oplu píše:chlapi, nápady došlinajde se někdo v okolí Zlína (klidně i dál, dojedu) s deskou Crius Aiop V2.0? rád bych to dal do kupy
a co ti nejde? však ses ptal jen na blikání led C
oplu píše:chlapi, nápady došlinajde se někdo v okolí Zlína (klidně i dál, dojedu) s deskou Crius Aiop V2.0? rád bych to dal do kupy
Jameson píše:Vie mi niekto, prosim, povedat, co presne robi ten 5V bridge jumper? Pripaja napajanie dosky s ESC? Ak pouzijem opto regulatory, znamena to, ze ten jumper nemusim vyhadzovat, ak napajam cez EXT napajanie? A ak ho vyhodim, bude rada konektorov pre V+ na regulatoroch bez napatia? Resp. zabezpecim jeho osadenim +5v na tejto rade? Vopred vdaka za radu!
johny107 píše:Vedel by mi tu niekto poradit, zadovazil som si tuto dosku:
http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... _V2_0.html
Multiwii na to slape jak ma, no len chcel by som na nej vyskusat Mission planner..
Mam ho nainstalovany,aj ten prislusny ovladac pre radic som si stiahol nainstaloval pre win 7 32 bit
No nemoze sa mi spojit s doskou, skusal som connect port 3 aj 4 a rychlost neviem aku mam dat.
Tuto moja snaha konci..
Podla toho co pisu,mala by na tej doske fungovat Megapirate??
johny107 píše:Multiwii na to slape jak ma, no len chcel by som na nej vyskusat Mission planner..
Mam ho nainstalovany,aj ten prislusny ovladac pre radic som si stiahol nainstaloval pre win 7 32 bit
No nemoze sa mi spojit s doskou, skusal som connect port 3 aj 4 a rychlost neviem aku mam dat.
bayerische píše:I když jsem vybral Graupner/JR zapojení, přehazoval káblíky, reversy apod. nejde to (na helinách mi to jde v pohodě).