ostatní koníčky modelářů
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: ostatní koníčky modelářů
Od te kytary az po to akvarko(morsky potvory), kdyz to tak nejak vezm podle abecedy, tu vsechno bylo a vsechno tak nejak spis zanedbavam. I kdyz kazda cinnost mela sveho casu dostatek pozornosti (ne naraz samozrejme)..... ale ohnostroje, to tu nikdo nemate 
Kromě modelářství elektronika, CNC a když jedu na nějakou akci, tak fotím, nebo natáčím. Kdysi dávno jsem vyvolával filmy a dělal fotky, ale to už je minulost.
Já mám spíš problém s tím, abych si udržel alespoň ten jeden koníček (modelařinu). Před rokem a 3/4 se nám narodil první kluk a v únoru čekáme další přírůstek
Tak koníčky musí jít stranou. Hryže mě svědomí, když v pracovně ladím copter a manželka už s viditelným bříškem luxuje... 
Ja se obcas jdu probehnout. 3-10 km. Pak me moc bavi mazat vlakna tady na rcmanii 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Tomin píše:Tak se pochlubte, jaké máte další koníčky kromě modelařiny..Hraje tu třeba někdo na nějaký hudební nástroj?
Děvčata, bike, lyže , velká letadla, horolezectví, běžky, běh, jachty ( závody)............ a válení se doma v posteli.
Hudební nástroje mě mrzí, že to neovládám ( hraju jen na polévkové lžičky), ale to snad v příštím životě vylepším. ( To pořadí preferencí cca tak jak píšu
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Já se teď v důchodu docela úspěšně věnuji chémii
Docela se mi daří chemická reakce přeměny piva, vína, whisky... na moč.
Jinak trochu bastlím elektroniku, chodím na ryby, renovuji veterány (moto i auto), rád chodím na houby...
Docela se mi daří chemická reakce přeměny piva, vína, whisky... na moč.
Jinak trochu bastlím elektroniku, chodím na ryby, renovuji veterány (moto i auto), rád chodím na houby...
jag42 píše:Já se teď v důchodu.............. bastlím elektroniku, chodím na ryby, renovuji veterány (moto i auto), rád chodím na houby...
Nechceš změnit preference?
Jsem taky v důchodu. Takže:
- děvčata do cca 30-ti
- kola, lyže, paragliding, horolezectví.... akční sporty
veterány, veteránky, ryby, houby... až v příštím životě.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Ani omylem, puberta je hezká věkem nikoliv však jejími prioritami.
Dělej jak myslíš. Mě je stále osmnáct 
Taky mám legouše
a pak chodím hledat s detektorem kovu a lítat s powerkitem mám 5m2 a 12m2 a Airsoft mám SVD dragunov 1. v ČR
Z-50 LS - Haikong 1600mm, Easystar I,
1) Skládání a hraní podivných písniček pro podivné lidi (= ti co mají rádi knihy J.R.R. Tolkiena)
2) Budování hradiště z 12. století za Libercem, včetně mečování pokud možno pokaždé na jiném místě (letos Cheb, Lipová u Rumburka a Děvín na Slovensku, prostě blíž to nešlo
)
3) Znovuobjevování naprosto obskurního řemesla, které zaniklo před 300 lety a dneska zůstaly jenom výrobky staré tisíc let
2) Budování hradiště z 12. století za Libercem, včetně mečování pokud možno pokaždé na jiném místě (letos Cheb, Lipová u Rumburka a Děvín na Slovensku, prostě blíž to nešlo
3) Znovuobjevování naprosto obskurního řemesla, které zaniklo před 300 lety a dneska zůstaly jenom výrobky staré tisíc let
Ahoj.
Tak já mám ještěra anolise a do konce roku přibude hroznýš. Jinak fitness, lukostřelba, horské kolo a pokouším se o heliny - ty mi jdou bohužel zatím nejhůř ( ale lepší se to ).
Tak já mám ještěra anolise a do konce roku přibude hroznýš. Jinak fitness, lukostřelba, horské kolo a pokouším se o heliny - ty mi jdou bohužel zatím nejhůř ( ale lepší se to ).
JMalik:
Do důchodu mám ještě pět roků a když jsem byl mladší, tak jsem si myslel, že v padesáti už má člověk život pomalu za sebou, nyní ale zišťuji, že není až takový problém ulovit něco jako 20+. Problém je spíš v tom, že bych to neunesl finančně a ostatní koníčky bych zanedbával.
Nechceš změnit preference?
Jsem taky v důchodu. Takže:
- děvčata do cca 30-ti
- kola, lyže, paragliding, horolezectví.... akční sporty
Do důchodu mám ještě pět roků a když jsem byl mladší, tak jsem si myslel, že v padesáti už má člověk život pomalu za sebou, nyní ale zišťuji, že není až takový problém ulovit něco jako 20+. Problém je spíš v tom, že bych to neunesl finančně a ostatní koníčky bych zanedbával.
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam jako hlavni konicek dve male deti. Pokud zbyde cas, tak spanek a pokud se povede aby se mi zdalo o modelarine, sem spokojen 
Quis custodiet ipsos custodes?
- LittleFalco
jipav píše:JMalik:
Asi i nejenom financne. Co se postpubertalnich slecen tyka, mam ja nejvetsi problem poslouchat ty narky a vest stupidni rozhovory o nicem uz po prvnim orgasmu( posledni dobou dost casto i pred nim). A to mi do duchodu jeste hezkych par let chybi.
Za sebe pridavam MTB cyklistiku, WS, lyze a bastleni vseho mozneho. Na tuhle zimu chystam splitboard - primo genialni spojeni skialpinismu a freeride snowboardingu.
Zpátky doma, v kopcích :-)