JMalik píše:Asi jsi to špatně pochopil.
Rozhodně nemám tendence něco zakazovat. Mě je úplně u zadku, pokud se to bude jezdit tak, že já nebudu čekat tři hodiny na cetě v louce ze které nemůžu vyjet, protože momentálně to mají borci uzavřené na rychlostní zkoušku, nebo nebudu muset objíždět Příbram dokolečka, abych se přesunul 5km.
Něco málo o tom vím, protože depo jim pronajímá pravidelně kamarád a jak platí policii organizátor závodu vím dost dobře taky.
Ale říkám, je mi úplně jedno, jak to budou jezdit, kolik se jich u toho pobije, kolik přejedou pořadatelů, pokud se ta omezení nebudou dotýkat mě a nebude se to jezdit tak, že budu muset opustit svůj pozemek, kam by mohli náhodou přistát, pokud se jim to nepodaří udržet na silnici.
Aha, no v tom případě ti asi nezbyde, než se smířit s tím, že život je boj. A jelikož máme tu ...anou demokracii, tak funguje to, že víc lidí přehlasuje míň lidí, to už je takovej princip (byť netvrdím, že správnej - zlatá monarchie...). Takže ti nikdo a nic nebrání dát dohromady tak velkou skupinu, aby přeřvala ty, co jsou pro (a druhá varianta demokracie - dát dohromady tolik peněz, aby to všem zúčastněným přineslo větši zisk, než od skupiny druhé). V podstatě nevím, co řešíš.
Jinak mne třeba omezuje kde kdo, cyklojízdami počínaje a vedením vlakové tratě či výběrem daní konče, ale dokud nebudu mít ty koule sebrat podobné lidi a přehlasovat či přeplatit záměry protistrany, nemám moc možností, jak to změnit.