Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zpoždené ovládání
PříspěvekNapsal: úte 26.10.2021 15:25 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.10.2005
Příspěvky: 210
Bydliště: Kostelec u Jihlavy
Zdravím všechny, prosím Vás po delší době jsem chtěl jít létat s větroněm Onyx. Když jsem doma zkoušel Auroru 9 jestli vše funguje správně,
serva sice s úsilím reagovala ale asi po jedné vteřině. To samé dělá i motor. Přijímač mám Optimu 6. Dříve jsem se s tím nikdy nesetkal.
Prosím o radu. Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Zpoždené ovládání
PříspěvekNapsal: úte 26.10.2021 16:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2010
Příspěvky: 9413
Bydliště: Nový Bydžov ČR
Obrázky: 14
Měl jsem podobnou zkušenost s asi 5 let nepoužívanejma servama, kde se "zašprajcovala vazelína" prostě vyschla a zatuhla. Serva se rozbíhala pomalu a chvíli trvalo než začaly jezdit tak nějak "normálně". Vyčistil jsem je a namazal kokosovkou.
Pokud ti to ale dělá regl, tak to bude něco jinýho. U Futaby FX30 mám možnost nastavení zpoždění serv ale u Aurory 9 je jen možnost nastavení rychlosti serv, zpoždění na ní snad nikde není nebo jsem zatím nenašel. Zkus projít nastavení jestli tam něco není blbě.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zpoždené ovládání
PříspěvekNapsal: úte 26.10.2021 17:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.7.2020
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina, let.Hôrky-Brezovec , SK
Obrázky: 6
V Tx zaloz novy model , nabinduj na prijimac a vyskusaj ci to robi stale , ak nie tak je chyba v profile (modeli) v Tx

_________________
Radiomaster TX16s / FrSky Horus X12s / Spektrum Dx8 G2 + pár lietadielok....


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zpoždené ovládání
PříspěvekNapsal: úte 26.10.2021 18:51 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.2.2006
Příspěvky: 484
Bydliště: Rakovnicko
Znovu sparovat vysilac s prijimacem je to tím.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zpoždené ovládání
PříspěvekNapsal: stř 27.10.2021 6:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.10.2005
Příspěvky: 210
Bydliště: Kostelec u Jihlavy
Stanly píše:
Znovu sparovat vysilac s prijimacem je to tím.

Měl jste pravdu. Znova jsem to spároval a vše běží tak jak má. Problém vyřešen.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zpoždené ovládání
PříspěvekNapsal: stř 27.10.2021 14:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2010
Příspěvky: 9413
Bydliště: Nový Bydžov ČR
Obrázky: 14
A spárovals to jako novej model a nebo jako původní napípanej model v paměti?


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zpoždené ovládání
PříspěvekNapsal: stř 27.10.2021 20:24 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.2.2006
Příspěvky: 484
Bydliště: Rakovnicko
To na to nemá vliv, Hitec nemá návaznost na zvolený model. Funguje všechno se vším.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zpoždené ovládání
PříspěvekNapsal: stř 27.10.2021 22:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2010
Příspěvky: 9413
Bydliště: Nový Bydžov ČR
Obrázky: 14
Aha, já mám v Auroře Jeti Duplex TF modul, Hitec přijímač jsem nikdy v ruce neměl.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz