Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1512 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 97, 98, 99, 100, 101
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pát 24.01.2020 19:08 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 1817
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Zkusil jsem demo z AccuRC (Steam) a vcelku pěkné. Tuším RealFlight je též v kurzu, základ letadel je slušný i v MULTIFlight od Multiplex. A asi budou ještě další, které neznám.

_________________
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pát 24.01.2020 20:24 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 7.12.2017
Příspěvky: 79
Phoenix pokračuje na

https://www.rc-thoughts.com/phoenix-sim

je tam verze 6.0 a spousta letadel a prostředí :D :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: stř 25.03.2020 11:15 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 25.3.2020
Příspěvky: 2
Neví tu někdo, jak propojit Taranis QX7 s tímto simulátorem (PhenixR/C)??


Přílohy:
Taranis QX7 vs Phoenix RC.jpg
Taranis QX7 vs Phoenix RC.jpg
[ 58.36 KiB | Zobrazeno 2932 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: stř 25.03.2020 11:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 4.5.2014
Příspěvky: 117
Bydliště: ústecký kraj, ČR
Potřebuješ k tomu originál kabel.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: stř 25.03.2020 12:20 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 25.3.2020
Příspěvky: 2
Aha... :-/
Dá se někde sehnat?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: stř 25.03.2020 16:01 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2010
Příspěvky: 5627
Bydliště: Žilina SR
Originální kabel je podmínkou legálního spuštĕní Phoenixu RC. Bez nĕj to prostĕ nejde, je v něm zakomponován HW klíč k programu. Takže jeho koupĕ je defacto koupí celého programu. Když Ti nĕkdo prodá/dá kabel, tak Ti vlastnĕ prodá/dá svou licenci.

_________________
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: stř 15.04.2020 14:23 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2010
Příspěvky: 5627
Bydliště: Žilina SR
Ja jsem dnes nainstaloval Phoenix (ještě verzi 3) na nový PC s Windows10 (32bit). Zpočátku byl trochu problém se spouštěním, ale po nastavení vlastností kompatibility spouštěného EXE souboru, na WinXP a administrátorská práva, už to chodí. Nevím jak by to chodilo na 64bitových W10, tam se ta kompatibilita tak dole už asi nastavit nedá, práva snad jó (nemám zkušenost, zatím jsem to nepotřeboval). Nebo se s tím vypořádají ty vyšší verze Phoenixu samy? Ja jsem si svého času stáhl a archivoval upgrade na v4, tedy až do verze 4m. Tak uvidím, jestli se to nějak projeví na tom spouštění. A nevím vůbec jak by to bylo s poslední verzí 5, tu jsem nikdy neměl a ani její instalačky nemám. No já vlastně už ani nevím jaký byl vlastně přínos těch vyšších verzí, víte to někdo? :roll:

_________________
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: stř 15.04.2020 14:44 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 1.12.2017
Příspěvky: 130
Bydliště: ČR
Dobrý den. Mám verzi 5.5 a na W10/64 funguje úplně normálně. Dá se stáhnout na internetu. Tonda


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: stř 15.04.2020 16:03 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2010
Příspěvky: 5627
Bydliště: Žilina SR
Jen jestli s ní funguje i ten původní 3-kový kabel???

_________________
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pon 04.05.2020 9:48 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 10.12.2006
Příspěvky: 2752
Bydliště: Praha 5
Obrázky: 7
Funguje. Mam stary 3kovy kabel a jedu na verzi 5/6 naprosto bez problemu. Sezen si original kabel...


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pon 04.05.2020 10:56 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2010
Příspěvky: 5627
Bydliště: Žilina SR
Mám origoš 3-kový, jinak by přece normálně nešla ani trojka nebo čtyřka. No kdysi dávno jsem skončil po opakovaných upgrade na verzi 4.0.k a to mi i teď funguje na novém PC. Dlouhou dobu jsem simulátor vůbec nepoužíval, létal radši s reálným modelem, ale teď kvůli koroně jsem to znovu rozbalil.
Tak by mne ale zajímalo, co přináší nejnovější 5-tkové verze, jaké benefity a zda má pro mne vůbec smysl se tím dalším upgradováním zabývat? :roll: Protože to, co mi dává ta 4-ková verze mne v podstatě plně uspokojuje. Jako reál to přece stejně nikdy nebude a na udržení návyků páčkování, abych model hned nerozflákal, když se konečně dostanu zase na plac, to určitě stačí. :wink:

Jinak asi jsem byl na strarém PC až na verzi 4.0.m, protože mám zarchivovány ještě i upgrade soubory phoenixRC_v40k_v40l_update.phx a phoenixRC_v40k_v40m_update.phx. Jen teď nemohu nijak přijít na to jak je do toho programu Phoenix aplikovat. Když dám hledání aktualizací, tak on se snaží skontaktovat s tou původní webovou lokalitou, která už neexistuje a možnost implementace souborů *.PHX jsem nikde neobjevil.

_________________
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoenix RC
PříspěvekNapsal: pon 04.05.2020 11:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.12.2014
Příspěvky: 333
Bydliště: Bratislava
Obrázky: 0
tu maš link na pokračovanie, nečitaš staršie prispevky? .)
viewtopic.php?f=17&t=6953&start=1500#p1471772


VTjr píše:
Mám origoš 3-kový, jinak by přece normálně nešla ani trojka nebo čtyřka. No kdysi dávno jsem skončil po opakovaných upgrade na verzi 4.0.k a to mi i teď funguje na novém PC. Dlouhou dobu jsem simulátor vůbec nepoužíval, létal radši s reálným modelem, ale teď kvůli koroně jsem to znovu rozbalil.
Tak by mne ale zajímalo, co přináší nejnovější 5-tkové verze, jaké benefity a zda má pro mne vůbec smysl se tím dalším upgradováním zabývat? :roll: Protože to, co mi dává ta 4-ková verze mne v podstatě plně uspokojuje. Jako reál to přece stejně nikdy nebude a na udržení návyků páčkování, abych model hned nerozflákal, když se konečně dostanu zase na plac, to určitě stačí. :wink:

Jinak asi jsem byl na strarém PC až na verzi 4.0.m, protože mám zarchivovány ještě i upgrade soubory phoenixRC_v40k_v40l_update.phx a phoenixRC_v40k_v40m_update.phx. Jen teď nemohu nijak přijít na to jak je do toho programu Phoenix aplikovat. Když dám hledání aktualizací, tak on se snaží skontaktovat s tou původní webovou lokalitou, která už neexistuje a možnost implementace souborů *.PHX jsem nikde neobjevil.

_________________
T-rex 600 ESP, Mini Prôtos, Blade 230 V2, Spektrum DX8-G2, DX7-G2, DXe


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1512 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 97, 98, 99, 100, 101

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz