Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Tablet
PříspěvekNapsal: stř 02.09.2009 18:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 5659
Bydliště: Vsetín
nazdar,jelikož docela dost dělám v Cadu a Inventoru,chtěl bych se zeptat jestli někdo nepoužívá v těchto programech tablet,jestli je to k práci přinosem,nebo naopak to jsou vyhozené peníze...

mám vybraný tento...
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48124


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.09.2009 18:48 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 29.5.2007
Příspěvky: 493
Bydliště: Brno
delam v cadu a mys+klavesnica a zkratky me staci

_________________
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.09.2009 18:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2008
Příspěvky: 2479
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Obrázky: 0
Tablet je lepší pro grafiky a návrháře. Pro modelování tachnických věcí není třeba, jedině, že bys modeloval furt nějaké splajny.

_________________
Co neubrzdíš neukecáš.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.09.2009 19:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 5659
Bydliště: Vsetín
Blurcak píše:
delam v cadu a mys+klavesnica a zkratky me staci


jásné,s myší a klávesnicí problém nemám,jen mě zajímalo využití tabletu s těmito programy.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.09.2009 19:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2008
Příspěvky: 2479
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Obrázky: 0
http://www.3dsoftware.cz/3dportal/clanek.aspx?id=1414
to kdyby jsi chtěl kvalitu.
http://www.amsoft.cz/Produkty/Wacom/cintiq/main.html

_________________
Co neubrzdíš neukecáš.


Naposledy upravil rampa_mckvak dne stř 02.09.2009 19:28, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.09.2009 19:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.12.2007
Příspěvky: 528
Bydliště: Praha, Kunratice
Strojařina se nedělá od ruky, chlape.

Pořiď si tohle. Funguje to perfektně,myš a půlku klávesnice můžeš zahodit.

_________________
T-Rex500HK-Rex 250T-Rex 600Minititan 325SERaptor 30V2DX7


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.09.2009 19:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2008
Příspěvky: 2479
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Obrázky: 0
petrpetr píše:
Strojařina se nedělá od ruky, chlape.

Pořiď si tohle. Funguje to perfektně,myš a půlku klávesnice můžeš zahodit.

Právě jsem se chystal to sem taky hodit. No nic byl jsi rychlejší.

_________________
Co neubrzdíš neukecáš.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.09.2009 20:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.2.2008
Příspěvky: 705
Bydliště: Skalice nad Svitavou
15 let v Microstationu, pouze myš a klávesové zkratky. Dnes nemůžu pořádně ohnout prsty na pravé ruce a chronocký zánět šlach, nebo co.
Dopr.del.e s celým CADEM :twisted:
Tablet jsme zkoušeli v ranných začátcích jako digitizér, ale pomalý (bylo to přes COM port)

_________________
MENTOR,Tiger, Experience, PROXIMA II,STEEN SKYBOLT, Sprinter


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.09.2009 20:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2008
Příspěvky: 1057
Bydliště: Dar es Salaam, Tanzánie
Dělám v Cad, Cinema, 3D max a tablet mám A4.

Než si naň zvykneš, je to vopruz, ale pak nechceš jinak. Jen doporučuji, koupit opravdu kvalitní a velký, s malým se nedá makat.

_________________
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.09.2009 20:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2008
Příspěvky: 2479
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Obrázky: 0
Taky záleží co má za monitor. Dnes už se dost používají širokáče, tak že i tablet širokáč i když ty 4:3 se dají navolit. Dále je třeba si tak nějak ujasnit jestli A5, A4 atd k poměru monitoru.

_________________
Co neubrzdíš neukecáš.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.09.2009 20:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2008
Příspěvky: 2479
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Obrázky: 0
2lizard píše:
Dělám v Cad, Cinema, 3D max a tablet mám A4.

Než si naň zvykneš, je to vopruz, ale pak nechceš jinak. Jen doporučuji, koupit opravdu kvalitní a velký, s malým se nedá makat.

Děláš to řekněme pro zábavu, nebo se tím živíš?

_________________
Co neubrzdíš neukecáš.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.09.2009 21:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 5659
Bydliště: Vsetín
tak monitor mám 16:9 a ten tablet co jsem našel je taky 16:9

v tom cadu to jede bez problému?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.09.2009 21:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2008
Příspěvky: 1057
Bydliště: Dar es Salaam, Tanzánie
rampa_mckvak píše:
2lizard píše:
Dělám v Cad, Cinema, 3D max a tablet mám A4.

Než si naň zvykneš, je to vopruz, ale pak nechceš jinak. Jen doporučuji, koupit opravdu kvalitní a velký, s malým se nedá makat.

Děláš to řekněme pro zábavu, nebo se tím živíš?


Mě to živí...

Nedovedu si dnes představit, že bych makal s myší - to byl dal spánembohem za pár let šlachám.

_________________
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.09.2009 21:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2008
Příspěvky: 1057
Bydliště: Dar es Salaam, Tanzánie
blesk píše:
v tom cadu to jede bez problému?


Mám jej určen přímo pro cad - přímo na něm mám i navolené tlačítka/ikonky - tudíž to jede samo.

_________________
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 02.09.2009 21:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 5659
Bydliště: Vsetín
ok,takže je to cesta kterou se dá jít,právě že mě to už moc s myší nebaví a zdá se mi že by tablet byl pohodlnější


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz