DINGO F3B-E
- lakotamm
- Kontaktovat uživatele:
Re: DINGO F3B-E
Nemá to cenu. 
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
Poslední pokus - prosím tě, prostuduj si tohle a jestli mi i pak budeš i přes doložené vzorečky tvrdit, že dřevěná koule měla jiný povrch a proto větší odpor, tak si udělej ten pokus s kindervejci a zátěž v nich můžeš libovolně prohazovat. Těžší bude dole vždy dřív......
Nahoru to padat nebude a dole to najdem.....
to petrajksner:
to mám radost žes to vyzkoušel...já mám momentálně dík nákladu vlastně o několik Dingoušů navíc. Jinak souhlasím s tebou , že naloženější je takový usedlejší krááásný.
Já zas pro změnu vyzkoušel konečně bezmotorový trup- to je ten pravý adrenalin. Byl jsem na kopci , kde je dost stromů a vítr byl slabší...a vrtule nikde...no otřel jsem pot a po dvojím přistání po větru šel raději domů.
Pravdou je že dingo o dost lehčí ( cca 2300? nevážil jsem ho, to je odhad) se chová zas úplně jinak-vůbec ne špatně a reaguje i na slaboučkou termiku. takže až mi otrne jdu zas
. Dingoušům zdar -ostatním kocourům taky!
PS: mám pocit že Dingo ho valí dolů jako kráva ať je naloženej nebo ne
to mám radost žes to vyzkoušel...já mám momentálně dík nákladu vlastně o několik Dingoušů navíc. Jinak souhlasím s tebou , že naloženější je takový usedlejší krááásný.
Já zas pro změnu vyzkoušel konečně bezmotorový trup- to je ten pravý adrenalin. Byl jsem na kopci , kde je dost stromů a vítr byl slabší...a vrtule nikde...no otřel jsem pot a po dvojím přistání po větru šel raději domů.
Pravdou je že dingo o dost lehčí ( cca 2300? nevážil jsem ho, to je odhad) se chová zas úplně jinak-vůbec ne špatně a reaguje i na slaboučkou termiku. takže až mi otrne jdu zas
PS: mám pocit že Dingo ho valí dolů jako kráva ať je naloženej nebo ne
-
petrajksner
to Johl : balast je bomba, jak píšeš jiné letadlo
Dneska jsem měl na návštěvě DELEGACI z Řáholce (kolega Rumcajs) a měl jsem si možnost sklouznout s Céresem 3.1Kg a jen takové polítání v cca 6 m/s větru byl balzám na termiku. Pěkně jsem si s ním sletěl a ať slouží a těším se na další návštěvu
Nějaké foto:
Dneska jsem měl na návštěvě DELEGACI z Řáholce (kolega Rumcajs) a měl jsem si možnost sklouznout s Céresem 3.1Kg a jen takové polítání v cca 6 m/s větru byl balzám na termiku. Pěkně jsem si s ním sletěl a ať slouží a těším se na další návštěvu
Nějaké foto:
.. a já děkuji za tvůj čas a pomoc s nastavením.... Doporučuji Petra navštívit... super člověk, mají pěkné letiště a nádherný hangár plný letadel... opravdu super den. 
-
petrajksner
...........
-
petrajksner
Vím, že je to mimo vlákno, ale řešily se tu na fóru serva plochá do křídel. Krill zlevnil JR o půlku za 2 tis. to bylo dost drahý, ale cena za 992 kč už je únosná, s tím že sedají napájet Lipol na přímo.
Kdyby někdo chtěl spekulovat o kvalitě a výdrži elektroniky, tak já je lítám přímo na lipolku bez omezení napětí, odlétanou mám druhou sezónu v Dingu cca 80 hodin ve vzduchu.
http://www.krill.cz/katalog/jr-propo/pl ... 189hv.html
Kdyby někdo chtěl spekulovat o kvalitě a výdrži elektroniky, tak já je lítám přímo na lipolku bez omezení napětí, odlétanou mám druhou sezónu v Dingu cca 80 hodin ve vzduchu.
http://www.krill.cz/katalog/jr-propo/pl ... 189hv.html
Dzordzik píše:Ahoj kolego, no vidíš že nebylo čeho se bát .... Na svahu taky pomalinku nakládej, podle síly a případné turbulence. Jak si zvykneš nedojit, bude se ti na svahu sedat stejně jako kdekoli jinde. Je to všechno jenom o rozpočtu na přistání.
Díky, snad to do Donoval poletí. Když ne, dopadne to jako minulý rok, snad budu mít sebou aspoň házedlo:
http://www.youtube.com/watch?v=b_AmZnW0 ... e=youtu.be
Promiňte , že oživuji tohle vlákno, ale jsem moc zvědavý, jestli je Dzordzikův Dingoš v provozu
Ahoj, není, leží na skříni a padá na něj prach. Nějak poslední dobou není čas a síla na nic a kromě toho se dělá na jiných projektech z úplně jiné kategorie modelů. Ani celokompozit Kčko co mi leží na stole a stačí osadit serva do křídla jsem nebyl schopný za půl roku dát dohromady. Snad př. rok.
já jsem natom podobně. Stěhování není přátelská činnost modelařiny a navíc jsem se vrátil k futabě a tak vrstva prachu na mém Dingošovi bude podobná.
Ale už brzy se jde na věc.
Ať se daří na co sáhneš!
Ale už brzy se jde na věc.
Ať se daří na co sáhneš!
Díky moc, tobě též. Třeba mě zase chytne záchvat, objednám nové křídlo a přes zimu poletí ... Vašek Vojtíšek je naštěstí když je potřeba poměrně rychlej.
Poměrně rychlej? Muhehehehe,híííííííí,uáááááááá..jsem spadnul ze židle smíchy. Možná tak pro Lomcováka..to jo.
Klidně padej. Nemám s tím problém 
graup15 píše:Poměrně rychlej? Muhehehehe,híííííííí,uáááááááá..jsem spadnul ze židle smíchy. Možná tak pro Lomcováka..to jo.
Dalibore, Vašek dělá náhradní díly přednostně. Ze dne na den to ale logicky není.