Dobrý den.
Nie som v tom profík.
Kúpil som pre vnuka vysielač Radiolink T8FB BT plus príjímač R8EF.Má to 8 kanálov.
Na kanál 1 som dal krídielko lavé.
Na 2 výškovka.
Na 3 Motor.
Na 4smerovka.
Kanály 5,7 sú spínače
Kanály 6,8 sú potenciometre
Kam zapojím krídielko pravé aby bola súčinnosť.
Prosím poraďte.
Ďakujem
Vysielač Radiolink T8FB BT
Re: Vysielač Radiolink T8FB BT
Do kanálu 1 zapojit Y kabel a do něj pak obě křidélka, následně upravit jejich výchylky, pokud budou chodit stejně.
Rádio jsem v ruce držel, ale neprogramoval.
Nic méně, stáhnout aplikaci , při pojit k rádiu a nastavit jeden z kanálů přes "volný mix" (nejspíš), jako druhé křidélko a pak použít tento kanál na druhé křidélko. Jak konkrétně, napoví dokumentace.
Nic méně, stáhnout aplikaci , při pojit k rádiu a nastavit jeden z kanálů přes "volný mix" (nejspíš), jako druhé křidélko a pak použít tento kanál na druhé křidélko. Jak konkrétně, napoví dokumentace.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Tak s tím snad nemusí nic dělat.
Poprosil by som radu. potreboval by som postup ako prideliť dve servá pod jeden ovládací prvok.
Na krídielkách mám dve servá.
Ďakujem
Na krídielkách mám dve servá.
Ďakujem
Otevřít tu apku, spojit s rádiem, (asi) nahrát (tuším by to mělo být READ) nastavení z rádia do telefonu, tam "ťupnout" na "SYSTEM", vypnout např. ch5, aby vedle něj bylo NULL, ne SWB (či co tam bylo původně), povolit prog mix jako MAS zvolit CH1, jako SLA zvolit ch5 a nastavit UP a DOWN na potřebný rozsah - nejspíš -100 až 100. Uložit nastavení do rádia (Write).
Pokud by se křidélko hýbalo obráceně, tak přehodit hodnoty 100 a -100 za (asi) stejné, ale s opačným znaménkem.
Případně vyladit středové polohy a rozsahy....
Apka mi nepřišla úplně strašná (i když žádná hitparáda to taky není), ale nemám rádio, se kterým bych výsledek vyzkoušel.
Pokud by se křidélko hýbalo obráceně, tak přehodit hodnoty 100 a -100 za (asi) stejné, ale s opačným znaménkem.
Případně vyladit středové polohy a rozsahy....
Apka mi nepřišla úplně strašná (i když žádná hitparáda to taky není), ale nemám rádio, se kterým bych výsledek vyzkoušel.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)