DINGO F3B-E

Větroně s pomocným elektromotorem a nejčastěji sklopnou vrtulí
Odpovědět
Zpráva
Autor
draceq
Kontaktovat uživatele:

Re: DINGO F3B-E

#286 Příspěvek od draceq »

Já to vzdávám :roll: ......
Nahoru to padat nebude a dole to najdem.....
lakotamm
Kontaktovat uživatele:

#287 Příspěvek od lakotamm »

Nemá to cenu. :roll:
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
draceq
Kontaktovat uživatele:

#288 Příspěvek od draceq »

Poslední pokus - prosím tě, prostuduj si tohle a jestli mi i pak budeš i přes doložené vzorečky tvrdit, že dřevěná koule měla jiný povrch a proto větší odpor, tak si udělej ten pokus s kindervejci a zátěž v nich můžeš libovolně prohazovat. Těžší bude dole vždy dřív......
Nahoru to padat nebude a dole to najdem.....
johl

#289 Příspěvek od johl »

to petrajksner:
to mám radost žes to vyzkoušel...já mám momentálně dík nákladu vlastně o několik Dingoušů navíc. Jinak souhlasím s tebou , že naloženější je takový usedlejší krááásný.

Já zas pro změnu vyzkoušel konečně bezmotorový trup- to je ten pravý adrenalin. Byl jsem na kopci , kde je dost stromů a vítr byl slabší...a vrtule nikde...no otřel jsem pot a po dvojím přistání po větru šel raději domů.

Pravdou je že dingo o dost lehčí ( cca 2300? nevážil jsem ho, to je odhad) se chová zas úplně jinak-vůbec ne špatně a reaguje i na slaboučkou termiku. takže až mi otrne jdu zas :D . Dingoušům zdar -ostatním kocourům taky!

PS: mám pocit že Dingo ho valí dolů jako kráva ať je naloženej nebo ne :D
petrajksner

#290 Příspěvek od petrajksner »

to Johl : balast je bomba, jak píšeš jiné letadlo :!:
Dneska jsem měl na návštěvě DELEGACI z Řáholce (kolega Rumcajs) a měl jsem si možnost sklouznout s Céresem 3.1Kg a jen takové polítání v cca 6 m/s větru byl balzám na termiku. Pěkně jsem si s ním sletěl a ať slouží a těším se na další návštěvu :D
Nějaké foto:
Přílohy
P6156187.JPG
P6156182.JPG
P6156181.JPG
rumcajs

#291 Příspěvek od rumcajs »

.. a já děkuji za tvůj čas a pomoc s nastavením.... Doporučuji Petra navštívit... super člověk, mají pěkné letiště a nádherný hangár plný letadel... opravdu super den. :wink:
petrajksner

#292 Příspěvek od petrajksner »

...........
petrajksner

#293 Příspěvek od petrajksner »

Vím, že je to mimo vlákno, ale řešily se tu na fóru serva plochá do křídel. Krill zlevnil JR o půlku za 2 tis. to bylo dost drahý, ale cena za 992 kč už je únosná, s tím že sedají napájet Lipol na přímo.
Kdyby někdo chtěl spekulovat o kvalitě a výdrži elektroniky, tak já je lítám přímo na lipolku bez omezení napětí, odlétanou mám druhou sezónu v Dingu cca 80 hodin ve vzduchu.
http://www.krill.cz/katalog/jr-propo/pl ... 189hv.html
johl

#294 Příspěvek od johl »

Dzordzik píše:Ahoj kolego, no vidíš že nebylo čeho se bát .... Na svahu taky pomalinku nakládej, podle síly a případné turbulence. Jak si zvykneš nedojit, bude se ti na svahu sedat stejně jako kdekoli jinde. Je to všechno jenom o rozpočtu na přistání.

Díky, snad to do Donoval poletí. Když ne, dopadne to jako minulý rok, snad budu mít sebou aspoň házedlo:

http://www.youtube.com/watch?v=b_AmZnW0 ... e=youtu.be

Promiňte , že oživuji tohle vlákno, ale jsem moc zvědavý, jestli je Dzordzikův Dingoš v provozu :D
Dzordzik

#295 Příspěvek od Dzordzik »

Ahoj, není, leží na skříni a padá na něj prach. Nějak poslední dobou není čas a síla na nic a kromě toho se dělá na jiných projektech z úplně jiné kategorie modelů. Ani celokompozit Kčko co mi leží na stole a stačí osadit serva do křídla jsem nebyl schopný za půl roku dát dohromady. Snad př. rok.
johl

#296 Příspěvek od johl »

já jsem natom podobně. Stěhování není přátelská činnost modelařiny a navíc jsem se vrátil k futabě a tak vrstva prachu na mém Dingošovi bude podobná.
Ale už brzy se jde na věc.
Ať se daří na co sáhneš!
Dzordzik

#297 Příspěvek od Dzordzik »

Díky moc, tobě též. Třeba mě zase chytne záchvat, objednám nové křídlo a přes zimu poletí ... Vašek Vojtíšek je naštěstí když je potřeba poměrně rychlej.
graup15

#298 Příspěvek od graup15 »

Poměrně rychlej? Muhehehehe,híííííííí,uáááááááá..jsem spadnul ze židle smíchy. Možná tak pro Lomcováka..to jo.
Dzordzik

#299 Příspěvek od Dzordzik »

Klidně padej. Nemám s tím problém :-)
Fila
Kontaktovat uživatele:

#300 Příspěvek od Fila »

graup15 píše:Poměrně rychlej? Muhehehehe,híííííííí,uáááááááá..jsem spadnul ze židle smíchy. Možná tak pro Lomcováka..to jo.

Dalibore, Vašek dělá náhradní díly přednostně. Ze dne na den to ale logicky není.
Odpovědět

Zpět na „Elektrovětroně“