RiMr píše:Tak jo no... Máš holt dobré oči. Já mám problémy s řiditelností éra 3,5m rozp. v pěti šesti stovkách.
Zkousels bryle (a ted nemam na mysli projekcni
Yup
RiMr píše:Tak jo no... Máš holt dobré oči. Já mám problémy s řiditelností éra 3,5m rozp. v pěti šesti stovkách.
yupee píše:2m minimoa je v 810m porad pekne videt ale barvy uz clovek nerozezna
Yup.
LV píše:Mal som v 800m 5m Sperbera co je tvarovo podobne Minimoe. Ale ze by bol dobre viditelny? To urcite nie. A to ti garantujem, ze v dialke precitam to, co polovica ludi ani netusi ze tam napis je.
Takze "porad pekne videt" je nezmysel.
jio píše:Zdravím.
Zrovna také kompletuji XENO a protože mi "zbyl" motor MPJet AC 28/10-13, který jsem předtím používal u jiného cca metrového samokřídla, tak ho chci použít. Motor je trošku větší než doporučené a bylo tak třeba zesílit jeho uchycení. Snad to ten plastový díl po vyztužení cuprextitem z obou stran vydrží.
U originální tuningové sady jsem si v popisu všiml, že používají jako náhon uhlíkovou hřídel. A protože ta trubička moc důvěry nevzbuzuje a ložiskem propadává, tak u něm uvažuji také. Používáte také někdo jako hřídel uhlík?
jio píše:yupee:
Jo, je to macík a vleze tam jen tak tak. Je mezi ním a krytem jen 1 mm volného místa. Ty tvé fotky z destrukce jsem už viděl dříve a to byl také důvod, proč jsem o té hřídeli psal.
petsild:
Vidím, že jsi si s tím vyhrál. Pěkné. Ty páky zhora jsem také uvažoval, ale pak lenost a to, že to mají dole standardně zvítězily. No a ten pohon už je supertuning.Jinak z minulých samokřídel jsem si zvykl házet jak diskem se zapnutým motorem. Mám přece jen o své prsty strach.
petsild píše:Pro jistotu mám v šachtách na prsty nalepený smirektahle nepatrná úprava dělá mnohem lepší stabilitu na správné hození modelu a bez ztráty prstů. Při prvním hodu neměl dobrý pocit, ale ruka jde švihem vlastně ve stejném směru a dolů rovnou na páčku vysílače.