Fungovanie prijímača AR7000

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Odpovědět
Zpráva
Autor
vrabec1
Kontaktovat uživatele:

Fungovanie prijímača AR7000

#1 Příspěvek od vrabec1 »

Mám otázku na užívateľov DX7. funguje vám súprava ja keď odpojíte pomocný prijímač od hlavného? Skúšal som večer opojiť pomocný RX a serva sa ani nepohli. Pokiaľ sú zapojené oba RX tak všetko šlape bez problémov. Tak ako to má fungovať ?(tuším so niekde videl info že to ktosi skúšal aj bez toho pomocného RX a všetko šlapalo) má to tak byť alebo to mám reklamovať?
Lubosh
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Lubosh »

Tak to musím vyzkoušet. Také jsem se dočetl, že by měl fungovat i samostatně, tak jsem to neověřoval.
Luboš
Luboš
www.3dprintedtanks.com
vrabec1
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od vrabec1 »

ked to skusis tak sa ozvi. Ešte DX7 nemám ani mesiac a vo vzduchu som s ňou ešte nebol. Mám pripravený nový elektrovetroň a čakám už len na konektory na serva a dobre počasie ale ak to budem musieť reklamovať tak sa asi ešte načakám.
Lubosh
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Lubosh »

Pokud to funguje spolu, tak to na reklamaci nebude. V návodu to psané není. Je možné, že si to někdo na netu jen myslel a tak to někam napsal. Večer vyzkouším a dám vědět.
Luboš
Luboš
www.3dprintedtanks.com
jardacek
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jardacek »

Zdar funguje to bez něho ted jsem to zkoušel.
Lubosh
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Lubosh »

Tak u mne to nefunguje. Hlavní přijímač se sice rozsvítí, že vysílač je nalezen, ale serva nereagují.
Luboš
Luboš
www.3dprintedtanks.com
vrabec1
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od vrabec1 »

ten istý prejav ako u mňa, bude to aj fungovať ak pomocný prijímač odpojíš až vo funkčnej zostave ale ak nemusíš neskúšaj to. ja som medzitým napísal do Astry a tu je odpoveď v presnom znení:

"Vyjádření Horizon Hobby k zapojení přijímačů DX7:

Spárování je nutno provádět s hlavním i externím přijímačem současně. Externí přijímač lze odpojit až po tomto spárování ovšem dosah samostaného hlavního přijímače se radikálně sníží. Jakékoli jiné spárování se nedoporučuje, odpojení externího přijímače za provozu manuál neuvádí z důvodu možnosti matoucích vysvětlení uživatelem. K ověření dosahu kompletu je nutno postupovat podle návodu. Při instalaci přijímače do modelu je zapotřebí postupovat podle návodu, kde je celý postup dostatečně popsán. Za použití jiné, než je popsáno v manuálu, nenese výrobce odpovědnost.
Nelze spárovat ani nově zapnout pouze hlavní přijímač bez připojeného externího přijímače. Doporučuji striktně dodržovat návod a vyhnout se experimentům, za které nemůžeme dále nést odpovědnost."

pokiaľ možno tak s tým veľmi neexperimentujte, ja som sa k tomu tiež dopracoval omylom ked som umiestnňoval externý prijímač musel som ho odpojiť a prevliecť kablík po za jednu výstuhu. Keďže som medzi tým prácu prerušil (mám doma dvoch špuntov 4 a 5 ročného) a pokračoval až na ďalší deň neuvedomil som si že nemám pripojený externý prijímač len som sa čudoval prečo po zapnutí ani jedno servo nereaguje. :)
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“