Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 286 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: ned 28.09.2014 12:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 11.11.2013
Příspěvky: 411
Bydliště: Trenčín,
Obrázky: 10
Zdravim pani pls kto mi poradi, trapim sa s doskou CC3D a openpilot. Dosku som po zakupeni pripojil k GCS doska komunikovala OK. Dal som ju dos suplika teraz som sa k nej vratil a doska nejak nechce posluchat. Nekomunikuje ale ked idem do rescue tak ju najde. V systeme vidim virtualny port Openpilot (9600,8). Potom som skusil druhy pc pripojil dosku a komuinikovala cize som pripisoval problem PC. Dnes som dosku pripoji znova k druhemu PC kde isla ze idem konfigurovat Mini250 ku a doska zas nekomunikuje ani na jednom PC. Z toho som uz magor, na doske blika modra led, pripajam ju k GCS cez USB connection ale dole v GCS mi blikne len TX a konec nekomunikuje. PC je W8 64bit nestretol sa niekto s podobnym problemom reinstal appky aj drivera som vyskusal vyhadzal som vsetko aj z registrov ale nic nepomohlo.

_________________
Trencin, DJI Phantom2, Zenmuse 2D, GoPro 3+, NightHawk 200 Emax


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: ned 28.09.2014 21:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 11.11.2013
Příspěvky: 411
Bydliště: Trenčín,
Obrázky: 10
Takze vyriesene mozno to niekomu pomoze bolo treba odinstalovat "USB composite device" ktore prinalezi k tomu virtualnemu COM portu, windows ich znova nainstaluje a je to OK

_________________
Trencin, DJI Phantom2, Zenmuse 2D, GoPro 3+, NightHawk 200 Emax


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: pát 31.10.2014 14:19 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 11.11.2013
Příspěvky: 411
Bydliště: Trenčín,
Obrázky: 10
Pani pls pouzivate OpenPilot na CC3D doskach na minikopterach alebo vsetci presli na naze32 ? Mam troch nejasnosti koptera mi taha do strany uz som skusal kalibrovat vsetko mozne. Nieje mi uplne jasny proces kalibracie ESC na tych videach na strankach openpilot je ten wizard kde v urcitej faze roztaca jednotlivo motory. Je toto ako kalibracia ESC lebo jeden motor mi roztaca az pri vyssej urovni ako ostatne ? Moze to mat vplyv na toze koptera taha do strany ?

_________________
Trencin, DJI Phantom2, Zenmuse 2D, GoPro 3+, NightHawk 200 Emax


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: pát 31.10.2014 15:36 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.11.2008
Příspěvky: 3172
Bydliště: Králíky
Obrázky: 19
Blog: Zobrazit blog (17)
Já ti cc3d lítám a nemám s tím žádný problém. Ta kalibrace při roztáčení motorů je spíš kalibrace desky na ESC. Taky mi to roztáčelo při různých polohách. Já kalibroval ESC k vysílači úplně zvlášť mimo desku. Měl jsem i v menu jiné počáteční hodnoty , takže jsem si je přenastavil na stejné hodnoty. Zkontroluješ si to tím, že si zaškrtneš volbu aby se ti roztáčel motor. Rozhodně bych tedy ty ESC zkalibroval zvlášť mimo desku.

_________________
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
http://www.youtube.com/channel/UCse-r33huEB_npuJ07nT25A


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: pát 31.10.2014 15:47 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 11.11.2013
Příspěvky: 411
Bydliště: Trenčín,
Obrázky: 10
Cize skalibrovat ESC klasicky z vysielaca (plyn hore, pipnu , plyn dole ??) Skusim uvidim co to urobi

_________________
Trencin, DJI Phantom2, Zenmuse 2D, GoPro 3+, NightHawk 200 Emax


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: pát 31.10.2014 15:54 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.11.2008
Příspěvky: 3172
Bydliště: Králíky
Obrázky: 19
Blog: Zobrazit blog (17)
Jasně přesně tak, potom si to zkus nastavit menu, myslím, že to je imput nebo motors ty začátky . Je tam zaškrtávátko pro roztáčení jednotlivých motorů, tam si můžeš vyzkoušet náběhy jednotlivých motorů.

_________________
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
http://www.youtube.com/channel/UCse-r33huEB_npuJ07nT25A


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: sob 01.11.2014 13:54 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 11.11.2013
Příspěvky: 411
Bydliště: Trenčín,
Obrázky: 10
no skalibroval vsetko nanovo este raz presiel zmazal CC3D do defaultu a furt to nelieta uz som z toho uplny debil pls nemoze mi poslat tvoje nastavenia ?

