Logo 600 - zkusenosti I
Re: Logo 600 - zkusenosti
To je jedno. Nastriekaj ho trochu pred tym nez ho vlozis do trubky.
rcblog.houseofcode.eu
diky za rady
Uzemnění trubky do motorovýho lože úplně stačí
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Tak remen teda treba napinat podla teploty okolia,to uz viem.Robi sa to posuvanim domceka vrtulky,to uz viem tiez.Zaujimalo by ma,ci treba potom dostelovat aj tiahlo vrtulky aby sedeli jej limity,alebo ten posun nie je tak velky,aby to bolo nutne?
-
BORN_TO_GRILL
Jestli posouváš domek vrtulky,tak by jsi měl po napnutí řemeno doštelovat táhlo tak,aby byla vrtulka lehce ve strihu a tlačila ocas proti reakčnímu momentu hlavního rotoru. Zkontroluj si potom ještě limity pro dráhu smýkátka v gyru.
Goblin 700 3Digi, Goblin 380 3Digi, NeXt RC
Futaba T14SG
Futaba T14SG
Ja na kazdej heline nastavim limity smykatka tak, aby po stranach zostalo dost miesta aj pre pripady kedy sa trubka stiahne, alebo roztiahne. Nikdy nenastavujem limity na chlp. Okrem toho, pri Logu 600 to ani tak spravit nemozes, lebo Logo ma velky rozsah uhlov na vrtulke a docielil by si tym stall efekt. Ked bolo treba, napol som remen, ale tiahlo vrtulky som neriesil.
rcblog.houseofcode.eu
Aha,tak moment.Doteraz som to asi nechapal dobre.Ono uvolnenie alebo napnutie remenu je sposobene roztaznostou chvostovej trubky?
bol som v tom,ze to priamo remen meni svoju dlzku 
No koeficient teplotní délkové roztažnosti je na tenkostěný hliníkový trubce mnohem větší než na rubber-glass fibre řemenu.
Ondra nám napíše víc...
Každopádně vůbec nic během roku neupravuju , to jsou pověry , je fakt že s logem nelítám pod +5t celsia
Ondra nám napíše víc...
Každopádně vůbec nic během roku neupravuju , to jsou pověry , je fakt že s logem nelítám pod +5t celsia
Frsky X10S Carbon
Ja tiez na trex 600 nic neupravujem a nic nesponujem ani nepovolujem ale pod 10 stupnov ani nelietam lebo ma nebavi lietat ked si necitim prsty.
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
ja litam i pod nulo a je to hodne znat ze se v zime remen dost povoli, tak dotahuju.
Logo 600 + spirit
pkotatko píše:Takhle dopadlo spojeni baterek do jednoho paku.....]
Prosim Ta kde sa daju zohnat tak siroke zmrstovacky na tie baterie?bodol by link na ebay.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Na Ebay jsem nikdy nic nekupoval. Tuhle smrstovacku kupuji zde :
http://www.houska-modelar.cz/shop/produ ... cts_id=543
http://www.houska-modelar.cz/shop/produ ... cts_id=543
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Smršťovací fólie 89 mm
Takze 89mm bude ta spravna velkost?
Takze 89mm bude ta spravna velkost?