Zas jeden co měl víc štěstí než rozumu

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
bitovod

Re: Zas jeden co měl víc štěstí než rozumu

#226 Příspěvek od bitovod »

JMalik píše:Asi jsi to špatně pochopil.
Rozhodně nemám tendence něco zakazovat. Mě je úplně u zadku, pokud se to bude jezdit tak, že já nebudu čekat tři hodiny na cetě v louce ze které nemůžu vyjet, protože momentálně to mají borci uzavřené na rychlostní zkoušku, nebo nebudu muset objíždět Příbram dokolečka, abych se přesunul 5km.
Něco málo o tom vím, protože depo jim pronajímá pravidelně kamarád a jak platí policii organizátor závodu vím dost dobře taky.
Ale říkám, je mi úplně jedno, jak to budou jezdit, kolik se jich u toho pobije, kolik přejedou pořadatelů, pokud se ta omezení nebudou dotýkat mě a nebude se to jezdit tak, že budu muset opustit svůj pozemek, kam by mohli náhodou přistát, pokud se jim to nepodaří udržet na silnici.

Aha, no v tom případě ti asi nezbyde, než se smířit s tím, že život je boj. A jelikož máme tu ...anou demokracii, tak funguje to, že víc lidí přehlasuje míň lidí, to už je takovej princip (byť netvrdím, že správnej - zlatá monarchie...). Takže ti nikdo a nic nebrání dát dohromady tak velkou skupinu, aby přeřvala ty, co jsou pro (a druhá varianta demokracie - dát dohromady tolik peněz, aby to všem zúčastněným přineslo větši zisk, než od skupiny druhé). V podstatě nevím, co řešíš.

Jinak mne třeba omezuje kde kdo, cyklojízdami počínaje a vedením vlakové tratě či výběrem daní konče, ale dokud nebudu mít ty koule sebrat podobné lidi a přehlasovat či přeplatit záměry protistrany, nemám moc možností, jak to změnit.
Naposledy upravil(a) bitovod dne pon 07.10.2013 15:26, celkem upraveno 1 x.
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
RedAce

#227 Příspěvek od RedAce »

To jsi vážně až tak povrchní, že bys chtěl rallye (v jeho dnešní podobě) zakázat jen proto, že musíš jet objížďkou? Ty dny NATO a podobné akce bys taky zrušil? Protože ty kolony a uzavírky taky museli spoustu lidí nasrat. Lidí, kterým jsou nějaká letadýlka u zadku. Stejně tak zakážeme marathony, většinu koncertů, festivalů a vládní delegace z ciziny pozdravíme na Ruzyni a zase jim dáme sbohem. Aby se náhodou nemusela na hodinu zavřít Evropská. Budeme pro okolní svět skutečně vzorem. Ale hlavně, že Malík bude moct na letiště :D
bitovod

#228 Příspěvek od bitovod »

JMalik píše:Asi jsi to špatně pochopil.
Rozhodně nemám tendence něco zakazovat. Mě je úplně u zadku, pokud se to bude jezdit tak, že já nebudu čekat tři hodiny na cetě v louce ze které nemůžu vyjet, protože momentálně to mají borci uzavřené na rychlostní zkoušku, nebo nebudu muset objíždět Příbram dokolečka, abych se přesunul 5km.
Něco málo o tom vím, protože depo jim pronajímá pravidelně kamarád a jak platí policii organizátor závodu vím dost dobře taky.
Ale říkám, je mi úplně jedno, jak to budou jezdit, kolik se jich u toho pobije, kolik přejedou pořadatelů, pokud se ta omezení nebudou dotýkat mě a nebude se to jezdit tak, že budu muset opustit svůj pozemek, kam by mohli náhodou přistát, pokud se jim to nepodaří udržet na silnici.