_________________
Trencin, DJI Phantom2, Zenmuse 2D, GoPro 3+, NightHawk 200 Emax


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: sob 01.11.2014 14:16 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.11.2008
Příspěvky: 3172
Bydliště: Králíky
Obrázky: 19
Blog: Zobrazit blog (17)
Tady máš moje poslední nastavení.


Přílohy:
CC3D seting.rar [14.53 KiB]
358 krát

_________________
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
http://www.youtube.com/channel/UCse-r33huEB_npuJ07nT25A
Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: sob 01.11.2014 14:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 11.11.2013
Příspěvky: 411
Bydliště: Trenčín,
Obrázky: 10
Dik tie 3 rozne banky PID predpokladam prezentuju rozne nastavenia koptery co sa tyka letovych vlastnosti ? Lietas len v rate mode alebo stabilize. Inak su to odlisne hodnoty od defaultnych takze si menil asi vsetky ladis to za letu potenciometrom ?

_________________
Trencin, DJI Phantom2, Zenmuse 2D, GoPro 3+, NightHawk 200 Emax


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: sob 01.11.2014 17:22 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.11.2008
Příspěvky: 3172
Bydliště: Králíky
Obrázky: 19
Blog: Zobrazit blog (17)
Za letu to neladim. Zkusim lítat a pak to trochu pozměním. Ty tři mode mám pro různé podmínky , tedy podle toho jak fouká, když je klidno tak to lítám ostřeji, když fouká tak si přepnu na klidnější. Lítám na stabilize i rate, podle podmínek.

_________________
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
http://www.youtube.com/channel/UCse-r33huEB_npuJ07nT25A


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: sob 01.11.2014 21:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 11.11.2013
Příspěvky: 411
Bydliště: Trenčín,
Obrázky: 10
ST píše:
Za letu to neladim. Zkusim lítat a pak to trochu pozměním. Ty tři mode mám pro různé podmínky , tedy podle toho jak fouká, když je klidno tak to lítám ostřeji, když fouká tak si přepnu na klidnější. Lítám na stabilize i rate, podle podmínek.

Diky za ochotu skusim nahodit podobne PID ako mas ty ci sa to zmatozi ale nechapem co moze sposobovat tu chybu ze zacne lietat ako tak ok ale stale viac a viac boci doprava a vo finale mam uplne kontru dolava a nemam sancu ju zrovnat ako keby bola nejaka chyba v tej regulacnej smycke ale zas ked vie kde je rovina mal by sa snazit to zrovnat vobec tomu nechapem co to moze robit

_________________
Trencin, DJI Phantom2, Zenmuse 2D, GoPro 3+, NightHawk 200 Emax


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: sob 01.11.2014 22:19 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.11.2008
Příspěvky: 3172
Bydliště: Králíky
Obrázky: 19
Blog: Zobrazit blog (17)
Zeptám se asi blbě ale čím to řídíš ? Není chyba náhodou úplně někde jinde ?

_________________
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
http://www.youtube.com/channel/UCse-r33huEB_npuJ07nT25A


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: ned 02.11.2014 11:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 11.11.2013
Příspěvky: 411
Bydliště: Trenčín,
Obrázky: 10
ST píše:
Zeptám se asi blbě ale čím to řídíš ? Není chyba náhodou úplně někde jinde ?

Ako cim ? Vysielac je Taranis. Dnes som vymenil aj inu CC3D dosku a stale to iste uteka doprava stale viac a viac az sa to neda vobec vyrovnat co este skusit vymenit medzi sebou ESC ??

_________________
Trencin, DJI Phantom2, Zenmuse 2D, GoPro 3+, NightHawk 200 Emax


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: pon 24.11.2014 17:01 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.11.2014
Příspěvky: 10
Zdravim,
potřeboval bych poradit, mam Turnigy 9xr s openXT a frsky přijimač. Desku cc3d a když kalibruji desku pres wizard tak nastavím páky a přepínače dle pokynů průvodce a když mám zahýbat pákama všemy směry abych je nakalibroval tak mi pravá páka spadne dolu a na vysílačku to již nereguje a tím pádem nereaguje i koptera. Cc3d mám v modu ppm a přijímač D4R-II také podle toho zapojen jedním kabelem. Nesetkal jste se stímto problémem někdo? Regulátory jsou Emax 12A. Jsem už zoufalý........


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: CC3D a openpilot
PříspěvekNapsal: pon 24.11.2014 20:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.6.2011
Příspěvky: 597
Bydliště: Svitavy a okolí
Mám stejnou konfiguraci a problémy nemám. Ale zkusil bych toto:
* aktualizovat rádio, zkalibrovat páky
* aktualizovat GCS na poslední verzi (14.06.1)
* reset CC3D, update na 14.06.1
a znovu spustit průvodce.

_________________
Last one alive, lock the door!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 286 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz