nahrada uhlikovej trubky

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
zavo4

nahrada uhlikovej trubky

#1 Příspěvek od zavo4 »

čim nahradiť uhlikovú trubku ako nosnik do kridla z 5mm depronu :?: Dala by sa použiť 3mm uhliková tička :?:
Pete

#2 Příspěvek od Pete »

Ne, nedala... Pokud se jedná o desková křídla na model typu Shock Flyer, tak se vystužuje uhlíkovým páskem na náběžné a odtokové hraně a hlavně ze spoda trupu uhlíkové tyčky průměru kolem 1,2mm vypuštěné zhruba do poloviny půlek křídla z jednoho bodu na náběžku a odtokovku (před křidýlko) a propýchnout a zalepit.. Pokud chceš, moho poslat na email detailní foto...
zavo4

#3 Příspěvek od zavo4 »

možeš mi to foto poslať :lol: Jedna sa o model Diablo na www.3dbatix.com.Tam je ta trubka asi vlepená do krídla.Skus sa pozrieť . :D
duro
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od duro »

Ja som použi uhlíkovú trubku 5/4mm zalepenú na stred krídla(bez krídelok). rozpätie 800mm dĺžka trubky 650mm. Je to asi ťažšia varianta, ale nemohol som zohnať uhlíkovú pásku. Tá tyčka je naozaj k ničomu.
Mamavra
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Mamavra »

Prečo si tú trubku normálne nekúpiš?
PetrL

#6 Příspěvek od PetrL »

Já dávám dvě uhlíkový tyčky 1,5 mm jednu shora a jednu zdola, zapustím je po celý šířce křídla z 8mm EPP zhruba v tý polovině hloubky křídla
PetrL

#7 Příspěvek od PetrL »

Já dávám dvě uhlíkový tyčky 1,5 mm jednu shora a jednu zdola, zapustím je po celý šířce křídla z 8mm EPP zhruba v tý polovině hloubky křídla
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“