Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zdravím zimní letce.
Byli jste někdo si zalétat? U nás paráda.Snihu sice není nic moc,jinak bylo -6 pod nulou,lipoly v pohodě 10 min náročné akrobacie.Jak vy?
Flash AXI 2212/26
zoom F5D
Sprint F5D-400
Top line motor Webra 20 ccm
Diablotin DA-50R
Funtana S 90 - Laser 150 (25 ccm)
..........polítal jsem dnes, vrátil jsem se po půl čtvrté. No prostě náááádhera. Skoro nefouklo, teplota -4°C. Byl jsem na ledě na rybníku. Elektrovětroň vydržel ve vzduchu 45 min a sem tam to i poponeslo...a přistání na led je paráda. Stojí to za to, i když je kosa........
Ja taky dneska lital, v Beskydech bylo asi -5°C. WildHawk lital v pohode jako vzdy. Strcil sem do nej 8mi clanek a s puvodni 5" vrtulkou lital jako strela
No a Capriol se me zaletat nepodarilo, spis zapadat ... a misto vzletu skoncit v prikopu a tak opravil sem ho celkem slusne. Zitra druhe kolo. Nak
U nás na severozápadě je vše obaleno silnou vrstvou jinovatky jako v pohádce oprášil sem Wildhavka ten se dá řídit dobře i v rukavicích pohoda natočilo se video z paluby i z pozemní fotokamery nádhera zejtra jdu zase akorát budu musit občas přistát a olámat led z křídel a vrtule celkem slušná vrstva tak 2 mm.
jinovatka jako pohadka je prima, ale pristavat do zmrlze travy uz takova pohoda neni Ale jinak super politani, v tom mrazivem vzduchu jen tak si svistet bez motoru ...
Já dneska vyrazil taky.Zkusil jsem zalítat dva nový přírůstky- GeeBeeho od Potenskyho a Tigra z FreeAiru.GeeBee padnul dvakrát k zemi,prakticky po startu a je momentálně mimo provoz, Tigra sem celkem obstojně zalítal,než mi začli omrzat prsty. Původně jsem čekal,že to bude pomalý éro,ale on je to celkem divoch
jak takkoukám všichni vlezli do zimy a já lenoch zůstal doma,né vzbudil sem se v 11 po obědě sem jel koupit s tátou kapry,s mámou ještě na hadry a ozdoby,nezbylo mi než večer prohnat picoo zeta u babičky v pokoji(zato ale asi 7 baterek)
Najlepšie je, že v nedeľu pred Vianocami o 7.45 ráno po ceste ku fabrike nechodia autá ... takže všade hrobové ticho a do toho svišťanie vetroňa ... nádhera!
Podmienky: -4oC a mrznúce mrholenie, baterky ťahali bez problémov. Tretiu sadu som už ale nevylietal, lebo nábežka bola nebezpečne namrznutá. Som somár, lebo lieh som si nezobral a tým pádom nebolo čím očistiť krídlo ani zahriať telo. Brušká prstov po 30min. už síce boli bez citu (čomu zopdpovedalo aj posledné pristátie), ale aj tak to stálo za to. A teraz hurá - Vianoce!
Dnes chodim lietat iba kusok od domu so spiritom a zajtra pojdem na letisko tak zoberem asi 2-3 modely.Je to parada milujem to Uz cakam pri nabijacke a idem znova.Ten zvuk a zima vonku nema chybu aj ked si uz prsty necitim
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Byl jsem se dneska kouknout na letišti. Teplota byla -6°C. Vzal jsem si hotlinera a SuperZooma. S hotlinerem nic moc - mraky už ve 200m a při přistání mi odklouzal po zemi asi 50m a to jsem dosedal na pádovce. Se SuperZoomem pohodový blbnutí.