Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zmatený regl FOXY 30 A G2
PříspěvekNapsal: pon 08.03.2021 21:28 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 11195
Bydliště: Břeclav, CZ
Stala se mi taková věc - nový regl FOXY 30A G2, chodil.

Pak jsme chtěli přeprogramovat brzdu a během programování z vysílače jsme se nějak špatně dohodli a odpojili napájení.

Od té doby se s námi regl nebaví. Tedy nebaví se s rádiem. Po zapnutí klasicky zahraje, ale pak už jen pomalu pípá. Stejně jako když není zapnutý vysílač. Bez ohledu na to, v jaké poloze je plyn. Signál z RX je OK, servo na tom slotu normálně chodí.

Buď něco umřelo úplně, nebo se jen dozmatil a zkalibroval tak, že signál ignoruje.

Nesetkal se s tím už někdo? Nejde nějak zresetovat na tovární nastavení nebo něco podobného?

Dík za každou radu.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmatený regl FOXY 30 A G2
PříspěvekNapsal: pon 08.03.2021 22:10 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 2.6.2019
Příspěvky: 44
Obrázky: 0
Zkoušel jsi ho znovu zkalibrovat a posunout při tom rozsah signálu plynu?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmatený regl FOXY 30 A G2
PříspěvekNapsal: pon 08.03.2021 22:11 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 11195
Bydliště: Břeclav, CZ
Chudži Mudži píše:
Zkoušel jsi ho znovu zkalibrovat a posunout při tom rozsah signálu plynu?


Jo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmatený regl FOXY 30 A G2
PříspěvekNapsal: pon 08.03.2021 22:14 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 2.6.2019
Příspěvky: 44
Obrázky: 0
Já jsem musel párkrát snížit spodní limit trimem, jinak se regl nechytl. Ale pokud jsi to zkoušel, tak to bude jiný problém. :(


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmatený regl FOXY 30 A G2
PříspěvekNapsal: pon 08.03.2021 22:40 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.7.2020
Příspěvky: 24
Bydliště: Praha 8 - Karolinenthal
Ahoj,
napadlo mne , jestli není natvrdo nastavený počet článků a není tam baterie s jiným počtem.

J


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmatený regl FOXY 30 A G2
PříspěvekNapsal: pon 08.03.2021 22:43 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 11195
Bydliště: Břeclav, CZ
Nihilák píše:
Ahoj,
napadlo mne , jestli není natvrdo nastavený počet článků a není tam baterie s jiným počtem.

J


I to je možné. Ale netuším co se v něm nahodilo a vzhledem k tomu že ignoruje servosignál tak se s ním nijak nedomluvím...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmatený regl FOXY 30 A G2
PříspěvekNapsal: pon 08.03.2021 23:13 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.7.2020
Příspěvky: 24
Bydliště: Praha 8 - Karolinenthal
Olala... :(
Jestli je to funglovka, tak být tam mělo být nastaveno AUTO.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmatený regl FOXY 30 A G2
PříspěvekNapsal: úte 09.03.2021 0:22 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 26.7.2006
Příspěvky: 1044
Bydliště: Česká Lípa
zdzd píše:
Stala se mi taková věc - nový regl FOXY 30A G2, chodil.

Pak jsme chtěli přeprogramovat brzdu a během programování z vysílače jsme se nějak špatně dohodli a odpojili napájení.

Od té doby se s námi regl nebaví. Tedy nebaví se s rádiem. Po zapnutí klasicky zahraje, ale pak už jen pomalu pípá. Stejně jako když není zapnutý vysílač. Bez ohledu na to, v jaké poloze je plyn. Signál z RX je OK, servo na tom slotu normálně chodí.

Buď něco umřelo úplně, nebo se jen dozmatil a zkalibroval tak, že signál ignoruje.

Nesetkal se s tím už někdo? Nejde nějak zresetovat na tovární nastavení nebo něco podobného?

Dík za každou radu.


Nepomohu, ale konstatuju.
Naprosto stejná zkušenost s kolegou, stejný regl, stejná "chyba" v programování a už ani prd. Přesně jak popisuješ. Po dvou hodinách jsme hraní vzdali a po dohodě s prodejcem (taky nevěděl co s tím) šel zpět. Prostě jsme nepřišli na to, jak jej probudit z komatu.
Takže jestli někdo ví, rád se poučím pro příště.
V

_________________
DJANGO - výrobce, ION, ASW 28, LF 109, ..., T14SG
www.vpmodel.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmatený regl FOXY 30 A G2
PříspěvekNapsal: úte 09.03.2021 6:48 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 26.7.2020
Příspěvky: 274
Bydliště: Žilina, let.Hôrky-Brezovec , SK
Obrázky: 5
ZDZD - ak mas moznost tak skus reset regulatoru cez prog. kartu (ak si neskusal).
Fungovat by mohla aj inej znacky, mne fungovala napr. Ray.

_________________
Radiomaster TX16s / FrSky Horus X12s / Spektrum Dx8 G2 + pár lietadielok....


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmatený regl FOXY 30 A G2
PříspěvekNapsal: úte 09.03.2021 7:57 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 11195
Bydliště: Břeclav, CZ
Miro_V píše:
ZDZD - ak mas moznost tak skus reset regulatoru cez prog. kartu (ak si neskusal).
Fungovat by mohla aj inej znacky, mne fungovala napr. Ray.


Nezkoušel, ale karta byla už včera objednána. Dám pak vědět.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmatený regl FOXY 30 A G2
PříspěvekNapsal: čtv 11.03.2021 15:02 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 4.5.2003
Příspěvky: 11195
Bydliště: Břeclav, CZ
Tak záver:

Karta přišla, regl zresetovala, ten tak obživl a už se to zase vrtí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zmatený regl FOXY 30 A G2
PříspěvekNapsal: pát 12.03.2021 0:39 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 8.4.2020
Příspěvky: 146
Bydliště: Valašské Meziříčí
Gratuluji k úspěchu. Už jsem moc nedoufal, že to pomůže.
A ještě sem přidám svůj dotaz. Nevíte někdo jakou kartou se dají nastavovat regulátory z Hadexu. https://www.hadex.cz/m559-regulator-ota ... xxd-hw20a/
Chtěl bych je vyzkoušet do nenáročných modelů, ale nechci je nastavovat "páčkováním".Už jsem dal dotaz v jiném vlákně, ale zatím bez odezvy. Děkuji za odpověď.

_________________
Taranis QX7, Quattro, Wendy, Classic EP, Decathlon Super, Hotwing 1200


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz