ostatní koníčky modelářů

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
srabsrab

Re: ostatní koníčky modelářů

#31 Příspěvek od srabsrab »

Od te kytary az po to akvarko(morsky potvory), kdyz to tak nejak vezm podle abecedy, tu vsechno bylo a vsechno tak nejak spis zanedbavam. I kdyz kazda cinnost mela sveho casu dostatek pozornosti (ne naraz samozrejme)..... ale ohnostroje, to tu nikdo nemate :D
jipav

#32 Příspěvek od jipav »

Kromě modelářství elektronika, CNC a když jedu na nějakou akci, tak fotím, nebo natáčím. Kdysi dávno jsem vyvolával filmy a dělal fotky, ale to už je minulost.
michal78

#33 Příspěvek od michal78 »

Já mám spíš problém s tím, abych si udržel alespoň ten jeden koníček (modelařinu). Před rokem a 3/4 se nám narodil první kluk a v únoru čekáme další přírůstek :D Tak koníčky musí jít stranou. Hryže mě svědomí, když v pracovně ladím copter a manželka už s viditelným bříškem luxuje... :oops:
HonzaS

#34 Příspěvek od HonzaS »

Ja se obcas jdu probehnout. 3-10 km. Pak me moc bavi mazat vlakna tady na rcmanii :lol:
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
JMalik

#35 Příspěvek od JMalik »

Tomin píše:Tak se pochlubte, jaké máte další koníčky kromě modelařiny.. :) Hraje tu třeba někdo na nějaký hudební nástroj? :)

Děvčata, bike, lyže , velká letadla, horolezectví, běžky, běh, jachty ( závody)............ a válení se doma v posteli.
Hudební nástroje mě mrzí, že to neovládám ( hraju jen na polévkové lžičky), ale to snad v příštím životě vylepším. ( To pořadí preferencí cca tak jak píšu :wink:
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
jag42

#36 Příspěvek od jag42 »

Já se teď v důchodu docela úspěšně věnuji chémii
Docela se mi daří chemická reakce přeměny piva, vína, whisky... na moč. :lol: :lol:
Jinak trochu bastlím elektroniku, chodím na ryby, renovuji veterány (moto i auto), rád chodím na houby...
JMalik

#37 Příspěvek od JMalik »

jag42 píše:Já se teď v důchodu.............. bastlím elektroniku, chodím na ryby, renovuji veterány (moto i auto), rád chodím na houby...

Nechceš změnit preference?
Jsem taky v důchodu. Takže:
- děvčata do cca 30-ti
- kola, lyže, paragliding, horolezectví.... akční sporty

veterány, veteránky, ryby, houby... až v příštím životě. :wink:
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
jag42

#38 Příspěvek od jag42 »

Ani omylem, puberta je hezká věkem nikoliv však jejími prioritami.
JMalik

#39 Příspěvek od JMalik »

Dělej jak myslíš. Mě je stále osmnáct :lol:
BrabaGene

#40 Příspěvek od BrabaGene »

Taky mám legouše :D :D :D a pak chodím hledat s detektorem kovu a lítat s powerkitem mám 5m2 a 12m2 a Airsoft mám SVD dragunov 1. v ČR
Z-50 LS - Haikong 1600mm, Easystar I,
Bozha

#41 Příspěvek od Bozha »

1) Skládání a hraní podivných písniček pro podivné lidi (= ti co mají rádi knihy J.R.R. Tolkiena)
2) Budování hradiště z 12. století za Libercem, včetně mečování pokud možno pokaždé na jiném místě (letos Cheb, Lipová u Rumburka a Děvín na Slovensku, prostě blíž to nešlo :roll: )
3) Znovuobjevování naprosto obskurního řemesla, které zaniklo před 300 lety a dneska zůstaly jenom výrobky staré tisíc let :D
cofe

#42 Příspěvek od cofe »

Ahoj.
Tak já mám ještěra anolise a do konce roku přibude hroznýš. Jinak fitness, lukostřelba, horské kolo a pokouším se o heliny - ty mi jdou bohužel zatím nejhůř ( ale lepší se to ).
jipav

#43 Příspěvek od jipav »

JMalik:
Nechceš změnit preference?
Jsem taky v důchodu. Takže:
- děvčata do cca 30-ti
- kola, lyže, paragliding, horolezectví.... akční sporty

Do důchodu mám ještě pět roků a když jsem byl mladší, tak jsem si myslel, že v padesáti už má člověk život pomalu za sebou, nyní ale zišťuji, že není až takový problém ulovit něco jako 20+. Problém je spíš v tom, že bych to neunesl finančně a ostatní koníčky bych zanedbával.
Kuba78
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Kuba78 »

Ja mam jako hlavni konicek dve male deti. Pokud zbyde cas, tak spanek a pokud se povede aby se mi zdalo o modelarine, sem spokojen :-)
Quis custodiet ipsos custodes?
LittleFalco

#45 Příspěvek od LittleFalco »

jipav píše:JMalik:
Do důchodu mám ještě pět roků a když jsem byl mladší, tak jsem si myslel, že v padesáti už má člověk život pomalu za sebou, nyní ale zišťuji, že není až takový problém ulovit něco jako 20+. Problém je spíš v tom, že bych to neunesl finančně a ostatní koníčky bych zanedbával.

Asi i nejenom financne. Co se postpubertalnich slecen tyka, mam ja nejvetsi problem poslouchat ty narky a vest stupidni rozhovory o nicem uz po prvnim orgasmu( posledni dobou dost casto i pred nim). A to mi do duchodu jeste hezkych par let chybi.

Za sebe pridavam MTB cyklistiku, WS, lyze a bastleni vseho mozneho. Na tuhle zimu chystam splitboard - primo genialni spojeni skialpinismu a freeride snowboardingu.
Zpátky doma, v kopcích :-)
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“