A ještě jednu takovou technickou... Jelikož jsi tak dobře informovaný, předpokládám, že ti neuniklo, kde a jak se jaký závod jede, takže tě to cestou na letiště zcela jistě nepřekvapilo a naplánoval sis jinou trasu či jiný termín. Pokud ne, pak škoda slov.
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
JMalik

#229 Příspěvek od JMalik »

RedAce píše:To jsi vážně až tak povrchní, že bys chtěl rallye (v jeho dnešní podobě) zakázat jen proto, že musíš jet objížďkou? Ty dny NATO a podobné akce bys taky zrušil? Protože ty kolony a uzavírky taky museli spoustu lidí nasrat. Lidí, kterým jsou nějaká letadýlka u zadku. Stejně tak zakážeme marathony, většinu koncertů, festivalů a vládní delegace z ciziny pozdravíme na Ruzyni a zase jim dáme sbohem. Aby se náhodou nemusela na hodinu zavřít Evropská. Budeme pro okolní svět skutečně vzorem. Ale hlavně, že Malík bude moct na letiště :D

Já píšu někde, že bych to chtěl zakázat?
Víš jak se jezdí rally třeba ve Švýcarsku? Asi tak by to mohlo fungovat tady :wink:
Je to jenom skutečně kolik lidí si chce zajezdit po vesnicích a kolik lidí to nechce. Teď už to celkem funguje, normální demokracie. Těch míst, kde to starostové povolí je čím dál tím míň a tohle dovádění skončí normálním způsobem.
Vzorem pro rally je Afrika, Jižní Amerika, i v Rumunsku se to jezdí dost navolno. Myslíš sem k nim , že se máme řadit? :wink:
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
JMalik

#230 Příspěvek od JMalik »

bitovod píše:
A ještě jednu takovou technickou... Jelikož jsi tak dobře informovaný, předpokládám, že ti neuniklo, kde a jak se jaký závod jede, takže tě to cestou na letiště zcela jistě nepřekvapilo a naplánoval sis jinou trasu či jiný termín. Pokud ne, pak škoda slov.

Nepřekvapilo mě to vůbec. Dřív než jsi se to dozvěděl Ty, já už jsem věděl, že v neděli pojedu kamkoliv bez omezení :wink:
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
bitovod

#231 Příspěvek od bitovod »

JMalik píše:Nepřekvapilo mě to vůbec. Dřív než jsi se to dozvěděl Ty, já už jsem věděl, že v neděli pojedu kamkoliv bez omezení :wink:

Docela zajímavá sonda do duše je ten smajlík na konci věty, mluvící o jednom mrtvém. S něčím takovým nehodlám pokračovat, díky za diskusi.
JMalik

#232 Příspěvek od JMalik »

bitovod píše:Docela zajímavá sonda do duše je ten smajlík na konci věty, mluvící o jednom mrtvém. S něčím takovým nehodlám pokračovat, díky za diskusi.

Jezdí to pár borců, kteří ví o co jde, počítají s tím, že když udělají chybu může to stát život je, nebo spolujezdce a hlavně to jezdí dlouhodobě na nějaké vysoké úrovni. Potom to jezdí dnes mnoho chytráků co se rozbrečí, když si zlomí ruku, nebo nohu při nějaké ráně. Že u toho jsou i ty mrtvoly, to si vůbec nepřipouštějí a pokud se to stane, tak se hrozně diví, jak je to možné.
Takže jestli si myslíš, že budu rozjímat nad tím, že to poslali do stromu, jakou měli smůlu, že o kousek dál by to bylo jenom do pole, tak jsi nad tím zbytečně lítostivý. Kdo dělá podobný sport, musí s něčím takovým počítat, nebo sedět doma na zadku a čekat na infarkt, nebo mrtvici.
Máš k tomu dost chytrých řečí, ale jak jsou u toho mrtví, tak to nechceš vidět a nejradši by jsi to jezdil na simulátoru, ne?
robotmz_2

#233 Příspěvek od robotmz_2 »

012345
12345.jpg
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“