohlo
Ps předpokládám, že jde o ten stroj z MB z HK
MSF - Sniper(s) & Logo(s) & LA700’s
Jojo, trefil jsi to. Jak se dívám na ty serva a mojí posedlost kovovými zuby, tak půjdou stejně pryč ...
https://www.jino.cz/servo-hs-430bh-74v- ... d_source=1" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.jino.cz/servo-hs-430bh-74v- ... d_source=1" onclick="window.open(this.href);return false;
jj - ty serva do 700 fakt nejsou
. Ad hlava - zůstane FB?
MSF - Sniper(s) & Logo(s) & LA700’s
No když budu měnit serva, tak tam půjde zrovna i bezpadlo. Hlavu nejspíš jen upravím, minule mi to fungovalo.