Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 339 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: úte 23.10.2018 0:10 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.2.2016
Příspěvky: 215
Bydliště: Pardubice
Ahoj pánové,

měl bych na majitele T16SZ a T18SZ dotazy, které jsem nevyčetl nebo možná se špatně díval.
1) Mají vysílačky telemetrii, hlášenou česky?
2) Je možné obsadit přepínače hlasovými hláškami také v češtině (např. letové režimy apod.)?

Děkuji Vám za odpověď.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: úte 23.10.2018 16:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2003
Příspěvky: 6964
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (25)
Petronel píše:
Ahoj pánové,

měl bych na majitele T16SZ a T18SZ dotazy, které jsem nevyčetl nebo možná se špatně díval.
1) Mají vysílačky telemetrii, hlášenou česky?
2) Je možné obsadit přepínače hlasovými hláškami také v češtině (např. letové režimy apod.)?

Děkuji Vám za odpověď.

1) Nemají, pouze anglicky (a v angl je to stejně hezčí)
2) nejde ani v angličtině..hlášení je pouze pro telemetrii.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: úte 23.10.2018 16:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8772
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
graup15 píše:
1) Nemají, pouze anglicky (a v angl je to stejně hezčí)

Kecáš, ja to mám v nemčine :mrgreen:

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: úte 23.10.2018 17:04 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.2.2016
Příspěvky: 215
Bydliště: Pardubice
graup15 píše:
1) Nemají, pouze anglicky (a v angl je to stejně hezčí)
2) nejde ani v angličtině..hlášení je pouze pro telemetrii.


Děkuji za odpověď, velká škoda. Nejsem jazykozpytec, mám tedy smůlu...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: pát 26.10.2018 8:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.4.2008
Příspěvky: 492
Ripmax :) http://www.ripmax.de/dual-power-splitte-80a.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: pát 26.10.2018 20:20 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 4.12.2003
Příspěvky: 217
mac píše:


Zase schottky ... a chtějí za to 100 Euro, to jsou nejdražší diody, co jsem viděl.





Dnes vyšel update v.3.6 ................................ fakt si z nás dělají prdel.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: pát 26.10.2018 20:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8772
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
MomoBrut píše:
Dnes vyšel update v.3.6 ................................ fakt si z nás dělají prdel.

Včera :lol:

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: pát 26.10.2018 21:01 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.4.2008
Příspěvky: 492
MomoBrut píše:

Zase schottky ... a chtějí za to 100 Euro, to jsou nejdražší diody, co jsem viděl.
hmm, nema to ani ziadny vypinac, ale ma to sbus vstup z rx a je to presne cena /na pulte zrejma este nizsia/, za ktoru nikto nebude vyrabat doma na kolene vlastnu rozvodnu dosku ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: pát 26.10.2018 21:05 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 4.12.2003
Příspěvky: 217
Obr bych jedním s.bus kabelem určitě nepropojoval, když už tak dvěma ze dvou přijímačů, ale šak si to kup za 100 E a dej si to do své spluvy. :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: pát 26.10.2018 21:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.4.2008
Příspěvky: 492
Ta cena je proste uplne vpohode :) Skor ide o to, ze cela Futaba je dost dlho pozadu na viacerych frontoch a ked si chcu germanci este trochu polietat, ponukaju second hand.. No a stotakoje, spluva? :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: sob 27.10.2018 11:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2003
Příspěvky: 6964
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (25)
MomoBrut píše:
Dnes vyšel update v.3.6 ................................ fakt si z nás dělají prdel.


Jim asi u Futaby hráblo.......už letím do kvelbu pro spec edition rejdio kvůli novému updatu....grrrr


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: stř 12.12.2018 8:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.10.2009
Příspěvky: 2479
Bydliště: Praha
Obrázky: 0
Zdravím kolegové.

Někde tady na rcmanii jsem viděl odkaz, jak kopírovat program z T14SG na T18SZ. Pomůžete prosím?


Děkuji

OK

_________________
Ventus 2cx (6m)-13,76kg,Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: stř 12.12.2018 8:57 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 10572
Bydliště: Břeclav
Software býval tady:

http://www.futaba-rc.com/software-updates.html

Jenže ty stránky už asi nejedou.

Já mám jen tři roky starou verzi ModelDataConverter.exe a ta umí T14MZ, FX40 a nižší. To ti asi nepomůže.

Nicméně je to aspoň vodítko co googlit.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: stř 12.12.2018 9:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.10.2009
Příspěvky: 2479
Bydliště: Praha
Obrázky: 0
Děkuji ti moc.

O. K.

_________________
Ventus 2cx (6m)-13,76kg,Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Futaba T18SZ
PříspěvekNapsal: stř 12.12.2018 10:09 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 18.8.2011
Příspěvky: 122
Bydliště: Prievidza, SK
zdzd píše:
Software býval tady:

http://www.futaba-rc.com/software-updates.html

Jenže ty stránky už asi nejedou.

Já mám jen tři roky starou verzi ModelDataConverter.exe a ta umí T14MZ, FX40 a nižší. To ti asi nepomůže.


https://www.futabarc.com/software-updates.html

Tento odkaz je funkčný.

Milan


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 339 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz