Dnes jsem tam byl také a opravdu záleží na tom, co si od toho člověk slibuje. Pokud jde o prodejce a výrobce, tak téměř liduprázdno, velký stánek Pelikána, Astry, Trivoxu, Jamary, několik menších od RC Kingu. Stánky Model motoru a Mega motoru, Bel a pak několik menších stánků s drobnými výrobci, kteří spíše hledali možné kontakty (podle mě) a nabízeli své výrobky a volné kapacity (různé druhy frézování a řezání). Dokonce i stánek s nářadím Dremel. Velký prostor byl pro železnice, těch stánku a kolejišť tam bylo několik. Prakticky všechno ARFka, nebo RTF. Takže po téhle stránce jisté zklamání. Co již bylo řečeno k heli..., resp. X-coptérách, to platí. Jinak na stánku s papírovými modely byly předvedeny věci, nad kterými člověku zůstával rozum stát. Pěkné vyvedené modely, někdy až tak, že člověk se musel podívat z blízka, že to je opravdu papír. Expozice trucku a stavebních strojů byla velmi pěkná, ale mě osobně to zas tak nebere. Nádherné byly lodě, i když jsem je neviděl v akci, v bazénu byla pouze kachna s káčátkem (bohužel žádných 10 kaček s melounem, jak inzeruje Sportka

). Pak ještě pár klubových stánků a to je zhruba vše. Na rovinu, co se prodejců a výrobců týče, v minulých ročnících toho bylo mnohem více. Bylo to propleteno několika stánky s různými zaručenými vteřinovými lepidly, které spojí nespojitelné, něco s kytkama a stánek s nějakým snad korálky a to je tak všechno. Dříve tam bývaly i stánky s materiálem, různé překližky balsa různých rozměrů apod., dnes jsem to tam nenašel

. Byl jsem tam necelé dvě hodiny a tu druhou jsem se už nudil (tak jsem šel raději domů). Nikomu návštěvu nevymlouvám, ale ani to nepropaguju, že bez toho člověk dnes večer neusne.