Pánové, vy mě bavíte

Myslíš, že by to letělo líp, kdyby tam byl 2GHz procesor a kdoví co ještě?
Ujišťuji tě, že ne! Proč? Protože hardware, který tam je nyní je naprosto dostatečný a zdrojový kód je to nejdůležitější. To ovšem potvrzuje fakt, jak to lítá a proti tomu tady nikdo nic nemá, spíš naopak. Lítá a funguje to tuze moc hezky. Porovnávejme to, co je důležité a to je výsledek celého systému = létání. Takže zpátky na zem.
Rozebrání jsi si mohl odpustit a raději použít google. Našel bys stejné fotky.
Pořád dokola se tady bavíte o satelitech Spektrum. Já napsal co doporučuji a co doporučuje výrobce. Co víc pro to mohu udělat? Už opravdu nevím.
Znovu opakuji, že je hodně uživatelů, kteří Spektrum satelity provozují a o žádných problémech neví.
Tím pro mě diskuze na téma Spektrum satelity končí a dále se k ní nebudu vyjadřovat. Napsal jsem toho dost.
Pokud bude mít někdo dotaz k nastavení, letovému projevu apod., tak k tomu se budu vyjadřovat velmi rád a udělám maximum, abych všem uživatelům pomohl, jak to jen bude v mých silách. Co vím, tak s letovým projevem jsou lidi velmi spokojeni a patří k nim i lidi, kteří by to nelítali, kdyby nemuseli. Jeden příklad za všechny. Pavel Kefurt. Kdybyste věděli co s tím měl problémů, když se rozhodl létat HeliCommand (Démona), tak byste asi čuměli!!! Kdyby to nelítalo tak dobře, tak by si určitě problémy nikde nedělal a létal cokoli jiného. No a mohl bych pokračovat...
Takže zpátky na zem a pojďme se bavit o tom jak to lítá. Spektrum satelity tady rozhodně nevyřešíme a je jedno, co kdo napíše. Já napsal svoje rady, vy jste napsaly svoje teorie a to je tak asi vše, co s tím můžeme udělat.