Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1237 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: ned 04.02.2018 21:17 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.2.2016
Příspěvky: 39
Nojono, nejlepší by byly senzory na všech stranách (včetně nahoře) a kombinace vizuální (plus infra na noc)/ultrazvukové/mikrovlnné :D


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: ned 04.02.2018 21:26 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 31.7.2016
Příspěvky: 294
Bydliště: Brno-venkov, Jih.
Dočkej času. Počítače byly taky kdysy sálové a teď ho nosíš v kapse.

_________________
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: stř 07.02.2018 10:33 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2014
Příspěvky: 229
Obrázky: 18
Mám takovou otázku, včera jsem poprvé zkoušel po vybalení vzlet v místnosti, ale nešel mi pohyb vpřed a vzad. Jinak nahoru, dolů, doprava a doleva šlo v pohodě. Úplně mi to přišlo , jako by jeden knipl nefungoval.
Ale myslím, že to bude tou ochranou vzdáleností. Nechá se to nějak deaktivovat v místnosti ( mám tam nasazené ochranné kruhy )?
Jde někde zakázat nabíjení telefonu z ovladače ?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: stř 07.02.2018 12:36 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.2.2016
Příspěvky: 39
senzory můžeš vypnout v menu (jak v go4 tak v litchi). Ale vzadu nejsou, takže dozadu by ti to letět mělo. To nabíjení vypnout nijak nejde bohužel :-( Ledaže bys v kabelu přešmik mínus.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: stř 07.02.2018 13:46 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2014
Příspěvky: 229
Obrázky: 18
Labrava píše:
senzory můžeš vypnout v menu (jak v go4 tak v litchi). Ale vzadu nejsou, takže dozadu by ti to letět mělo. To nabíjení vypnout nijak nejde bohužel :-( Ledaže bys v kabelu přešmik mínus.


V zádu jsou je to Air


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: stř 07.02.2018 15:26 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.2.2016
Příspěvky: 39
aha, tak to jo. Tak to by tvuj problém opravdu mohl být čidlama. Zkus je vypnout a uvidíš.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: stř 14.02.2018 23:02 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 31.7.2016
Příspěvky: 294
Bydliště: Brno-venkov, Jih.
Labrava píše:
Nojono, nejlepší by byly senzory na všech stranách (včetně nahoře) a kombinace vizuální (plus infra na noc)/ultrazvukové/mikrovlnné :D



Tak ses dočkal :-)
Mrkni se na SKYDIO R1
Jestli to funguje jak ukazují na videu, tak je Mavic jen hračka pro děti. Sakra, taky jednu hračku mám :-)

_________________
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: čtv 15.02.2018 10:28 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.2.2018
Příspěvky: 1
Jsem nováček zde . Mám dotaz . Po nehodě jsem měnil Gimbal a 4K kameru bez elektroniky nad kamerou ale nejde mi obraz . Gimbal šel zkalibrovat v pohodě . Neumíte někdo poradit ? Nemáte někdo funkční kameru na vyzkoušení ? Nevím zda je problem v Kameře nebo kablíku od kamery nebo elektronice co je nad kamerou ..Strední čechy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: čtv 15.02.2018 10:48 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.2.2016
Příspěvky: 39
Čestmíre, dneska nám vyvážej popelnici, tak jdu mavica vyhodit... :-D Ne, dělám si srandu, je fakt že tendle dron má asi ten systém vyhýbání překážkám dokonalý. Ale jestli jsem to dobře pochopil, tak je to jenom vysloveně "sledovací" zařízení. Nemá to ovladač a tudíž tim půjdou blbě natáčet jiné záběry než to "sledování". Navíc je to dost obří (neni to skládací), kvalita obrazu podle videí co sem viděl mě nijak extra nenadchla a ta cena je brutální :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: pát 09.03.2018 20:11 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 12.3.2009
Příspěvky: 35
Bydliště: Brno - Obřany
Letajici cestmir píše:
Tak ses dočkal :-)
Mrkni se na SKYDIO R1
Jestli to funguje jak ukazují na videu, tak je Mavic jen hračka pro děti. Sakra, taky jednu hračku mám :-)


Dovolím si oponovat, mě přijde jako hračka (i když hi-tech) spíše to SKYDIO R1. Dost dobře si neumím představit, že sebou někam táhnu kilovýho drona
s rozměry 33×40 cm s výdrží 16 minut (na papíře) jen proto, abych si natočil video, jak běžím lesem. Kolikrát to k danému účelu využiji, za ty prachy? A to ještě nemluvím o největším problému, a to je vyhýbání křovinám a tenkým větvičkám. Chtěl bych ho vidět :lol:
Ono to je IMHO úplně jiná kategorie spíš takový autonomní létací robot...

_________________
Accipiter Badius II, Piper Cub J-3, ASW15, FunCub,
Spektrum DX8, DJI Mavic Air


Naposledy upravil nevlad dne pát 09.03.2018 21:30, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: pát 09.03.2018 20:17 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.11.2013
Příspěvky: 375
Obrázky: 9
Zdar a sílu,

řešil z vás někdo v DJI Assistentovi při načítání verze firmware a snahu o upgrade hlášku:

"Cannot Load Firmware List. Please Retry." ?

Retry samozřejmě nezabírá. Ani neocenitelná rada každého znalého IT Crowd - "Zkoušeli jste vypnout a zapnout"?

Máte někdo zkušenost jak na to?

Já jsem si pomohl hackerským způsobem, kdy jsem z nějakého vývojářského webu stáhl opensource nástroj nějakého borce, který dost natvrdo stáhne a nacpe do Mavica jakýkoliv firmware. Trvalo to poměrně dlouho, ale zdárně jsem downgradoval na 1.03.800, což je poslední firmware umožňující "určité" modifikace. Ostatní už jsou dost omezené / natvrdo zakázané.

Zajímalo by mne, zda tu hlášku má i někdo z vás, a zda to nějak jinak řešil.

Díky Z.

_________________
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 13.03.2018 14:36 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 31.7.2016
Příspěvky: 294
Bydliště: Brno-venkov, Jih.
Lítáte někdo se Samsungem s7 bez problémů. Já po dlooouhé době s Mavicem ve vzduchu. První baterie cca 10 minut a odpojení. Pak už sem ho připojil jen po restartu telefonu a jen na minutu. Dji-go ani Litchi. Prostě nepoužitelný. Dnes zase prvních 10 minut ok, pak už nic. Neví někdo co s tím? Já už fakt nevím.

_________________
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 13.03.2018 16:22 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.2.2016
Příspěvky: 39
jakou máš verzi FW ? A neběží ti na pozadí nějakej bordel ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 13.03.2018 17:24 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 31.7.2016
Příspěvky: 294
Bydliště: Brno-venkov, Jih.
U obojího mám nejnovější aktualizace.
Před poslední aktualizací Mavicu bylo vše v pořádku. Teď je to nepoužitelný.
Že mě zlobilo dji go jsem byl zvyklej, ale že Litchi nebude fungovat tak to se mi stalo včera poprvé a dnes opakovaně.

_________________
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Mavic
PříspěvekNapsal: úte 13.03.2018 17:52 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.2.2016
Příspěvky: 39
to souvisí s tou poslední verzí FW podle mě, na to nadává spousta lidí. Skus downgradnout na verzi 100, to by snad mělo jít bez obštrukcí a hekování :-) A DJI GO4 používej patchnutou verzi od Borise, verzi 14 nebo 15.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1237 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz