Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 162 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2019 17:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9737
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
To určitě, kór když na fotce v nabídce je vidět. :?


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2019 17:35 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 110
Bydliště: Žatec
Teď ještě pokus o aktualizaci
Pro tu fotku ho tam snad přilepily,protože do desky osadit nejde


Naposledy upravil zdenek-kun dne ned 13.01.2019 20:26, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2019 18:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9737
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Na tu stranu konektorů asi ne, ale viděl bych to spíš na vyvedení do boku a přilepení na DPS. Tam je místa habakuk a do krabičky pro něj udělat nový otvor
S tou aktualizací by ale asi mohl být problém s kompatibilitou. Pokud to chceš opravdu risknout, tak bych napřed zkusil zazálohovat ten původní FW, jestli to vůbec půjde.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2019 20:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 110
Bydliště: Žatec
[quote="Lark"] Hlavně že to funguje a betatester zdenek-kun to ověřil.

Snad alfatester když jsem byl první :lol:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2019 21:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9737
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Promiň, omlouvám se. :lol:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 13.01.2019 23:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9737
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Tak jsem na to koukal a FW Update Studio žádné zálohování FW nenabízí. Asi bych to neriskoval. Můžeš ho zkusit připojit a mělo by ti to vypsat verzi FW.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 6:54 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 110
Bydliště: Žatec
Po práci se o to pokusím
Dříve ale připojím regulátor a kouknu na rychlost změn při nastavování. Při nastavování přijímače jsou změny rychlé. U nastavování senzoru napětí článků, odezva strašně pomalá (jako u starých verzí).Ale v něm bude asi také prastará verze,protože se aktualizuje kreténsky


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 17:42 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 110
Bydliště: Žatec
Tak NIC nejde


Přílohy:
IMG_20190114_173251.jpg
IMG_20190114_173251.jpg
[ 112.48 KiB | Zobrazeno 323 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 17:47 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 110
Bydliště: Žatec
JÉÉÉ už to JE
Přes AutoDownload ( GR-24L )


Přílohy:
IMG_20190114_174238.jpg
IMG_20190114_174238.jpg
[ 67.4 KiB | Zobrazeno 322 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 17:58 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 110
Bydliště: Žatec
Teď ještě najít zbylé 4 kanály,a máme to komplet :D


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 18:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9737
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Takže je to nějaký klon GR-24? :o GR-24L neznám a ten Product Code mi taky nic neříká. Jinak všechno funguje?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 18:41 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 110
Bydliště: Žatec
Tady ten na Alíkovi


Přílohy:
GR-24L.png
GR-24L.png
[ 53.34 KiB | Zobrazeno 295 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 20:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9737
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Aha, tak ten jsem ještě nikde u Gr. ani Trivoxu neviděl. :D Předpokládám, že má podobná omezení jak GR-12L. Je to tak? Cena v Jino je u GR-24 dokonce nižší 1994Kč.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 21:03 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 110
Bydliště: Žatec
Jak je omezenej oproti standardu nevím
Takže,klon funguje normálně(na stole)přibylo pár funkcí(oproti původní verzi)a stratil se senzor1a2


Přílohy:
IMG_20190111_165949.jpg
IMG_20190111_165949.jpg
[ 124.46 KiB | Zobrazeno 224 krát ]

IMG_20190114_185607.jpg
IMG_20190114_185607.jpg
[ 118.62 KiB | Zobrazeno 224 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 21:07 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 110
Bydliště: Žatec
Co je ten SUMDin ?


Přílohy:
IMG_20190114_190015.jpg
IMG_20190114_190015.jpg
[ 126.68 KiB | Zobrazeno 219 krát ]

IMG_20190114_190217.jpg
IMG_20190114_190217.jpg
[ 132.54 KiB | Zobrazeno 219 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 162 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz