Když jsem to jenom tak zkušebně zapojil - zapnul vysílač a přijímač, vysílač modře zablikal pípnul a na příjímači červeně blikala ledka po stisku tlačítka u pravého kniplu se rozblikala rychleji a více se mi nepodařilo
RC vysílač WL toys F959S
RC vysílač WL toys F959S
Dobrý den, zakoupil jsem přijímač a vysílač WL toys F959S a nevím jak to vzájemně spárovat a dále bych potřeboval popis přijímače zapojení ostatních konektorů na přijímači a zapojení pohonného motůrku. A kde bych případně našel manuál k této soupravě.
Když jsem to jenom tak zkušebně zapojil - zapnul vysílač a přijímač, vysílač modře zablikal pípnul a na příjímači červeně blikala ledka po stisku tlačítka u pravého kniplu se rozblikala rychleji a více se mi nepodařilo
u levého kniplu tlačítko nic nedělá, že zařízení nějak žije je vidět, ale nevím co s ním dále, jestli někdo víte poraďte. Děkuji
Re: RC vysílač WL toys F959S
Tady[/b] vidím cz manuál (jestli je to ono).