Logo 600 - zkusenosti I
Re: Logo 600 - zkusenosti
Dakujem za obsiahle rady a fotky samozrejme uvitam 
Pkotatko>Dalsia otazka
V manualy stoji ze vlepit loziska (zakruzkoval som to cervenou vid obrazok) 5s epoxi lepidlom.Myslia tym zalepit to do toho vertikalneho stabilizatora?To 5s epoxy lepidlo je take daco, co umoznuje v buducnosti lahko vymenit lozisko?To musim lepit original 5s epoxy lepidlom, ci sa moze pouzit daco ine?
V manualy stoji ze vlepit loziska (zakruzkoval som to cervenou vid obrazok) 5s epoxi lepidlom.Myslia tym zalepit to do toho vertikalneho stabilizatora?To 5s epoxy lepidlo je take daco, co umoznuje v buducnosti lahko vymenit lozisko?To musim lepit original 5s epoxy lepidlom, ci sa moze pouzit daco ine?
- chopsondick
Klidne muzes pouzit CA. V pripade vymeny pouzijes hrubou silu, aby jsi dostal loziska ven.
Chopso 7EW, Logo 600, Ballistic
BOMBY
BOMBY
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Zalezi jak se jim povedly diry v tech bocnicich. V jednech jsem to lepil 5min epoxy. Do druhych jsem je nelepil vubec. Tam sly loziska namacknout s dostatecnym presahem.
CA lepidlu bych se taky nebranil. 5min. epoxy koupis koupis v jakemkoliv kutilskem obchode.
CA lepidlu bych se taky nebranil. 5min. epoxy koupis koupis v jakemkoliv kutilskem obchode.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Diery su v pohode, je to tam namacknute a drzi to dobre.Tak to lepit asi nebudem potom.Inak teraz ma napadla dalsia vec.Uvedomil som si, ze remen v tej chvostovej trubke je vlastne prekrizeny, pretoze vzadu je vertikalne a vpredu je horizontalne.Je jedno do ktorej strany ho prekrizim? V manualy o tom nevidim ziadne info.
- chopsondick
Musis ho pretocit na spravnou stranu.
V manualu strana 6, obrazek 3.
V manualu strana 6, obrazek 3.
Chopso 7EW, Logo 600, Ballistic
BOMBY
BOMBY
Ahaaaa! Diky moc, uz je to jasne 
Dalsia vec co ma zaujala je umiestnenie chladica na regulator.Je dolezite pre co najucinnejsie chladenie mat rebrovanie natocene vertikalne (vid foto) ci moze byt aj opacne - horizontalne?
Dalsia vec co ma zaujala je umiestnenie chladica na regulator.Je dolezite pre co najucinnejsie chladenie mat rebrovanie natocene vertikalne (vid foto) ci moze byt aj opacne - horizontalne?
Robin123 píše:Ahaaaa! Diky moc, uz je to jasne
Jé moje Logíčko
JR Graupner DSX9
Trex 500-hc3sx, Logo 600-hc3sx
(Trex 450, Minititan, T-rex 600N - prodáno)
Trex 500-hc3sx, Logo 600-hc3sx
(Trex 450, Minititan, T-rex 600N - prodáno)
- martin_bohac
Robin123 píše:Pkotatko>Dalsia otazka![]()
Já je měl už přímo vlepené z výroby, takže sem je nelepil vůbec.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Tak slibene fotky.
Tady je prvni provedeni. Aby se daly nasadit paky s ockama tak jak se ma, tak se musi vysroubovat kulicky z desky a nacvaknout zezadu.
http://pkotatko.rajce.idnes.cz/LOGO_600_3D#DSC00012.jpg
A tady je hlava kupovana asi pred mesicem. Ma uz zavity opacne, takze paky se daji take opacne a na kulicky to jde nacvaknout bez jejich demontaze. Komplet paky jsou shodne.
http://pkotatko.rajce.idnes.cz/LOGO_600_3D#IMG_0247.jpg
Tady je prvni provedeni. Aby se daly nasadit paky s ockama tak jak se ma, tak se musi vysroubovat kulicky z desky a nacvaknout zezadu.
http://pkotatko.rajce.idnes.cz/LOGO_600_3D#DSC00012.jpg
A tady je hlava kupovana asi pred mesicem. Ma uz zavity opacne, takze paky se daji take opacne a na kulicky to jde nacvaknout bez jejich demontaze. Komplet paky jsou shodne.
http://pkotatko.rajce.idnes.cz/LOGO_600_3D#IMG_0247.jpg
Dakujem.Ak porovnavam tvoje fotky tak ja uz mam tiez tu novu verziu.Inak chcem sa spytat ohladom hlavnej hriadely.Nechce sa mi v loziskach tocit volne, naraza tam ta fixovacia nasada v mieste spoja dvoch casti trupu v tom otvore co je v nom lozisko.Prikladam fotky aby to bolo jasnejsie.To mam odbrusit z toho otvoru kde je ulozene to vrchne lozisko?
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Nic nebrus a ten krouzek otoc vzhuru nohama. Ten maly krouzek na nem, to osazeni se musi opirat o vnitrni krouzek loziska. Takhle se ti to opira o oba krouzky loziska a proto to drhne. Chlape, videl jsi vubec navod ?
V navode je to take mrnave, ze som ani nevidel ako to tam ma ist.To ma nenapadlo to otocit.Dakujem 
Hmmm ja som teda nikdy navod pri stavbe heli necital ale nasadit opacne aretacny kruzok na hlavnu hriadel by ma nenapadlo 
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
koukám , že jsou borci a pak jsou borci 
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K