dneska jsme totálně už ztratil nervy s tímhle "křápem" od Futaby, nevím co to má být...
Jak jsme tu řešil ten problém, tak ten je furt, pořád.... jen s tím rozdílem, že ve vysílačce funguje nějákej mix, kterj m ito dělá... prostě mi nedovolí servům na křidélkách větší roztyl...vyklonění nahoru je na 125% což je max, a servo není vyhýleno ani 1 cm.... (z pohledu rozdílu odtokovky) ...a to dělá pořád, není to servem...
Futabu jsme už dvakrát zresetovali, a furt dokola to dělá, původní majitel na tom prý lítal heliny, ale tohle už přece musí být dávno přemazáno.
Nevím co stím, dneska jsem ad tím seděli 4, a prostě furt se hrabali v křídlech, v servech, a někde je chyba, někde v té stříbrné krabičce.....
Co já mám dělat... Chtěl jsem před dvěma lety vysílač na větroně, někdo mi tohle doporušil, zvláště , když to bylo s Duplexem...ale nevím, připadne mi, že pro větroně, zase tak úžasná není.
Opravdu nevím, kdo mi jak poradí... Dívám se i na něco novýáho, co má displej, na kterým je to obsáhlejší a člověk pořádně ví, kde je....